«Αετοί» και «δράκοι» σε τιμές 1.75 και 1.85

Προγνωστικά

O Bet Minute ψαρεύει προγνωστικά στην Κωνσταντινούπολη στο 1.85 και στο Πορτιμάο για το 1.75.

Ρούντιγκερ κύριοι. Αυτός είναι ο υπεύθυνος που χάσαμε το 3×3 την Κυριακή. Αν δεν το έχετε δει, ψάξτε τα highlights και περιμένετε μέχρι το 95’ να δείτε τι έχασε ο κύριος δαύτος στο ματσάκι της Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ. ΟΚ, παράπονο δεν έχω, ωραίο το 3.85 του goal/goal ημιχρόνου στην Μίλαν, ωραίο και το late στο Κάντιθ. Προεόρτια σήμερα, τίγκα Σ/Κ έπεται, συνεχίζουμε με προγνωστικά.

Αυτή η Μπεσίκτας δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Έφαγε τέσσερα εντός από την Γκιρέσουνσπορ. Το κατάφερε κι αυτό. Πλέον, βλέπει την κορυφή μόνο με κιάλια (κι αν…), επαναπροσδιορισμός στόχος και τα συναφή. Ο Γιαλτσίν ήταν έτοιμος να παραιτηθεί, αλλά αποφασίστηκε να παραμείνει. Ουσιαστικά, ο κόσμος ήταν αυτός που έβαλε πλάτη. Πηγαίνει λοιπόν σήμερα, στην Κασίμπασα. Άλλο χάλι αυτοί. Εντός επικίνδυνης ζώνης, μια απ’ τις χειρότερες ομάδες της τουρκικής λίγκας. Που πας να μπλέξεις, ρε φίλε, θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος από εσάς. Θα μπλέξω κύριοι και θα αγοράσω το late γκολ στο 1.85 με το line τοποθετημένο στο 75ο λεπτό. Το θέλουν πολύ το ματς αμφότερες, κάποια -λογικά- θα κυνηγάει, κάποια θα πάρει ρίσκα στο φινάλε.

Πάω μια βόλτα και στα πορτουγκίζ ματσάκια της ημέρας, αφήνω εκτός το ντέρμπι της Μπενφίκα με την Σπόρτινγκ και καταπιάνομαι με την έξοδο της Πόρτο στο Πορτιμάο και την Πορτιμονένσε. Ακολουθεί ματς-τελικός στο Champions League με την Ατλέτικο για τους «δράκους» και σίγουρα το μυαλό του Κονσεϊσάο είναι ήδη εκεί. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ζόρικοι φέτος, δεν βρίσκονται άδικα στην έκτη θέση του πίνακα άλλωστε. Τι παίζουμε λοιπόν εδώ; Γκολ και στα δύο ημίχρονα από τον Stoiximan στο 1.75. Περιμένω την Πόρτο να επιτεθεί απ’ την αρχή προκειμένου να το καθαρίσει, αλλά οι γηπεδούχοι δεν θα πέσουν εύκολα. Το έχουν το γκολ. Και η Πόρτο όμως, τα έχει τα θεματάκια της αμυντικά.

Αυτά και κλείσαμε. Μιλάμε ξανά την Κυριακή.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Late
19:00
Κασίμπασα - Μπεσίκτας
Γκολ μετά το 75’
1.85
BET: 10 units
Μονό
21:00
Πορτιμονένσε - Πόρτο
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις