ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ με στήριξη στην ορθοδοξία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ με στήριξη στην ορθοδοξία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ με στήριξη στην ορθοδοξία

εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ

Σετ αποδόσεων και εκτιμήσεις για τις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ. Ευκαιρίες για arbitrage και value. Γράφει ο Nikolas Kappa

Καλημέρες απανταχού κουβανέζοι, σήμερα πάμε με ένα μακροχρόνιο. Εχτές το βράδυ, άνοιξαν οι αποδόσεις για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και μπορείτε να βρείτε το άρθρο μας εδώ. Ήδη έχουν διεξαχθεί αρκετές δημοσκοπήσεις, από εταιρείες όπως η Marc, η Alco κ.α. Στις δημοσκοπήσεις αυτές, τα φαβορί φαίνονται να είναι ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Ανδρουλάκης. Αυτοί οι δυο υποψήφιοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις προτίμησης, με ποσοστό περί του 30%  έκαστος. Τρίτος στον αγώνα, φαίνεται να ακολουθεί ο τέως πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου με πρόθεση ψήφου κοντά στο 25%. Τα ποσοστά αυτά από μόνα τους προμηνούν ένα σκληρό «ντέρμπι» στην πολιτική αρένα και ενδεχομένως και  δεύτερο γύρο.

Ελκυστικά Σετ αποδόσεων

Όμως, όπως ήδη αναφέρθηκε, η Stoiximan, έχει ήδη εκδώσει σχετικά σετ αποδόσεων για την ηγεσία. Παρατηρώντας κάποιος τον όγκο συναλλαγών για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, θα διαπιστώσει ότι οι παίκτες του στοιχήματος έχουν φανερή προτίμηση προς τον τέως πρωθυπουργό. Αυτό καθώς από το 3.50 που δινόταν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2.25 και έχει ακόμη πτωτική τάση. Αντίθετη τάση ακολουθούν οι σχετικές αποδόσεις για τους κ. Λοβέρδο και κ. Ανδρουλάκη, οι οποίοι κοστολογούνται από την αγορά στο 9.00 (από 4.50) και στο 2.25 ( από 1.75).

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός της κοστολόγησης του κ. Λοβέρδου στο αρχικό 4.50 και πλέον 9.00. Αντιστοίχως αυτό μεταφράζεται σε κάτι λιγότερο από 20% και πλέον κάτι λιγότερο από 16% αφαιρούμενης της γκανιότας. Αυτό προφανώς δεν αντιστοιχεί στο 32% περίπου που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις. Το πιο αληθοφανές, είναι του κ. Παπανδρέου καθώς το 26% περίπου που συγκεντρώνει αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις και πλέον θεωρώ περισσότερο value σαν επιλογή στοιχήματος την εκλογή του.

Παλιός ορθόδοξος με νέα πνοή Γ.Α. Παπανδρέου

Η αλήθεια είναι ότι ως αρθρογράφος σε στοιχηματικό site, δεν θα άρμοζε να στοιχειοθετήσω την επιλογή πονταρίσματος του κ. Παπανδρέου με μια πολιτική ανάλυση. Όμως για να στηρίξω την επιλογή μου, εκτιμώ ότι οι κλασικοί σοσιαλιστές, το υπάρχων ρεύμα, αλλά και οι νέοι ψηφοφόροι, θα συσπειρωθούν το τελευταίο δεκαήμερο των εκλογών προς το πρόσωπο του πραγματικού ηγέτη της αυτής παράταξης. Αυτό θα πραγματοποιηθεί ως παρακαταθήκη της κας. Γεννηματά, η οποία κατάφερε να δώσει νέα πνοή στο κίνημα. Ο κ. Παπανδρέου, μοιάζει πιο φρέσκος από ποτέ, ενώ τα άτομα που τον πλαισιώνουν και οι ιδέες που εκφράζουν είναι οι πλέον εκσυγχρονισμένες όσο αφορά την πολιτική γραμμή της παράταξης. Συνεπώς, αναλογιζόμενος τα αυτά γεγονότα, όπως και το λεγόμενο «collective intelligence» της στοιχηματικής αγοράς, το οποίο με τη σειρά του μας έδειξε την ξεκάθαρη revealed preference προς τον κ. Παπανδρέου, δεν μπορώ παρά μόνο να τον στηρίξω.

Ευκαιρίες για arb

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω, ότι για διάφορους λόγους, προσωπικά αποκλείω τον κ. Λοβέρδο από την «κούρσα» για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Αυτό διότι, αναλογιζόμενος τα εσωτερικά τεκτενόμενα της παράταξης και της δυσαρέσκειας του κοινού προς το πρόσωπό του φαίνεται να απομακρύνεται από τη νίκη.  Για την ηθική της στήλης όμως, θα προτείνω μόνο τις 35 μονάδες για τον κ. Παπανδρέου.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Μακροχρόνιο
Κίνημα Αλλαγής - Εσωκομματικές εκλογές 2021
Επόμενος Πρόεδρος - Γιώργος Παπανδρέου
2.25
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις