Βρέχει γκολ στο Λεβερκούζεν

Γάλλοι και Γερμανοί με σερί

Προγνωστικά Europa League: Επιστροφή στη στήλη προβλέποντας «βροχή» από γκολ στη Γερμανία ο Alejandro.

Καλημέρα Κουβανέζοι μου. Το ξέρω χαθήκαμε, αλλά από εδώ και στο εξής υπόσχομαι να τα λέμε συχνότερα. Επιστροφή στη στήλη μας με τα πρωταθλήματα Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα με το παιχνίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Σέλτικ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League. Μια αναμέτρηση που στα μάτια μου προσφέρεται για γκολ και θέαμα μονοπωλεί τα προγνωστικά Europa League. 

Προγνωστικά Europa League: Γκολ στη Γερμανία

Αήττητη στον όμιλο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν χωρίς ιδιαίτερο άγχος υποδέχεται την Σέλτικ όπου με νίκη κλειδώνει την πρώτη θέση στον όμιλο κάτι που θα την οδηγήσει απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Για το πρωτάθλημα, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Μπόχουμ ενώ για το Europa League θριάμβευσε μέσα στην έδρα της Μπέτις με 0-4. Αντίστοιχα με το ίδιο σκορ κέρδισε μέσα στη Σκωτία τη σημερινή της αντίπαλο, κάτι που επιβεβαιώνει τα προγνωστικά του φαβορί της πρώτης θέσης. Μια ομάδα που παράγει γκολ, προσφέρει θέαμα αλλά έχει κάποια θεματάκια στην άμυνα που όμως για να είμαστε ειλικρινείς στα τελευταία παιχνίδια δεν της έχουν κοστίσει. Παρ’ όλα αυτά ακόμα θεωρείται κάπως άναρχο το αμυντικό της παιχνίδι. Πάντως στην Ευρώπη έχει δεχθεί μόνο δυο γκολ ενώ έχει πετύχει δέκα. Είναι το φαβορί στην αναμέτρηση που όμως θα παραταχθεί χωρίς τέσσερις παίκτες.  

Πάμε και στη Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι για το πρωτάθλημα προέρχονται από τη νίκη με 1-0 εντός έδρας απέναντι στην Σεντ Τζόνστον, ενώ για το Europa League τη προηγούμενη αγωνιστική έκαναν μεγάλο διπλό μέσα στην Ουγγαρία απέναντι στην Φερεντσβάρος με 2-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι από άποψη θεάματος. Η Σέλτικ που μόνο αδιάφορη δεν είναι βρίσκεται στη 3η θέση με έξι βαθμούς, έναν μόλις πίσω από την Μπέτις και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Καλή επιθετικά, όμως πίσω έχει αρκετά θέμα κάτι που φαίνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Και εκείνη θα παραταχθεί με απουσίες καθώς θα απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές. 

Εκτίμηση: Όπως προανέφερα οι Γερμανοί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όμως με τον άσο να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, θα στρέψουμε τη προσοχή μας στα γκολ καθώς και οι δυο ομάδες είναι ιδιαίτερα ικανές επιθετικά. Για τα σημερινά προγνωστικά μας θα επιλέξουμε το goal/goal και over 2,5. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσeτε αλλού!
Μονό
19:45
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Σέλτικ
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις