Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός: Κόντρα στον Χεζόνια

Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός: Κόντρα στον Χεζόνια

Το Bet of the day καταπιάνεται με την μάχη του Ολυμπιακού εναντίον της Ούνιξ και του «δηλωμένου» Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια!

Το bet of the day συνεχίζει το ταξίδι του στην μάχη του Ολυμπιακού, για την EuroLeague. Ο Ολυμπιακός μετά την πανδαισία τριπόντων του Μιλάνου ταξιδεύει στο Καζάν για να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Ούνιξ των 4 συνεχόμενων νικών στην Euroleague!

  • Στάδιο: «Basket Hall», Καζάν
  • Χωρητικότητα: 7.000. Στα πρώτα 7 ματς ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν 2,112.
  • Διαιτητές: Πάντερ, Κόρτες, Πιράντι
  • Προϊστορία ομάδων: Για την Euroleague έχουν συναντηθεί 2 φορές την σεζόν 2016/17 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί και στις 2 (75-90 στο Καζάν, 88-59 στο Φάληρο). Επίσης ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει και άλλες 4 φορές που έχουν συναντηθεί σε φιλικές αναμετρήσεις και τουρνουά προετοιμασίας με πιο πρόσφατη το 2019 για το Gomelsky Cup.

Ούνιξ Καζάν

Θέση: 6η με 7 νίκες – 5 ήττες

Ρεπορτάζ: Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες στην Euroleague, 6 μαζί με 2 νίκες στην VTB League (μία εναντίον της ΤΣΣΚΑ) και 9 συνολικά στα τελευταία 10 ματς! Αναδεικνύει διάφορους πρωταγωνιστές αλλά βασίζεται κυρίως στην τετράδα των 2 Μπράουν (Λορέντζο και Τζον), στον Αιζέα Κανααν και φυσικά στον Μάριο Χεζόνια.

Stat attack: Έχει 5 νίκες (όλες συνεχόμενες) και 2 ήττες ως γηπεδούχος στην Euroleague. Πρώτοι σκόρερ είναι οι Κανααν και Χεζόνια με 13,9π και 13,8π αντίστοιχα. Στα τελευταία 3 εντός σκοράρει 82,3 και δέχεται 69π κατά μ.ο.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο έμπειρος Ρώσος φόργουορντ Αντρέι Βορόντσεβιτς που έχει χάσει τους τελευταίους 3 αγώνες της Ούνιξ

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Ολυμπιακός

Θέση: 3η με 8 νίκες – 4 ήττες

Ρεπορτάζ: Προέρχεται από την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για φέτος με εξαιρετική απόδοση μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμανι την οποία έπιασε στην βαθμολογία καθώς ισοβαθμούν στην 3η θέση της διοργάνωσης.  Από το ναδίρ της αστοχίας στο εγχώριο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου είχε 0/9 τρίποντα στην κρίσιμη 4η περίοδο, στο ζενίθ του αγώνα με την Αρμανι όπου πέτυχε νέο ρεκόρ τριπόντων στην Ευρωπαϊκή του ιστορία με τα 18 που ευστόχησε.

Stat attack: Έχει 1 εκτός έδρας νίκη σε 5 αγώνες στην Euroleague. Πρώτοι σκόρερ είναι οι Τάιλερ Ντόρσει με 12,9π και Σάσα Βεζένκοφ με 11,4π. . Στα τελευταία 3 εκτός σκοράρει 80 και δέχεται 81,3π κατά μ.ο.

Αγωνιστικά νέα: Ο Μιχάλης Λούντζης έλειψε από το ματς με την Αρμανι λόγω της παρουσίας του στα παράθυρα με την Εθνική Ομάδα αλλά λογικά δεν θα είναι στην δωδεκάδα καθώς θα προτιμηθεί λογικά ο πιο έμπειρος στην Ευρωλίγκα Κουίνσι Έισι.

προγνωστικά

 

Πρόκειται για δύο αρκετά φορμαρισμένες ομάδες με καλές επιθετικές επιδόσεις στους τελευταίους τους αγώνες. Σύμφωνα με αυτές το over 151,5 στην τιμή του 1.90 θα είναι η βασική επιλογή της στήλης. Με το ίδιο σκεπτικό και βασισμένοι στο καλό σερί νικών που έχει η Ούνιξ προτείνεται και η επιλογή ρίσκου του να νικήσει η Ούνιξ με το over πάνω από 146,5 πόντους. Στα ειδικά παικτών η στήλη θα βασιστεί στην ευστοχία του Σάσα Βεζένκοφ που σουτάρει με 56% στο τρίποντο στα τελευταία του 5 ματς ενώ έχει πετύχει πάνω από 2 στα 4 από αυτά.

Μονό
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
Over 151,5
1.90
Μονό ρίσκου
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
1 & over 146,5
3.05
Ειδικό
18:00
Ούνιξ Καζάν -Ολυμπιακός
Βεζένκοφ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις