ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Το μέλλον του σνούκερ ξεκίνησε!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το μέλλον του σνούκερ ξεκίνησε!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Το μέλλον του σνούκερ ξεκίνησε!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το μέλλον του σνούκερ ξεκίνησε!

Το μέλλον του σνούκερ ξεκίνησε!

Ο Τζάο Σιντόνγκ συνέτριψε 6-1 τον Μπάρι Χόκινς και θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Μπρεσέλ, σε έναν πολλά υποσχόμενο τελικό του UK Championship.

Χρόνια το λέγαμε και το περιμέναμε. Στο Masters του περασμένου Ιανουαρίου, ο Γιαν Μπινγκτάο έδωσε το σύνθημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το νέο αίμα. Οι «παλιοί» αντέδρασαν, αλλά στο UK Championship πήραν το μήνυμα: Το μέλλον του σνούκερ ξεκίνησε!

Ο Τζάο Σιντόνγκ συνέτριψε με 6-1 τον Μπάρι Χόκινς στον δεύτερο ημιτελικό κι έκλεισε θέση στον τελικό απέναντι στον Λούκα Μπρεσέλ, ο οποίος είχε νικήσει νωρίτερα με 6-4 τον Κάιρεν Γουίλσον. Ο 24χρονος Κινέζος έπιασε απόδοση εφάμιλλη του Βέλγου στον πρώτο ημιτελικό και, δίχως υπερβολή, δεν άφησε τον αντίπαλό του να πάρει ανάσα.

Ο Τζάο τιμωρούσε με απίστευτη φυσικότητα κάθε λάθος του Χόκινς και προηγήθηκε 4-0 μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Έπαιζε απελευθερωμένα, σαν να μην ήταν ο πρώτος του Triple Crown ημιτελικός. Με… χορευτικές κινήσεις γύρω απ’ το τραπέζι, ξεδίπλωνε το ταλέντο του σε κάθε στεκιά.

Αν και ο Χόκινς κέρδισε μετά κόπων και βασάνων το πέμπτο frame, ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε γυρισμός. Ο Τζάο έκλεισε το ματς εν μέσω αποθέωσης από το κοινό του Barbican Centre με τον απολογισμό να είναι εντυπωσιακός. Ένα century break (100) κι άλλα πέντε άνω των 70 πόντων!

Ο χαρισματικός άσος κέρδισε στη συνέχεια τα εύσημα και από τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ότι βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τον ίδιο. Υπερβολή; Πιθανόν, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Ο χάρτης του σνούκερ άλλαξε το 2021. Η νέα εποχή άρχισε και θα είναι εξίσου συναρπαστική με την προηγούμενη.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν:

  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του UK Championship φτάνουν στον τελικό δύο παίκτες εκτός του Top 16 (ο Τζάο ήταν 26ος πριν την έναρξη του τουρνουά και ο Μπρεσέλ 40ός).
  • Ο αυριανός θα είναι μόλις ο δεύτερος τελικός UK Championship χωρίς τη συμμετοχή παίκτη από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο προηγούμενος ήταν αυτός του 2015, ανάμεσα στον Αυστραλό Νιλ Ρόμπερτσον και τον Κινέζο Λιανγκ Γουενμπό (10-5).
  • Αντίστοιχα, όποιος νικήσει, θα γίνει ο τέταρτος μη Βρετανός θριαμβευτής του UK Championship. Είχαν προηγηθεί οι Νιλ Ρόμπερτσον (Αυστραλία), Ντινγκ Τζουνχούι (Κίνα) και Πάτσι Φέιγκαν (Ιρλανδία).
  • Όποιος νικήσει, επίσης, θα γίνει ο πρώτος παίκτης γεννημένος τη δεκαετία του 1990 που θα κατακτήσει Triple Crown τουρνουά (ο Γιαν που κέρδισε το Masters του 2021, γεννήθηκε το 2000).
  • Με συνολική ηλικία τα 50 έτη (26 ο Μπρεσέλ, 24 ο Τζάο), οι δύο αυριανοί φιναλίστ συγκροτούν το νεότερο ζευγάρι τελικού του UK Championship μετά το 2011. Τότε που ο 22χρονος Τζαντ Τραμπ νίκησε 10-8 τον 25χρονο Μαρκ Άλεν.
  • Ο Τζάο αναρριχήθηκε στο Νο 16 της προσωρινής παγκόσμιας κατάταξης, όμως για να προκριθεί στο Masters του 2022, θα πρέπει να κερδίσει και τον αυριανό τελικό. Διότι αν χάσει, τον πετάει έξω ο (18ος σήμερα) Μπρεσέλ! Αυτό σημαίνει ότι Τζόου Γιουελόνγκ, ο οποίος ήταν 16ος πριν αρχίσει το UK Championship, μένει σίγουρα εκτός.

Όλοι οι φίλοι του σνούκερ μετράμε πλέον τις ώρες για τον ιστορικό τελικό, που θα διεξαχθεί αύριο (5/12), σε δύο σκέλη (15:00 και 21:00). Νικητής θα αναδειχθεί όποιος φτάσει τα 10 νικηφόρα frames.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις