Nτέρμπι στο Παλατάκι. Κολλάει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Nτέρμπι στο Παλατάκι. Κολλάει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Προγνωστικά για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague, και της 12ης για την Ευρωλίγκα, από τον Μastebetchef.

Προγνωστικά volley: Δήλωση ανωτερότητας από τον ΠΑΟ

Αγαπητοί φίλοι φτάσαμε στην 5η αγωνιστική της Volleyleague, οπότε έχουμε πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις περισσότερες ομάδες, και το πως θα κινηθούν φέτος στα προγνωστικά.  Ο Παναθηναϊκός (4-0) έστειλε μήνυμα ανωτερότητας με την καθαρή νίκη 3-0 επί του Φοίνικα. Είναι 1ος και ταξιδεύει αήττητος για το ντέρμπι με τον 3ο ΠΑΟΚ (2-2) στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του έμπειρου κόουτς Καλματζίδη παρουσιάστηκε ως τώρα κάπως καλύτερη από ότι την περίμενα. Μετά την εύκολη ήττα της στην πρεμιέρα στη Σύρο, ανέβηκε αγωνιστικά και με πρωταγωνιστή τον θηριώδη διαγώνιο Ούντρις, έκανε μια σειρά  από σημαντικές νίκες, σε league cup και Ευρώπη.

Στου Ρέντη απέναντι στον πρωταθλητή όμως, έδειξε πάλι κάποιες χρόνιες ασθένειες της. Ο ΠΑΟΚ έχει φανερό θέμα στην φυσική κατάσταση καιρό τώρα. Μετά το 4ο σετ, σχεδόν σε κάθε αγώνα, πέφτει αγωνιστικά. Στα δύο πρώτα σετ απέναντι στον Ολυμπιακό πετούσε, και μετά άρχισε πάλι η κατάρρευση. Έχασε το 4ο πανεύκολα με 25-12,  και επί της ουσίας δέχτηκε την ανατροπή με κάτω τα χέρια.

Ο φετινός Παναθηναικός είναι πολύ καλά οργανωμένος και υπερπλήρεις. Οι μεταγραφές του Πρωτοψάλτη και του Βέλγου παιχταρά Βαν Ντε Ντρίς, τον έχουν ανεβάσει επίπεδο. Πιστεύω ότι φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα εύκολα, και σήμερα στο Παλατάκι περιμένω να κάνει άλλη μια πειστική δήλωση επ’ αυτού.

Προγνωστικά μπάσκετ. Κολλάει η επίθεση του Ολυμπιακού.

Δεν θα σας ξανακουράσω με την άποψη μου για τον Ολυμπιακό (7-4) του Μπαρζώκα. Είναι φανερό πια ότι παίζει δυνατή άμυνα, ειδικά στην περιφέρεια, άλλα η επίθεση του είναι πλέον πολύ προβλέψιμη. Η Αρμάνι (8-3) του έμπειρου, καλού προπονητή Μεσίνα, παίζει την 3η καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και δέχεται μ.ο. 71,09 πόντους. Σε αυτή θα στηριχτεί και σήμερα για να πάρει την 9η νίκη της, εκεί θα ποντάρω κι εγώ για τα προγνωστικά μου στο παιχνίδι. Στην επίθεση το Μιλάνο διαθέτει αξιοσημείωτο πλουραλισμό, άλλα αυτό το διάστημα ηγέτης είναι ο φορμαρισμένος Σίλντς, που πληρώνει 5.10, στα προγνωστικά για τον 1ο σκόρερ του αγώνα.

Προγνωστικά Εuroleague. Θα διεκδικήσει είσοδο στα play off η Ούνιξ…

Πέρυσι έβλεπα Eurocup χάρη κυρίως της Ούνιξ (6-5), γιατί έπαιξε ωραίο μπάσκετ, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, που της έδωσε και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Όπου τα προγνωστικά της έδιναν λίγες ελπίδες πρόκρισης στην οχτάδα. Με την παρουσία της όμως δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα και φέτος. Έχει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της διοργάνωσης και βρίσκεται έτσι στην 7η θέση. Εμμένω στην άποψη που διατύπωσα από την αρχή στο ράδιο, ότι θα κυνηγήσει την πρόκριση στα play off, ως το τέλος. Οπότε το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον αδύναμο επιθετικά και αποδεκατισμένο από απουσίες Ερυθρό Αστέρα (4-7), θεωρείτε κομβικό για την πορεία της.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:15
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
2
1.80
BET: 25 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ούνιξ
2 (+2,5)
1.82
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.67
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ούνιξ
2 (+2,5)
1.82
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
1
1.47
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Μιλάνο - Ολυμπιακός
Under 75,5 Oλυμπιακός
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις