Θα έχουμε γκολ στο Μεξικό

Προγνωστικά

Προγνωστικά Liga MX: Τολούκα και Πούμας παλεύουν για μία θέση στα προημιτελικά. Απρόσεκτες άμυνες και περιμένουμε αρκετά γκολ.

Προγνωστικά για τα play-offs της Liga MX και σήμερα.

Προγνωστικά Liga MX: Δέχονται εύκολα γκολ

Η Τολούκα (6η, 6-6-5) θα υποδεχτεί την Πούμας (11η, 5-6-6), ομάδα την οποία κέρδισε στην 7η αγωνστική της Απερτούρα. Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν στις τελευταίες αγωνιστικές και πηγαίνανε από γκέλα σε γκέλα, με 2 ήττες και 3 ισοπαλίες στις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Συνολικά, έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε 14 από τις 17 αγωνιστικές. Τα θετικά αποτελέσματα ερχόντουσαν κυρίως από την αποτελεσματική επιθετική τακτική της ομάδας. Πλουραλισμό βλέπουμε στους σκόρερς, με συνολικά εννιά, τρεις εκ των οποίων αμυντικοί.

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά.

Η Πούμας πήρε την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική, νικώντας με 4-3 την Κρους Ασούλ. Γενικότερα, στις τελευταίες 6 αγωνιστικές συγκέντρωσε 13 βαθμούς! Προβλήματα πίσω και επίθεση που χρειάστηκε αρκετό καιρό για να αρχίσει να ρολάρει.

Ομάδες που δύσκολα κρατάνε το μηδέν πίσω και οι δύο. Χαμηλά δίνεται το goal/goal για μεμονωμένο στοίχημα και για τα προγνωστικά μας θα το συνδυάσουμε με το over.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
01:00
Τολούκα - Πούμας
Goal/goal & over 2,5
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις