ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Ώρα μηδέν» για τη Νιουκάστλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Ώρα μηδέν» για τη Νιουκάστλ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Ώρα μηδέν» για τη Νιουκάστλ

Προγνωστικά Premier League

Τρίτη με Premier League και η στήλη του Talisman δε γίνεται να μην έχει προγνωστικά από τις δύο αναμετρήσεις του προγράμματος.

Χωρίς «ανάσες» συνεχίζεται το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αφού η 14η αγωνιστική στην Premier League είναι εμβόλιμη. Το πρόγραμμα ανοίγει με δυο αναμετρήσεις στον αγγλικό βορρά, Νιούκαστλ – Νόριτς και Λιντς – Κρίσταλ Πάλας.

Ευκαιρία για «restart»

Στις 21:30 έχουμε βαθμολογικό ντέρμπι ουραγών. Η τελευταία -και χωρίς νίκη- Νιούκαστλ υποδέχεται την προτελευταία Νόριτς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Πολλά κοινά στην ως τώρα πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, αφού αμφότερες εκκίνησαν τραγικά τη σεζόν, ενώ μάλιστα προχώρησαν σε αντικατάσταση των προπονητών τους πριν δυο εβδομάδες.

Οι γηπεδούχοι με τον Έντι Χάου πλέον στον πάγκο, ηττήθηκαν το Σάββατο από την Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-0 στο ντεμπούτο του Άγγλου τεχνικού. Εμφανίστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος οι «κανονιέρηδες» καθάρισαν σχετικά εύκολα με δυο γκολ σε 10 λεπτά. Έτσι, οι «καρακάξες» έφτασαν τα 13 σερί ματς χωρίς νίκη (0-6-7). Μάζεψαν κάρτες και θα απουσιάσουν σήμερα οι βασικοί αμυντικοί Λασέλς (στόπερ) και Ρίτσι (πλάγιος μπακ).

Στον αντίποδα, το κλίμα στη Νόριτς είναι πολύ καλύτερο με την έλευση του Ντιν Σμιθ. Τα «καναρίνια» με την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Γουλβς έμειναν για τρίτο διαδοχικό παιχνιδι αήττητα (2-1-0) και κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Χωρίς ιδιαίτερα πρόβλημα ταξιδεύουν στον αγγλικό βορρά, αφού μόνο ο χάφ Νόρμαν δίνεται αμφίβολος.

Αν η Νιούκαστλ έχει μια ευκαιρία για «restart» είναι αυτή! Υπέρ της και η παράδοση, αφού η τελευταία νίκη των «καναρινιών» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» σημειώθηκε το 1988! Αν οι «ανθρακωρύχοι» θέλουν να μείνουν στο κόλπο της παραμονής αυτό το παιχνίδι είναι «must-win». Στο 2.00 προσφέρεται πλέον ο άσος, από το αρχικό 1.80 λόγω των απουσιών των γηπεδούχων.

Προγνωστικά Premier League: Αφιλόξενο το Γιορκσάιρ για την Πάλας

Λίγο αργότερα (22:15) στο «Έλαντ Ρόουντ», η Λιντς υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα αντιμετώπισε το Σάββατο τη Μπράιτον εκτός έδρας και απέσπασε ισοπαλία (0-0), παρά την αφόρητη πίεση των «γλάρων». Ο Μελιέ και τα δοκάρια κράτησαν όρθια τη Λιντς, που έπαιξε για το «μηδέν» και τα κατάφερε. Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, αλλά παρουσίασε βελτίωση στο δεύτερο μέρος. Σήμερα θα στερηθεί τον υπηρεσιών τον μόνιμα απόντων Κοχ (στόπερ) και Μπάμφορντ (φορ).

Ήρθε η πρώτη ήττα για την Πάλας μετά από 7 αγώνες στον εντός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα (1-2). Οι «αετοί» ήταν φλύαροι επιθετικά και η εμφάνιση τους απογοήτευσε. Θέμα συγκυριών υποστήριξε ο Βιεϊρά, που περιμένει την ομάδα του να βγάλει αντίδραση. Εκτός και πάλι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Άντερσεν, όπως επίσης ο χάφ ΜακΆρθουρ. Κάκιστη η παράδοση για την ομάδα του Λονδίνου στην έδρα της Λιντς, με το τελευταίο διπλό να σημειώνεται το 2006! Έκτοτε τα «παγώνια» έχουν πέντε σερί νίκες, σκοράροντας μάλιστα τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε ματς.

Μικρό διάστημα ανάμεσα στις τελευταίες αναμετρήσεις των δυο αντιπάλων, δύσκολα θα προλάβουν να διορθώσουν όλες τις αδυναμίες τους. Μάλλον θα δούμε ένα παιχνίδι σκοπού, με τον πιο συγκεντρωμένο να κατακτήσει τη νίκη. Πιθανός ο χαμηλός ρυθμός και το κλειστό ματς, με την ισοπαλία στο ημίχρονο σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, αν κάποια ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, αυτή είναι η Λιντς με τον άσο με κάλυψη στην ισοπαλία να πληρώνει 1.75!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:30
Νιουκάστλ - Νόριτς
1
2.00
BET: 20 units
Μονό
22:15
Λιντς - Κρίσταλ Πάλας
Χ ημίχρονο
2.15
BET: 10 units
Μονό
22:15
Λιντς - Κρίσταλ Πάλας
1 dnb
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις