Euroleague Fantasy Gameday 13: Ώρα για φρεσκάρισμα

Euroleague Fantasy

Euroleague Fantasy Challenge: Επιστροφή με φρεσκάρισμα σε κάθε θέση για την ομάδα του Koubanezos.gr.

H Euroleague επιστρέφει μετά την μικρή διακοπή των εθνικών ομάδων και οι παίκτες ρίχνονται ξεκούραστοι πλέον στη μάχη για άλλη μια αγωνιστική. Μαζί, όπως πάντα, πάει και το Euroleague Fantasy Challenge, με τη μάχη στην ιδιωτική μας λίγκα να έχει πάρει φωτιά.  

Την τελευταία αγωνιστική ήταν καταστροφική για τους περισσότερους φαντασιακούς μάνατζερς, αφού οι «κλασικές» επιλογές έμειναν στα ρηχά. Έτσι όσοι τόλμησαν να επιλέξουν παίκτες πέρα των κλασικών (γκουχ γκουχ Μέλι, Λούσιτς, Παπαπέτρου) φαντασιακών επιλογών, ανταμείφθηκαν και ανέβηκαν εύκολα στην κατάταξη. 

Η δική μας ομάδα κινήθηκε σε μέτριο σκορ, συλλέγοντας 88,3 πόντους και έχασε 13 θέσεις στην κατάταξη της λίγκας μας και κάμποσες στην γενική βαθμολογία. Διακριθέντας ήταν μόνο ο Ντόντα Χολ της Αρμάνι, μαζεύοντας 21 πόντους. Ώρα για φρεσκάρισμα λοιπόν με στόχο τα πράσινα βελάκια. 

Από έναν σε κάθε θέση 

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, στόχος αυτή την αγωνιστική είναι να ενισχύσουμε κάθε θέση της ομάδας μας.  

Ξεκινώντας από τα γκαρντ, η περίοδος χάριτος του Μπάλντγουιν τελείωσε, αφού ο παίκτης της Μπασκόνια δε δείχνει να θέλει να επαναλάβει τις περυσινές του εμφανίσεις και παραμένει υπερβολικά άστοχος. Τη θέση του θα πάρει ο Κανάαν της Ούνιξ. Ο αμερικάνος γκαρντ έχει ήδη δείξει την ποιότητα του με τους Ρώσους και ο αντιμέτωπος Ολυμπιακός έχει μια έφεση να προσφέρει μαγικές βραδιές σε τέτοιους παίκτες. 

Στους φόργουορντ αποφασίσαμε να πάμε για το «όλα στα όλα». Έτσι κάναμε μεταγραφή από το πάνω ράφι με τον Κλάιμπερν. Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, που παρ’ όλο που έχει ανέβει αγωνιστικά η κλάση ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Την επιλογή μας ενισχύει και το γεγονός της απουσίας του Σενγκέλια. Αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας και θα πρέπει να σηκώσει το βάρος του αρχηγού, τουλάχιστον για την πρώτη ημέρα της αγωνιστικής. 

Στους ψηλούς, τώρα, ήρθε η ώρα για ένα ρεπό στον Βέσελι. Σίγουρα θα μας ξαναπασχολήσει στο μέλλον αφού αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την Αρμάνι σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Στη θέση του ο Τζόρνταν Μίκι της Ζενίτ. Ο Αμερικάνος γνωρίζουμε εδώ και χρόνια το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του και ειδικά στο Euroleague Fantasy Challenge. Ως τώρα, δεν έχει χρησιμοποιηθεί σαν το βασικό «όπλο» της ομάδας του, αλλά θα πρέπει να αλλάξει αυτό αν θέλουν οι Ρώσοι να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία. 

Euroleague Fantasy Challenge: Τίμιος, αλλά δε μπορούσε να μείνει 

Αλλαγή και στη θέση του προπονητή. Δυστυχώς πρέπει να αποχαιρετίσουμε για τώρα τον Δημήτρη Πρίφτη. Στην θέση του επιλέγουμε τον Νεβέν Σπάχια της Μπασκόνια, αφού η ομάδα του θα πρέπει να επικρατήσει εύκολα της Ζαλγκίρις, αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι των πλέιοφς. 

Euroleague Fantasy Gameday 13: Ώρα για φρεσκάρισμα

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις