Το κουπόνι σήμερα (Δευτέρα 29/11) – Ντέρμπι κορυφής στη Βουλγαρία

Το κουπόνι σήμερα (Δευτέρα 29/11) – Ντέρμπι κορυφής στη Βουλγαρία

Το κουπόνι σήμερα (Δευτέρα 29 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Καμπάλα – Κάραμπαγκ (14:00): Το ντέρμπι κορυφής στο Αζερμπαϊτζάν. Η Κάραμπαγκ είναι πρώτη με 26 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Καμπάλα με 21. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα με 23-7. Μάλιστα στα τελευταία 4 παιχνίδια των δύο ομάδων , απόλυτη κυρίαρχος είναι η Κάραμπαγκ με 4 νίκες και γκολ 13-0. Η Καμπάλα έχει να την κερδίσει 10 αγώνες.

Λουντογκόρετς – ΤΣΣΚΑ Σόφιας (17:15): Ακόμα ένα ντέρμπι κορυφής , αυτή την φορά στην Βουλγαρία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +4 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και θέλει να διευρύνει την διαφορά. Η Λουντογκόρετς του Πιέρρος Σωτηρίου (6γκολ) έχει την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα (33-9). Ακόμη έχει το απόλυτο στην έδρα της με 7/7 νίκες και γκολ 20-1. Ο άσος δέχεται ήδη πιέσεις και στο 1.90 αυτή την στιγμή έχει αξία.

Γκεζτέπε – Φενέρμπαχτσέ (19:00): Η Φενέρ μετά την ήττα στο «Γ.Καραισκάκης» κουβαλάει και κούραση αλλά και πεσμένο ηθικό. Κόντρα στην Γκεζτέπε η οποία έχει να κερδίσει 5 αγώνες είναι η ευκαιρία για μια νίκη ψυχολογίας. Αλλά η ομάδα του Περέιρα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη φέτος. Δέχεται γκολ και στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Μάλιστα έχει μόλις μία νίκη στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στη Σμύρνη με την Γκέζτεπε. Θα απουσιάσει ξανά ο πολύτιμος Βαλέντσια ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Λουίς Γκουστάβο και Μεσούτ Εζίλ.

Ντέρμπι – ΚΠΡ (21:45): Η ΚΠΡ εμφανίζει μια αστάθεια φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια και η Ντέρμπι έχει μόλις 1 νίκη σε 9 παιχνίδια. Το ματς είναι καθαρά τριπλή. Οι φιλοξενούμενοι κρατάνε το αήττητο σε 5 αγώνες βρίσκονται στην 6η θέση με 32 βαθμούς και με πιθανή νίκη απόψε σκαρφαλώνουν στην 3η θέση. Από την άλλη τι να πει κανείς για την Ντέρμπι… μόλις 1 βαθμό σε 19 αγώνες καθώς ξεκίνησε με -21 το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Στα τελευταία 14 παιχνίδια μόλις 1 φορά εμφανίστηκε το over 2,5.

Ειμπάρ – Χιρόνα (22:00): Η Ειμπάρ βρίσκεται στην 2η θέση με 32 βαθμούς και με νίκη απόψε ξεφεύγει +4 από την 3η Βαγιαδολίδ. Οι δύο πρώτοι παίρνουν απευθείας την άνοδο στην La Liga. Σημερινός αντίπαλος είναι η Χιρόνα μια ομάδα που δέχεται 8/10 τελευταία παιχνίδια γκολ. Αν θέλει να έχει τύχει απόψε θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην άμυνα. Το g/g σε τιμές διπλασιασμού έχει αξία.

Οσασούνα – Έλτσε (22:00):  Παρελθόν από την Έλτσε ο προπονητής Φραντζίσκο Εσκρίμπα. Μετά από 6 αγώνες χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν restart. Βέβαια η Έλτσε δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Οσασούνα. Από την άλλη η Οσασούνα μετράει ένα αρνητικό σερί τριών ηττών και θέλει και εκείνη ένα νέο ξεκίνημα. Παιχνίδι ιδιαιτέρων συνθηκών. Για την Οσασούνα θα απουσιάσει ο μέσος Τόρο που συμπλήρωσε κάρτες.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις