Λόντον και Μαδρίδ…

προγνωστικά στοιχήματος

Άνοιξε η όρεξη για νέο 2/2 και θα το αναζητήσομεν σε Λονδίνο και Μαδρίτη...

Μας άγχωσε ολίγον η Νιουκαστλάρα αλλά μας πλέρωσε, ενώ ανέτως τα έσκασε η Αταλαντάρα κόντρα στους Βενετσιάνους. Ό,τι πρέπει το μομέντουμ, συνεχάμε δυνατά για τα προγνωστικά στοίχημα δεν σταματούν…

Προγνωστικά στοίχημα: Με γκολ και combo

Επικίνδυνη έξοδος για την Τσέλσι, που παραμένει μεν εντός λονδρέζικων ορίων, ωστόσο παίζει με την σκληρή Γουέστ Χαμ. Το έχει πάρει ακόμη πιο ζεστά φέτος η αρμάδα του Μόγιες και παγαίνει τρένο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μην σας ξεγελά το ότι δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία ματς στην Πρεμιερλί. Φυσιολογική η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, άντε και από τη Γουλβς, ενώ ενάντια στην Μπράιτον το τρίποντο το έχασε από τεμαχιάρα στα χασομέρια.

Ναι, φοβερή, τρομερή, χαλά τον κόσμο η άμυνα των μπλέδων, όμως όποτε παίζουν εντός τα σφυράκια, συνηθίζουνε να σκοράρουνε.

Και με το αμφίτερμα να δίνει λίγο πιο κάτω από το δίμπαλο, ε δεν θέλει και πολλή σκέψη…

Πάμε εις την Ισπανία και τη Μαδρίτη, να παίξουμε μπαλίτσα με την Ατλέτικο. Οι ροχιμπλάνκηδες την παλεύουνε ενδός συνόρων όμως εκτός αυτών έχουνε πάθει νίλα μεγάλη, καθώς μετρούνε τρεις ήττες σερί και κινδυνεύουσι να μείνουνε εχτός από τώρα.

Όλα τα φράγκα η αναμέτρηση με την Πόρτο μεσοβδόμαδα. Έτσι ο Ντιέγκο ο Σιμεόνε περιμένει να δει χαλαρό ασάκι απόψε ενάντια στη Μαγιόρκα για να μπορέσει μετά να ασχοληθεί με τους δράκοντες. Combάκι λοιπόν με άσο με λίγα γκολ, λίγο πιο κάτω από το δίμπαλο κι εδώ…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
14:30
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι
Goal/goal
1.87
BET: 10 units
Μονό
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα
1 & under 3,5
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις