Ζαριές σε κίνητρο και φαβορί

Προγνωστικά

Προγνωστικά Ευρώπης έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης, ο οποίος ποντάρει σε δύο σημεία στις αναμετρήσεις της Πέμπτης.

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Μετά από μία μέτρια χθεσινή μέρα, επιστρέφουμε με προγνωστικά σε δύο αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουμε την εντός έδρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και το παιχνίδι της Λίνκολν κόντρα στην Κοπεγχάγη στο Γιβραλτάρ.

Προγνωστικά: Με το μυαλό στην πρόκριση

Μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η Φενέρμπαχτσε θα παίξει την τελευταία της ζαριά. Μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και απέναντι στην ελληνική ομάδα θα παίξει για ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Έρχεται από μια πολύ μεγάλης σημασίας νίκη, βαθμολογικά και ψυχολογικά, απέναντι στην συμπολίτισσα Γαλατασαράι και προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της σε μία πολύ περίεργη για τα δεδομένα της χρονιά.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα (-11 από την κορυφή) και σε συνδυασμό με το -1 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον όμιλο, επιθυμεί να ανατρέψει την κατάσταση όσο προλαβαίνει.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προελαύνει στην Ελλάδα και μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ, φαίνεται πως δύσκολα θα τον ανταγωνιστεί κάποιος στο φετινό πρωτάθλημα. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών σε πέντε αγώνες (μόνη ήττα απέναντι στην Άιντραχτ με 1-2) και κόντρα στην «Φενέρ» σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης. Στατιστικά, παρατηρούμε πως η ομάδα του Πειραιά δέχεται εύκολα γκολ γι’ αυτό και τα τελευταία εφτά παιχνίδια της λήγουν goal/goal. Ιδίως στην Ευρώπη, στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε επαληθεύτηκε το αμφίτερμα.

Η πρόκριση «κλειδώνει» στο Γιβραλτάρ

Στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, αυτή της Λίνκολν με την Κοπεγχάγη, τα πράγματα είναι λιγάκι πιο ξεκάθαρα. Η ομάδα της Δανίας παίζει για να κερδίσει, για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ποιότητά της βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από αυτήν της Λίνκολν και μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημά της, αναμένεται να ξεσπάσει. Στην προηγούμενή τους αναμέτρηση μέσα στο «Πάρκεν», η Κοπεγχάγη επικράτησε ευκολότερα απ’ ότι μαρτυρά το 3-1, με 22 τελικές και 66% κατοχή μπάλας.

Επιλογή με βάση το κίνητρο και το φαβορί

Στην αναμέτρηση στο Φάληρο και οι δύο ομάδες θα παίξουν το ποδόσφαιρό τους για δύο βασικούς λόγους. Ο Ολυμπιακός γιατί είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να παίξει για δύο αποτελέσματα και η «Φενέρ» διότι θέλει μόνο νίκη. Θα επιλέξουμε το goal/goal σε απόδοση 1.75. Στην άλλη μας επιλογή, το Λίνκολν – Κοπεγχάγη, πιστεύω πως θα επικρατήσει το φαβορί σχετικά άνετα. Θα επιλέξουμε το 2 με over 2.5 σε απόδοση 1.70.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Λίνκολν - Κοπεγχάγη
2 & over 2,5
1.70
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Goal/goal
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις