Να γράψει την πρώτη νίκη της η Νιούκαστλ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος, από τον Φώτη Μερτζανίδη με αρκετές επιλογές από όλη την Ευρώπη, με επιλογές για όλα τα γούστα.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μετά από ένα επιτυχημένο ΣΚ με αρκετά κερδισμένα σημεία, ευελπιστούμε σε αντάξια συνέχεια και σήμερα μιας και υπάρχει πληθώρα επιλογών. Σκόρπισε η ΑΣΑ τον Βόλο με το επιβλητικό 4-0, όπως περίμενα δηλαδή. Ενώ η Λάρισα προηγήθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά η κόκκινη άλλαξε κατά πολύ τις ισορροπίες στο ματς. Με αποτέλεσμα ο «γηραιός» να βρει το γκολ τις ισοφάρισης. Σήμερα έχουμε αρκετά ματς με αρκετό ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από όλη την Ευρώπη

  • Ντέρμπι Λονδίνου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Μπορεί να νικήσανε οι «μπλε» μέσα στο Γουότφορντ με 1-2 αλλά δεν ενθουσίασε καθόλου η εικόνα τους. Σε αντίθεση η Γουέστ Χαμ βγάζει πάθος και θέληση στα ντέρμπι, ενώ έρχεται από ισοπαλία με την Μπράιτον από γκολ που δέχθηκε στο 90′. Φαβορί η Τσέλσι αλλά ένα γκολ τα σφυριά μπορούν να το βρουν.

  • Στην αναζήτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα είναι η Νιούκαστλ. Αφού προηγήθηκε με 1-0 με την Νόριτς αλλά έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο από το 10′ με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί 10 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Μέχρι το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» θα ταξιδέψει η Μπέρνλι η οποία κράτησε το 0-0 μέσα στο Γούλβερχαμπτον. Στοχεύει να δίνει χώρους στον αντίπαλο της και να χτυπάει στην αντεπίθεση ενώ σημαντικό πως δεν έχει επιβληθεί σε κανένα ματς στη χρονιά εκτός αυτό της Νόριτς. Πιστεύω πως διπλό δεν κάνει η Μπέρνλι και αν κρίνω από τα στατιστικά δεν θα προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι κατοχής άρα ποντάρουμε ανάλογα.

  • Για να κλείσω με την Αγγλία πάμε στο ματς της Λίβερπουλ μέσα στο «Μόλινιου» της Γουλβς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί 0-0 αφού δείχνουν να έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Για τους φιλοξενούμενους τα πράγματα είναι γνωστά από 4άρα σε 4άρα πάει η ομάδα του Κλοπ. Αφού διάλυσε και την Έβερτον στο ντέρμπι του Λίβερπουλ, δεν πιστεύω πως μπορεί να στραβοπατήσει σήμερα με έναν σχετικά κατώτερο αντίπαλο.

  • Με τον Γερμανικό «σάκο του μποξ» θα ασχοληθούμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα με την ομάδα της Γκρόιτερ Φιρτ. Η οποία έχει δείξει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη Bundesliga, μιας και έχει δεχθεί σχεδόν 40 γκολ σε 13 αγωνιστικές. Σήμερα δεν θα έχει εύκολο έργο αφού αντιμετωπίζει την Λεβερκούζεν. Η οποία είναι στα πάνω της, αφού έχει καθαρίσει την πρώτη θέση στο Europa ενώ είναι τρίτη στο πρωτάθλημα μετά το μεγάλο «διπλό» μέσα στη Λειψία. Τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, πιστεύω θα καθαρίσει από το ημίχρονο η σοβαρή Λεβερκούζεν.

  • Μέχρι το Λανς θα ταξιδέψει η παρέα του Μέσι, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα η Λανς αλλά στα τελευταία ματς κάνει νερά. Δείχνει  αστάθεια πίσω και δεν μπορεί να διαχειριστεί το προβάδισμα. Από την άλλη η Παρί έχασε αρκετές ευκαιρίες την Τετάρτη με την Νις. Δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι και το τελικό σκορ. Μπορεί να λείπει ο Νεϊμάρ αλλά οι παριζιάνοι έχουν τρομερή ποιότητα. Πιστεύω μπορούν να την δείξουν και στο γήπεδο, άρα τους επιλέγουμε στη δυάδα μας σήμερα.

  • Κλείνω με ελληνικό ματς αλλά αυτή την φορά από την Super League, με τον Βόλο να υποδέχεται την ομάδα του Αγρινίου, τον Παναιτωλικό. Μπορεί να έχει 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα αλλά ο Βόλος άξιζε κάτι καλύτερο ενώ σε αρκετά στάθηκε και άτυχος. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τα πρώτα φαβορί υποβιβασμού και πιστεύω θα είναι στις 2 τελευταίες θέσεις. Έπαιξαν κύπελλο την Τετάρτη με την Νίκη Βόλου και νικήσανε με 0-1 αν και δεν ήταν καλύτεροι. Πιστεύω πως μπορεί να βρει 2 γκολ ο Βόλος κόντρα σε έναν κακό Παναιτωλικό, ο οποίος έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα του τα εκτός έδρας φέτος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.65
14:30
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι
Γουέστ Χαμ over 0.5
1.55
16:30
Λεβερκούζεν - Γκρόιτερ Φιρτ
1 ημιχ. / 1 τελ.
1.71
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.75
17:00
Νιούκαστλ - Μπέρνλι
1 dnb
1.65
22:00
Λάνς - Παρί Σεν Ζερμέν
2
1.67
BET: 15 units
Μονό
17:00
Γούλβς - Λίβερπουλ
Λίβερπουλ over 2
1.85
BET: 20 units
Ειδικό
17:00
Νιουκάστλ - Μπέρνλι
Νιουκάστλ κατοχή over 51.5%
1.85
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βόλος - Παναιτωλικός
Βόλος over 1.5
2.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις