Αναγκαίες νίκες για τους γηπεδούχους

Αναγκαίες νίκες για τους γηπεδούχους

Τελευταία ημέρα της αγωνιστικής στην Serie A και στα προγνωστικά Ιταλίας θα στηριχθούν οι έδρες.

Δύο αναμετρήσεις στην Serie A σήμερα και τα προγνωστικά Ιταλίας είναι υπέρ των γηπεδούχων. Λάτσιο και Τορίνο χρειάζονται τις νίκες σήμερα για λόγους γοήτρου, ψυχολογίας αλλά και βαθμολογίας.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Τορίνο – Έμπολι

Αναγκαίες νίκες για τους γηπεδούχους Η Τορίνο έχασε για τέταρτη σερί, εντός έδρας, αναμέτρηση με 1-0 και οι νίκες στην έδρα της είναι πλέον αναγκαστικές. Εκτός της ήττας, είδε τον Μπελότι να αποχωρεί ξανά τραυματισμένος και σίγουρα αυτό θα αποτελέσει πλήγμα στην επίθεση. Όσον αφορά τις εντός έδρας εμφανίσεις είναι τρομερή, μιας και έχει τρεις σερί νίκες. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει σήμερα ή στην χειρότερη θα πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Περιμένω παιχνίδι κατοχής, συνεχή πίεση στον αντίπαλο και δημιουργία φάσεων με κάθετες πάσες.

Αναγκαίες νίκες για τους γηπεδούχους Η Έμπολι έκλεψε κυριολεκτικά το διπλό, στην έδρα της Φιορεντίνα, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Μπαϊράμι εξελίσσεται σε ηγέτη μεσοεπιθετικά και με την είσοδο του στο παιχνίδι κάνει πάντα την ομάδα άκρως επικίνδυνη. Στο Τορίνο ξέρει πως αν ανοιχτεί θα το πληρώσει, οπότε περιμένω κλειστό, αργό παιχνίδι, με πιθανές επιθέσεις από τα πλάγια και γρήγορες σέντρες.

Επιπλέον επιλογές:

 Λάτσιο – Ουντινέζε

Αναγκαίες νίκες για τους γηπεδούχουςΗ Λάτσιο είναι σε καταστροφικά κακή φόρμα στο πρωτάθλημα. Δυο σερί χαμένα ντέρμπι, με έξι γκολ παθητικό και χωρίς να σκοράρει. Ο Σάρι πρέπει να καπνίζει δέκα πακέτα την ημέρα αναζητώντας τον τρόπο που θα κερδίσει σήμερα. Τρίτη σερί ήττα θα σημάνει την ολοκληρωτική καταστροφή, οπότε την αποκλείω. Περιμένω από τον Ιταλό τεχνικό να παίξει επιθετικά από το ξεκίνημα και να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση. Σίγουρα επιθετικά θα ψάχνουν τον Ιμόμπιλε, όμως δεν θα λείψουν και τα μακρινά σουτ.

Αναγκαίες νίκες για τους γηπεδούχους Η Ουντινέζε δείχνει να φοβάται του δυνατούς αντιπάλους. Παίζει πολύ αμυντικά και στο τέλος χάνει την μπάλα. Η αργή τριάδα στην άμυνα είναι επικίνδυνη σε γρήγορες επιθέσεις και έχει πρόβλημα κόντρα σε ομάδες που έχουν πολλές επιθετικές λύσεις. Όσον αφορά την επίθεση, περιμένω να χτυπήσει στην αντεπίθεση και γενικότερα να δημιουργήσει ευκαιρίες εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των winger της. Όμως, αν ανοιχτεί αρκετά θα το πληρώσει.

Επιπλέον επιλογή: Over 9,5 κόρνερ (1.95), στη Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Μονό
19:30
Τορίνο - Έμπολι
Τορίνο να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.90
BET: 10 units
Μονό
21:45
Λάτσιο - Ουντινέζε
1
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις