Έχει την ψυχολογία και τον Στίβεν

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με αγγλικό, διπλό ποντάρισμα στο κουπόνι της Τετάρτης από τον Funbetάκια στο παιχνίδι Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι.

Εδώ είμαστε, ξανά στις επάλξεις σήμερα Τετάρτη μετά την… τραγωδία του Σαββάτου. Ρε Ατρόμητε; Να νικάς 2-0 τον ΠΑΟΚ και να αρπάζεις έξι στην Τρίπολη; Μα έξι στην Τρίπολη; Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, αφήνοντας… εννοείται την Ελλάδα.

Η Άστον Βίλα υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι. Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρότι βαθμολογικά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Και εξηγούμαι.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι. Η έλευση Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της έφερε δύο απανωτές νίκες, με πιο πρόσφατο το 2-1 στο Λονδίνο επί της Κρίσταλ Πάλας. Σοβαρή εμφάνιση και νίκη, δέχτηκε γκολ με μπάζερ μπίτερ. Ο πάλαι ποτέ θρύλος της Λίβερπουλ έγινε ο πρώτος προπονητής που ξεκινάει με δύο νίκες στον πάγκο της Βίλα μετά το 1998 (δεύτερος γενικότερα).

Στην αντίπερα όχθη, η Σίτι προέρχεται από το εντός έδρας 2-1 επί της Γουέστ Χαμ. Θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω γκολ, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Εκτός πάλι ο Ντε Μπρόινε, τιμωρημένος ο Λαπόρτ, αμφίβολοι Φεράν Τόρες και Γκρίλις. Η Σίτι ωστόσο δυσκολεύεται όταν έχει να αντιμετωπίσει… παρκ δε μπας. Φάνηκε με τη Σαουθάμπτον, την Κρίσταλ Πάλας, την Τότεναμ στην πρεμιέρα και την Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ.

Χωρίς πολλά πολλά, θα στηριχθώ στο μομέντουμ των γηπεδούχων. Ο Τζέραρντ θέλει στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι του να πάρει βαθμό ή βαθμούς και γνωρίζει πως πρέπει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Διπλό ποντάρισμα έχομε, ουάν σέιφ εντ ενάδερ γουίθ ε λιτλ ρισκ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:15
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι
1 (+1.75 ΑΗ)
1.65
BET: 25 units
Μονό
22:15
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις