Ευκαιρία για την Χετάφε στο 2.10

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας με τον Μακράκη να βρίσκει αξία σε μία επιλογή της La Liga.

Καλημέρες σε όλους. Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του Σαββατοκύριακου, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μέρες. Αφού ευχηθούμε πρώτα καλό υποβιβασμό στην Γκλάντμπαχ που δεν έβαλε ούτε ένα γκολ και έφαγε έξι, ας ξεκινήσουμε να δούμε προγνωστικά στοιχήματος από ένα μόνο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικά Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Χετάφε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα μαζεύοντας οκτώ βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα πήρε με αρκετές αλλαγές άλλη μία νίκη ψυχολογίας στο Κύπελλο. Παρά τα καλά αποτελέσματα παραμένει ακόμη η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Και η Αθλέτικ Μπιλμπάο από την άλλη δεν έχει επίθεση άξια αναφοράς. Όλα τα παιχνίδια της κυμαίνονται σε πολύ χαμηλό σκορ, με πιο πρόσφατο την ήττα της με 1-0 από την Ρεάλ. Εκτός έδρας οι Βάσκοι δεν χάνουν αλλά ούτε κερδίζουν έχοντας έξι ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια. Η προϊστορία πολύ μοιρασμένη με τις ισοπαλίες (τυχαίο;) να κυριαρχούν. Χωρίς νέες σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες.

Ένα παιχνίδι το οποίο δεν νομίζω ότι μας υπόσχεται υψηλό θέαμα και θα κινηθεί σε χαμηλό σκορ. Από εκεί και πέρα η Χετάφε βολεύεται μάλλον και με το να μην χάσει. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία αλλά στα προγνωστικά θα πάω πιο safe στην διπλή ευκαιρία της Χετάφε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
22:00
Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο
1Χ & under 2,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις