Αρμάνι – Ολυμπιακός: Ζορίζονται εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι»

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Ζορίζονται εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι»

Μπασκετικό το σημερινό Bet of the day με τα φώτα να πέφτουν στο Μιλάνο και το Αρμάνι - Ολυμπιακός.

Προγνωστικά Euroleague με το Bet of the day

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται απόψε στο Μιλάνο, με το Αρμάνι – Ολυμπιακός, για την 12η αγωνιστική της Euroleague και το Bet of the day δεν θα μπορούσε να μην είναι από αυτό το παιχνίδι.

 

  • Στάδιο: Mediolanum Forum
  • Διαιτητές: Ιλία Μπελόσεβιτς, Νταμίρ Γιαβόρ, Τόμας Τραβίτσκι
  • Προϊστορία ομάδων: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 21 φορές για την Euroleague με τον Ολυμπιακό να υπερτερεί με 14 νίκες έναντι 7 της Αρμάνι. Στα παιχνίδια με γηπεδούχους τους Ιταλούς το σκορ είναι 5-5.

Στατιστικά:

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Ζορίζονται εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι»

 

 

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Ζορίζονται εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» 

 

 

Αρμάνι Μιλάνο

 

Θέση – Ρεκόρ: Βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 8-3.

Ρεπορτάζ: Προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, αμφότερες σε ρωσικό έδαφος, από Ούνιξ και Ζενίτ. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με 74-70. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ θύμισε τον παλιό καλό «Τσάτσο» με 22 πόντους και 6 ασίστ, όμως η εμφάνιση του δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Μεσίνα. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Ντιλέινι στην αγωνιστική δράση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός έχει να αγωνιστεί από τις 21/10 λόγω του τραυματισμού του.

Εντός έδρας: Μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σαν γηπεδούχους. Σκοράρει 78,2 πόντους, ενώ δέχεται 70,2 ανά ματς.

Απουσίες: Ντίνος Μήτογλου, Ρικάρντο Μορασκίνι

 

Ολυμπιακός

Θέση – Ρεκόρ: Βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 7-4.

Ρεπορτάζ: Από την ευρεία και εμφατική νίκη κόντρα στην Μακάμπι με 90-73 προέρχεται ο Ολυμπιακός στην Euroleague, εκεί όπου είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Σλούκα και Φαλ. Αντιθέτως, για την Basket League, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό με 76-81 χάνοντας μάλιστα προβάδισμα 14 πόντων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να δώσει κάποιο χρόνο συμμετοχής στον νεαποκτηθέντα, Κουίνσι Έισι, ο οποίος έχει κάνει αρκετές προπονήσεις πλέον με την ομάδα και μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της.

Εκτός έδρας: Μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σαν φιλοξενούμενος. Σκοράρει 76,75 πόντους, ενώ δέχεται 84,75 ανά ματς.

Απουσίες: Μιχάλης Λούντζης

προγνωστικά

 

Εκτίμηση: Τα ρεκόρ της Μιλάνο σαν γηπεδούχος και του Ολυμπιακού σαν φιλοξενούμενος τα λένε όλα. Οι Ιταλοί στηρίζονται πολύ στην έδρα τους, βγάζοντας πολύ μεγάλη ενέργεια, ειδικά στην άμυνα τους. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως σε κανένα παιχνίδι φέτος στο «Mediolanum Forum» για την Euroleague δεν έχουν δεχτεί πάνω από 75 πόντους. Από την μεριά του, ο Ολυμπιακός προβληματίζει μακριά από το ΣΕΦ με το θέμα του να είναι κυρίως αμυντικό, αφού δέχεται σχεδόν 85 πόντους σε κάθε ματς εκτός Πειραιά. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Η επιστροφή του Ντιλέινι αναμένεται να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στον προπονητή του Μιλάνου.

Από τα ειδικά παικτών, θα πάμε με το under 10,5 πόντων του Μουσταφά Φαλ. Ο θηριώδης σέντερ του Ολυμπιακού πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Απέναντι στην Αρμάνι, θα βρει απέναντι του τον προικισμένο σωματικά Ταρζέφσκι και τον ευφυή και τρομερό αμυντικό Κάιλ Χάινς. Επιπλέον, ο Μπαρτζώκας άφησε για πολύ ώρα στο παρκέ τον Γάλλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο και απόψε, αφού και το σενάριο να φορτωθεί με φάουλ ο γίγαντας του Ολυμπιακού είναι εφικτό.

Combo
21:30
Μιλάνο - Ολυμπιακός
1 & Ολυμπιακός under 75,5 πόντοι
1.95
BET: 12 units
Μονό
21:30
Μιλάνο - Ολυμπιακός
1 (-4,5)
1.95
BET: 10 units
Μονό
21:30
Μιλάνο - Ολυμπιακός
Φαλ under 10,5 πόντοι
1.95
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις