Εσωκομματικές, Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία στο φαβορί (updated)

Αποδόσεις

Αποδόσεις: Οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής είναι κοντά. Ποια τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ για την προεδρία του κόμματος;

Το στοίχημα, τα προγνωστικά και οι αποδόσεις δεν αφορούν πάντοτε ένα αθλητικό γεγονός. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν επιλογές για οποιοδήποτε αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, όπως για παράδειγμα στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Εξι είναι τα ονόματα των υποψηφίων και αφορούν τους Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Παπανδρέου, Ανδρέα Λοβέρδο, Χάρη Καστανίδη, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη. Ποια πρόσωπα αποτελούν τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ;

Αποδόσεις – Φαβορί και αουτσάιντερ

Διχογνωμίες προκύπτουν στον ρόλο του φαβορί για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Η Novibet θεωρούσε φαβορί τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου σε τιμή 1.80, ενώ η Stoiximan περίμενε επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο 1.95.Πλέον όμως στη Novi πέρασε πρώτο φαβορί ο Ανδρουλάκης στο 1.95 και στη Sman ο ΓΑΠ ανέβηκε στο 2.50 και ο Ανδρουλάκης, πάντα πρώτο φαβορί, στο 2.00.

Πιο μακριά, στο 5.35 από τη Stoiximan (από το αρχικό 8.00) και στο 4.50 από τη Novibet (από το αρχικό 9.00) πλασάρεται ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αουτσάιντερ για την πρωτιά δίνονται οι Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, που «ακουμπούν» απόδοση 100.00.

Το deadline για το εν λόγω ποντάρισμα είναι στις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00, δηλαδή την ώρα έναρξης των εκλογών του κινήματος. Βρίσκεται στην κατηγορία «Πολιτική» και κάθε εταιρεία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα