O Covid-19 βγάζει σημεία στην Γερμανία

Προγνωστικά

Η Γερμανία πλήττεται από κορωνοϊό και ο PsyRadios εκμεταλλεύεται την συγκυρία και βγάζει προγνωστικά μέχρι 2.70.

Καλημέρες παικταράδες μου και καλή αρχή στο τελευταίο μήνα του 2021. Εξαιρετικά τα πήγαμε το προηγούμενο ΣΚ με τα προγνωστικά μας από την αγαπημένη Bundesliga. Μπόχουμ και Φράιμπουργκ έλυσαν τις διαφορές μετά την ανάπαυλα, πληρώνοντας το Χ του πρώτου μέρους, το ίδιο έκαναν Κολωνία και Γκλάντμπαχ, πρωτού εξελιχθεί το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο (μεγάλη Κολωνία, sic), ενώ στο Φιρτ επιβεβαιώθηκαν άνετα τα πολλά γκολ, με το σκορ να φτάνει σε επίπεδα αγώνα υδατοσφαίρισης.

Η Βόλφσμπουργκ μας στέρησε το 4/4 και το απόλυτο, αφού για άλλη μια φορά φανέρωσε τα ψυχολογικά της, αδυνατώντας να κρατήσει το υπέρ της σκορ, με τη Ντόρτμουντ να φεύγει εν τέλει για πολλοστή φορά νικήτρια.

Αυλαία στη 14η αγωνιστική απόψε με ματσάρα στο Βερολίνο, στον απόηχο των αυστηρότερων περιορισμών λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων, ματσάρα όμως και νοτιότερα για  την 16η αγωνιστική στη Zweite, οπότε  ας περάσουμε ευθύς στα προγνωστικά μας.

Τρομερό το θέαμα στη φετινό μαραθώνιο της Zweite, τρομερή και η δουλειά που γίνεται στο Ντάρμσταντ από τον κ. Λίμπερκνεχτ. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ένα επιθετικό δίδυμο (Φάιφερ -Τιτζ) που σκοράρει κατά ριπάς (23 γκολ οι δυο τους συνολικά), την έχουν φέρει στη 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, με  την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια να φαντάζει προς το παρόν αυτονόητη. Απέναντί της, η ντεφορμέ Φορτούνα, η οποία έχει ξεχάσει τι εστί νίκη το τελευταίο μήνα (ένας βαθμός σε τέσσερις αγώνες)  και θα παραταχθεί με πολλές απουσίες λόγω covid-19, η νίκη συνδυασμένη με θέαμα πληρώνει παραδόξως ψηλότερα απ’ ότι περίμενα.

Δύο ώρες αργότερα η Ουνιόν υποδέχεται τη Λειψία στο Βερολίνο και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί οι εταιρείες επιμένουν να θεωρούν αουτσάιντερ τη γηπεδούχο. Ούτε το γεγονός, ότι βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία από την αντίπαλο της, ούτε το γεγονός ότι μετρά μόλις μία εντός έδρας ήττα στα τελευταία 23 ματς της -αυτή απέναντι στη Μπάγερν-  ούτε οι εκτός έδρας επιδόσεις φέτος της Λειψίας φαίνεται να λαμβάνονται υπόψιν, σε ένα σετ που θα έπρεπε σαφέστατα να είναι πιο ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν και πάλι χωρίς το τεχνικό επιτελείο τους και πολλές απουσίες λόγω covid, μπορεί θεωρητικά να υπερέχουν ποιοτικά, αλλά απέναντι στη αψεγάδιαστη τακτικά Ουνιόν θα πρέπει να βγάλουν λαγό από το καπέλο τους για να πάρουν το τρίποντο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:30
Ντάρμσταντ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
1 & οver 1,5
2.15
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ντάρμσταντ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
1 (-1 ΑΗ)
2.70
BET: 10 units
Combo
21:30
Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία
1Χ & ονer 1,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
21:30
Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία
1 dnb
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις