Basket League: Πτώση για τον Παναθηναϊκό

Basket League

Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις κατάκτησης της Basket League μετά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ επί του «αιώνιου» εχθρού, έφερε αλλαγές στις αποδόσεις κατάκτησης της φετινής Basket League.

Στις αποδόσεις του αγώνα μεγάλο φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός, δεν το έδειξε όμως στο γήπεδο παρά την μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και έως της λήξης του τρίτου δεκαλέπτου.. Με αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» έφυγαν με ένα υπερπολύτιμο διπλό που μπορεί να αλλάξει την σεζόν τους.

Basket League – Αποδόσεις κατάκτησης

Αυτό το αποτέλεσμα, είχε αντίκρισμα και στα μακροχρόνια στοιχήματα της Basket League. Συγκεκριμένα, το αρχικό 1.50 των «ερυθρόλευκων», σημείωσε μικρή άνοδο ακουμπώντας μέχρι και το 1.60. Αντίθετα, την… κατηφόρα πήραν οι τιμές του Παναθηναϊκού στην Novibet, αφού το 2.60 έχει μετατραπεί σε 2.30.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις