Τσέλσι – Γιουβέντους: Με απουσίες και για δύο αποτελέσματα στο Λονδίνο

προγνωστικά Τσέλσι - Γιουβέντους

Bet of the Day στο Champions League. Προγνωστικά από ένα ματς... πολλών αστέρων στο Λονδίνο, ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουβέντους.

Το Bet of the Day βάζει τα καλά του και ετοιμάζεται να κουνήσει σεντόνι με προγνωστικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στην Αγγλία το βράδυ της Τρίτης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι θα υποδεχθεί την Γιουβέντους, σε μια μάχη με τρόπαιο την πρώτη θέση του 8ου ομίλου. Οι «μπλε» κατεβαίνουν ως το μεγάλο φαβορί, καθώς έχουν μοναδικό στόχο μια νίκη που θα τους δώσει το πάνω χέρι στη βαθμολογία έναντι των «μπιανκονέρι».

  • «Στάμφορντ Μπριτζ», Λονδίνο (41.841)
  • Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Γιουβέντους – Τσέλσι 1-0
  • 5 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, όλες για το Champions League, με τη «Γιούβε» να έχει 2 νίκες, την Τσέλσι 1 και 2 ματς ισόπαλα.
  • 2008/09 φάση των «16»: Τσέλσι – Γιουβέντους 1-0/2-2
  • 2012/13 φάση ομίλων: Τσέλσι – Γιουβέντους 2-2/0-3
  • Μόλις μια νίκη για τους Λονδρέζους στα τελευταία 10 ματς κόντρα σε ιταλικές ομάδες

 

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Έναν βαθμό χρειάζεται για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League η Τσέλσι. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε 1-0 στο Τορίνο και απόψε καλείται να καλύψει αυτή τη διαφορά για να βρεθεί εκείνη στην πρώτη θέση. Στην Premier League ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο της Λέστερ με 3-0 εκτός έδρας και διατηρήθηκε στο +4 από τους διώκτες της. Ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι την Κυριακή με την Μαν. Γιουνάιτετ.

Stat attack: Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στη διοργάνωση, αυτό από τον Κιέζα στην ήττα του πρώτου γύρου

Απουσίες: Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Ζορζίνιο, αλλά φαίνεται έτοιμος για την αναμέτρηση. Πιθανή η επιστροφή του Λουκάκου από τραυματισμό. Σίγουρα απών ο μέσος Κόβασιτς.

Ενδεκάδα (3-4-3): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ – Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ – Χάντσον Οντόι, Μάουντ – Χάβερτς (Λουκάκου)

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Γιουβέντους

Ρεπορτάζ: Με το 4-2 κόντρα στη Ζενίτ εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης, κάνοντας το 4 στα 4 στον όμιλο. Χρειάζεται νίκη ή ισοπαλια για να κλειδώσει την πρωτιά. Έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό η «Γιούβε», καθώς μετά το κακό ξεκίνημα στην Serie A, προσπαθεί να μαζέψει τη διαφορά από την τριάδα. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα, η εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο με 2-0. Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί απόψε στο Λονδίνο και αναμένεται να εμφανιστεί με αλλαγές στην ενδεκάδα.

Stat attack: Έχει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες κόντρα σε αγγλικές ομάδες στο Champions League

Απουσίες: Αρκετά πρόσωπα θα λείψουν από τον Μαξ Αλέγκρι. Εκτός πλάνων είναι ο αρχηγός Κιελίνι, ο μπακ Ντε Σίλιο, ο εξτρέμ Μπερναρντέσκι και ο χαφ Ράμσεϊ, ενώ αμφίβολος είναι ο μπακ Ντανίλο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Λάτσιο. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Ντιμπάλα, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά μάλλον θα μείνει στον πάγκο. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε και ο Άλεξ Σάντρο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί πριν τη σέντρα. Δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη ο μπακ – χαφ Πελεγκρίνι και ο φορ Κάιο Ζορζ.

Ενδεκάδα (4-3-3): Σέσνι – Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Μπεντανκούρ – Κιέζα, Μοράτα (Κιν), Κουλουσέβσκι

προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε εξαιρετική κατάσταση η Τσέλσι, που δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ειδικά με τις απουσίες της Γιουβέντους. Ωστόσο, όσο άστατη κι αν είναι η «Μεγάλη Κυρία» φέτος πάντα είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη και δε μπορείς να την ξεγράψεις. Ο Μαξ Αλέγκρι κατάφερε να περιορίσει τα επιθετικά ατού των «μπλε» στον πρώτο γύρο, κάτι παρόμοιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα. Θεωρώ απίθανο να ανοίξουν οι άμυνες και θα δούμε ένα ματς σκοπιμότητας. Το χαμηλό σκορ σε πρώτο πλάνο, με τα 2 ως 3 γκολ να πληρώνουν 1.95 στη Novibet, ενώ λίγο πάνω από τιμή διπλασιασμού βρίσκεται το πρώτο γκολ να σημειωθεί μετά το 28′.

  • Σε τρομερή κατάσταση ο δεξιός μπακ – χαφ, Ρις Τζέιμς, έχοντας σημειώσει 3 ασίστ στα τελευταία 4 ματς με Τσέλσι και εθνικής Αγγλίας. Σε απόδοση 8.00 να πετύχει τουλάχιστον μια κι απόψε. Εξαιρετικό!
Μονό
22:00
Τσέλσι - Γιουβέντους
2-3 γκολ
1.95
BET: 10 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Γιουβέντους
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.10
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
22:00
Τσέλσι - Γιουβέντους
Ασίστ Τζέιμς
8.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις