Εμβόλιμη με ευκαιρίες

προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Από φάουλ μέχρι κόρνερ και από γκολ μέχρι σκόρερ στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Προγνωστικά Ligue 1: Ο παράγοντας «Σαβανιέ»

Καλό μήνα και καλό χειμώνα και επίσημα πλέον φίλοι αναγνώστες. Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα στη Γαλλία με την εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Ligue 1. Πέντε παιχνίδια στις 20.00, άλλα τόσα στις 22.00 και αρκετά αμφίρροπα ζευγάρια. Προσεκτικά θα πορευτούμε στα σημερινά προγνωστικά Ligue 1, μιας και συνήθως οι εμβόλιμες «κρύβουν»… εκπλήξεις. Τέσσερεις αναμετρήσεις στο μενού, ξεκίνημα από τα Μετς – Μονπελιέ και Τρουά – Λοριάν. Και κλείσιμο με Κλερμόν – Λανς και Παρί – Νις. Για πάμε…

Ανεβασμένη εσχάτως η Μετς που έβγαλε μεγάλο διπλό στην έδρα της Νις (0-1) και έμεινε αήττητη για τέταρτο ματς (1-3-0). Το θετικό σερί προέρχεται κυρίως μέσα από την άμυνα (παρένθεση το ματς με τη Μπορντό). Καθώς κατάφερε μετά τη Μαρσέιγ να κρατήσει και τη Νις στο μηδέν (με αρκετή δόση τύχης βέβαια και στα δύο). Παραμένει χωρίς νίκη εντός «Σεν Συμφοριέν» μετά από επτά παιχνίδια (0-4-3, δέχτηκε γκολ σε όλα). Απαράλλαχτο το 3-4-2-1 του Φρεντερίκ Αντονεττί, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους μπακ-χαφ Τσεντόνζ και Ντελέν, οι οποίοι ωστόσο παίζουν ασταμάτητα.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Μονπελιέ παρά την ήττα από τη Λιόν (0-1). Μπορεί να απουσίαζε ο υπερπολίτιμος Σαβανιέ (3 γκολ και 4 ασσίστ φέτος, όλες οι επιθέσεις περνούν από τα πόδια του), ωστόσο η ομάδα του Ολιβιέ Νταλ’Ολιό δημιούργησε πολλές ευκαιρίες (και δύο δοκάρια) και σίγουρα άξιζε κάτι από το παιχνίδι. Δυσκολεύεται εκτός, μοναδικό θετικό αποτέλεσμα το διπλό στη Νίκαια (0-1). Έχει ανεβάσει στροφές ο χαφ Μολέ (είχε δοκάρια με τη Λιόν), με τον Σαβανιέ σχηματίζουν μια πολύ ικανή δυάδα πίσω από τη θέση «9».

Μία φορά έχει ηττηθεί η Μονπελιέ στην έδρα της Μετς από το ’15 έως σήμερα, δύο ισοπαλίες και ένα διπλό στα τρία τελευταία.

Η επιστροφή Σαβανιέ είναι καταλυτική για τη Μονπελιέ που μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Θα πάμε με τη συνδυαστικό Χ2 και Over 1,5.

Προμηνύεται μάχη…

Αρνητικό σερί τρέχουν Τρουά (4 ματς χωρίς νίκη και τρεις συνεχόμενες ήττες) και Λοριάν (8 σερί χωρίς τρίποντο με τέσσερεις σερί ήττες). Ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και φιλοσοφία, λίγο καλύτερη βέβαια η εικόνα της Τρουά που είναι πιο δημιουργική (29 τελικές στα προηγούμενα δύο εντός). Σίγουρα βλέπουν το μεταξύ τους ως ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, λογικά θα έχουμε ένα ματς με ένταση και δυνατές μονομαχίες. Λογικό το line στα φάουλ που διπλασιάζει, θα μπει στις επιλογές μας. Επιπλέον θα πάμε και σε ένα combo με κάρτες, γκολ και τα κόρνερ των γηπεδούχων.

Προγνωστικά Ligue 1: Κάπου θα αντιδράσει η Κλερμόν

Σαν να μην κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο η Κλερμόν στο ματς με τη Ρεμς, έχασε δίκαια έστω κι αν το γκολ ήρθε λίγο πριν την λήξη. Έφτασε αισίως τις πέντε συνεχόμενες ήττες (8 συνολικά φέτος), τελευταία νίκη το 1-0 επί της Λιλ στις 16 Οκτωβρίου. Πιο ανταγωνιστική εντός «Γκαμπριέλ Μονπιέ», ακόμα και στις ήττες από Μαρσέιγ και Νις είχε καλή εικόνα και αρκετές τελικές.

Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Λανς, μετά το βαρύ 4-0 στη Βρέστη δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ανζέ αν και ανέτρεψε το 0-1 του ημιχρόνου (2-2 τελικό). Πέμπτο συνεχόμενο Over για την ομάδα του Φρανκ Εζ (2η καλύτερη επίθεση στη Ligue 1 με 27 τέρματα αλλά και χειρότερη άμυνα της πρώτης 6άδας), η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες ως φιλοξενούμενη (σε Μονπελιέ, Λιόν και Μπρεστ).

Ευνοϊκή παράδοση για την Κλερμόν όταν υποδέχεται τη Λανς. Σε εννέα αναμετρήσεις από το ’09 έως σήμερα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (1-2 στις 16 Φλεβάρη του 2009, 3-5-0 έκτοτε όλα σε επίπεδο Ligue 2).

Προβληματίζει εδώ και καιρό η Κλερμόν, ωστόσο εντός έδρας μπορεί να δυσκολέψει την Λανς. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

Προγνωστικά Ligue 1: Μάχη γοήτρου

Ντέρμπι έχουμε στο Παρίσι ανάμεσα σε Παρί και Νις. Μπορεί βαθμολογικά να έχουν μεγάλη απόσταση, ωστόσο αναμφίβολα ο πρωταθλητής (με τη Λιλ) Κριστόφ Γκαλτιέ θα θέλει να τη «σπάσει» στους Παριζιάνους. «Τρένο» οι γηπεδούχοι, τέταρτη σερί νίκη στη Σεντ Ετιέν (1-3) και 13η φετινή, έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και μοιάζει δύσκολο να απειληθεί για τον τίτλο. Εντός «Παρκ ντε Πρενς» μετρά μόνο νίκες με 6/7 over και 5/7 goal/goal. Τραυματίστηκε και θα λείψει για περίπου δύο μήνες ο Νεϊμάρ.

Αδικεί τον εαυτό της τελευταία η Νις, η οποία κερδίζει με ανατροπές εκτός (σε Ανζέ και Κλερμόν) και χάνει παιχνίδια -θεωρητικά- του χεριού της εντός Νίκαιας (Μονπελιέ και Μετς). Ακόμα κι έτσι πάντως η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι από τις πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος (14 τελικές ανά αγώνα, 12 ως φιλοξενούμενη).

Επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στα 10 τελευταία στην έδρα της Παρί από το 2010 έως σήμερα. Πιο πρόσφατο διπλό της Νις στις 7 Νοεμβρίου του 2009 (0-1). Ωστόσο η φετινή Νις δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο διεθνής Κλεμάν Τουρπέν, ο οποίος σε έξι παιχνίδια φέτος στην Ligue 1 έχει καταγράψει πέντε over και τέσσερα goal/goal.

Περιμένω ματς με καλό ρυθμό, εκτιμώ ότι θα δούμε και γκολ. Θα πάμε με το συνδυαστικό goal/goal και Over ενώ θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Ντελόρ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
20:00
Μετς - Μονπελιέ
Χ2 & οver 1,5
2.02
BET: 20 units
Fun Bet
20:00
Μετς - Μονπελιέ
Σαβανιέ: 1o γκολ για Μονπελιέ
6.00
BET: 3 units
Ειδικό
20:00
Τρουά - Λοριάν
Over 23,5 φάουλ
1.95
BET: 15 units
Combo
20:00
Τρουά - Λοριάν
Over 1,5 γκολ & οver 3,5 κάρτες & οver 3,5 κόρνερ Τρουά
2.62
BET: 7 units
Μονό
20:00
Κλερμόν - Λανς
Χ
3.55
BET: 5 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Νις
Goal/goal & οver 2,5
1.95
BET: 30 units
Σκόρερ
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Νις
Γκολ Ντελόρ
4.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις