Φαβορί και λάθος όρια

Προγνωστικά Euroleague

O Playmaker εστιάζει σε προγνωστικά Euroleague από τη δεύτερη μέρα της 13ης αγωνιστικής. Ποντάρει σε φαβορί και ειδικά παικτών.

Προγνωστικά Euroleague με φαβορί και λάθος όρια

Καλημέρες σε όλη την παρέα. Χθες Σβέντ, Σαντ Ρος και Καουντί πλήρωσαν εύκολα και η στήλη μας είχε θετικό πρόσημο. Απόψε ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά Euroleague για αυτή την αγωνιστική με μια μικρή περιπλάνηση σε όλα τα γήπεδα.

Ειδικά με λάθος όρια

Σε δύο από τις αποψινές αναμετρήσεις αποφάσισα να ασχοληθώ με ειδικά στοιχήματα παικτών. Αναφέρομαι στο παιχνίδι της Ούνιξ με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι ανάμεσα στην Εφές και τη Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως δύσκολα προκύπτει νικητής, αλλά και over/under.

Ξεκινώντας από το Καζάν, πέφτω πάνω στον «πράσινο» Χεζόνια που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν θα αγριέψει βλέποντας κόκκινο, όμως σίγουρα ένα κίνητρο παραπάνω το έχει στο μυαλό του. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να σκοράρει για να βοηθήσει την ομάδα του, παίρνοντας αρκετά σουτ μεταξύ των οποίων και τρίποντα. Άλλωστε στα εντός έδρας έχει σουτάρει μ.ό. 4,7 τρίποντα.

Πηγαίνοντας στην Πόλη, εστιάζω στον Γιοκουμπάιτις. Ο Λιθουανός έχει 5 και 7 ασίστ στα δύο τελευταία παιχνίδια που λείπει ο Καλάθης. Το όριό του πολύ χαμηλότερα και είναι λάθος. Το ίδιο ισχύει για τα φάουλ του Μοερμάν, που θα έχει προσωπικό αντίπαλο τον Μίροτιτς. Ο Γάλλος κάνει σχεδόν 1,5 φάουλ  ανά παιχνίδι, αλλά σήμερα έχει σαν αντίπαλο ίσως το καλύτερο «τεσσάρι», που κερδίζει 3,5 φάουλ μ.ό.

Εκτίμηση: Από αυτά τα δυο παιχνίδια λοιπόν, προκύπτουν οι τουλάχιστον 4 ασίστ του Γιοκουμπάιτις, αλλά και μια δυάδα με δύο φάουλ του Μοερμάν και τουλάχιστον 5 προσπάθειες του Χεζόνια έξω από τα 6,75μ.

Τα φαβορί κερδίζουν

Στα άλλα δυο παιχνίδια βλέπω ξεκάθαρα φαβορί. Η Ζενίτ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και η Αρμάνι φιλοξενείται στο Βερολίνο από την Άλμπα.

Η φορμαρισμένη Ζενίτ θέλει να επανέλθει μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και οι Σέρβοι που είναι ντεφορμέ είναι ιδανικός αντίπαλος. Μάλιστα η σοβαρή ομάδα του Πασκουάλ καθάρισε από ημίχρονο στο γήπεδό της Μπάγερν, Μπασκόνια, Ολυμπιακό και Άλμπα, ενώ κέρδιζε στην ανάπαυλα και τη Ρεάλ.

Η Αρμάνι καίγεται να επανέλθει στις νίκες. Τρεις συνεχόμενες ήττες και απέναντί της η Άλμπα που είναι μία από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Μοναδικός πονοκέφαλος για το Μεσίνα οι απουσίες στη ρακέτα. Μήτογλου και Ταρζέφσκι θα απουσιάσουν και ο Μπέντιλ που μόλις εντάχθηκε προφανώς είναι ανέτοιμος.

Εκτίμηση: Βλέπω νίκες των φαβορί και μάλιστα στην περίπτωση της Ζενίτ από ημίχρονο. Μπορούμε να συνδυάσουμε σε μια δυάδα ή σε μονά με μεγαλύτερα χάντικαπ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Δυάδα απόδοσης 2.72
18:00
Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός
Χεζόνια over 4,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.60
19:30
Εφές – Μπαρτσελόνα
Μοερμάν over 1,5 φάουλ
1.70
BET: 15 units
Ειδικό
19:30
Εφές – Μπαρτσελόνα
Γιοκουμπάιτις over 3,5 ασίστ
1.91
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.29
20:00
Ζενίτ – Ερυθρός Αστέρας
1 ημίχ./ 1 τελ.
1.58
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο
2 (-1,5)
1.45
BET: 30 units
Μονό
20:00
Ζενίτ – Ερυθρός Αστέρας
1 (-9,5)
2.00
BET: 20 units
Μονό
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο
2 (-7,5)
2.17
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις