Ντέρμπι «Ολιμπίκ» και στο βάθος… Κατάρ

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Μαγνητίζει το ενδιαφέρον το ντέρμπι Λιόν - Μαρσέιγ, «πέφτουν κορμιά» στο Κατάρ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ και κάρτες στη Βρέστη

Προσφέρεται για θέαμα η σημερινή μέρα με την 14η αγωνιστική της Ligue 1 στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Λιόν – Μαρσέιγ. Αλλά και με το Γκραν Πρι του Κατάρ για το πρωτάθλημα της Formula 1. Πολλά και διάφορα λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές σε γκολ, κόρνερ, σκόρερ και άλλα. Για πάμε…

Ξεκίναμε με το Μπρεστ – Λανς. Ματς που αναμένεται να έχει ένταση και προσφέρεται για γκολ ανάμεσα σε δύο ομάδες με ποιότητα στην επίθεση (έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της η Μπρεστ, σε 11 από τα 13 η Λανς). Ενισχυμένη ψυχολογικά η Μπρεστ μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (1-2 στο ντέρμπι με Λοριάν), ενώ η Λανς προέρχεται από το ευρύ 4-0 επί της Τρουά.

Το σενάριο με τα γκολ ενισχύεται τόσο από την παράδοση μεταξύ των δύο στο «Φρανσίς-Λε Μπλε» (3-2-2 με 6/8 goal/goal από το ’09 έως σήμερα) αλλά και από τις φετινές επιδόσεις του διαιτητή Ερίκ Βατελιέ (5 over στα 6 φετινά παιχνίδια του), ο οποίος είχε διευθύνει και το Μπρεστ – Λανς του ’18 (1-1). Επεισοδιακό το περσινό 1-1 με 6 κίτρινες κάρτες, 3 αποβολές σε παίκτες (1 Μπρεστ, 2 Λανς) αλλά και αποβολή του τεχνικού της Λανς, Φρανκ Εζ.

Διαβασμένες οι αποδόσεις στα γκολ, θα πάρουμε το αμφίτερμα σε combo με κάρτες.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ με αξία…

Καλή εμφάνιση για τη Μετς στη Μασσαλία, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες όμως και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει. Μόλις μία νίκη φέτος (1-2 στη Μπρεστ στις 26 Σεπτεμβρίου, 0-2-3 έκτοτε). Ενώ το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ήταν το πρώτο για την ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί στο οποίο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό (2η χειρότερη άμυνα μαζί με την σημερινή της αντίπαλο Μπορντό).

Άρχισε να παίρνει τα πάνω της η Μπορντό. Μετά την σπουδαία ανατροπή στο τέλος με τη Ρεμς (3-2), γνώρισε την άδικη ήττα εντός από την Παρί (2-3). Καλό ποδόσφαιρο, αρκετές ευκαιρίες ωστόσο για ακόμη μία φορά φέτος «πλήρωσε» τις αμυντικές της αδυναμίες (έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά). Άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα των Γιρονδίνων απέναντι στην Παρί ο ποιοτικός Νιάνγκ, που ελέω της απουσίας του Χουάνγκ λογικά θα πάρει φανέλα βασικού.

Εντυπωσιακή παράδοση διατηρεί η Μπορντό στην έδρα της Μετς. Αήττητη στις οκτώ πιο πρόσφατες επισκέψεις της (5-3-0), τελευταία νίκη της Μετς το 3-1 του 2004!

Πιο πειστική εσχάτως η Μπορντό, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερο δείγμα γραφής για να δικαιολογήσει την στήριξή μας. Εκτιμώ ότι θα έχει γκολ το παιχνίδι, θα πάμε με το goal/goal και το γκολ του Νιάνγκ.

Παρόμοιες συνθήκες έχουμε και στο Τρουά – Σεντ Ετιέν. Από την πρώτη βαριά ήττα της σεζόν προέρχεται η Τρουά (4-0 στη Λανς), από σπουδαία (απ’ όλες τις απόψεις) ανατροπή η Σεντ Ετιέν (3-2 με Κλερμόν). Έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά εντός η Τρουά (5/6 goal/goal), «ανοιχτά» γενικώς τα παιχνίδια της Σεντ Ετιέν (11/13 goal/goal συνολικά). Άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν οι γηπεδούχοι μετά το 4-0, υπάρχει αξία στην κόντρα τους ωστόσο και εδώ θα πάμε με το πιο μετριοπαθές αμφίτερμα που θα γίνει δυάδα με το αντίστοιχο της Μετς.

Έχουν παράδοση στα κόρνερ…

Χαμηλό στα μάτια μου το line των κόρνερ στο Ανζέ – Λοριάν. Αμφότερες τρέχουν αρνητικά σερί (4 χωρίς νίκη Ανζέ, 6 η Λοριάν) και βλέπουν την μεταξύ τους αναμέτρηση ως ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες. Στα φετινά παιχνίδια τους καταγράφουν διψήφιο αριθμό κόρνερ ανά παιχνίδι ενώ και στο περσινό Ανζέ – Λοριάν σημειώθηκαν 14 κόρνερ (49 συνολικά στα τρία τελευταία στην έδρα της Ανζέ). Ο διπλασιασμός που προσφέρει το over 9,5 έχει αξία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι των «Ολιμπίκ»

Σπουδαία αναμέτρηση το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στις δύο «Ολιμπίκ». Από βαριά ήττα προέρχεται η Λιόν (4-1 στη Ρεν), από «γκέλα» η Μαρσέιγ (0-0 με Μετς). Χωρίς ενέργεια και ιδέες, εμφανής η κόπωση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Δυνατή εντός «Γκρουπάμα» η Λιόν που αγνοεί την ήττα έως τώρα (4-3-0) ενώ μετρά και 6/7 goal/goal. Εξίσου αποτελεσματική ως φιλοξενούμενη και η Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε μόνο στην έδρα της πρωταθλήτρια Λιλ (2-0, 3-1-1).

Άκρως ευνοϊκή η παράδοση για τη Λιόν όταν υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Σε 24 συναντήσεις από το 2001 έως σήμερα οι «λιονέ» έχουν ηττηθεί μόλις 3 φορές (11-10-3, πιο πρόσφατο διπλό για τη Μαρσέιγ το 1-2 στις 11 Νοεμβρίου το ’07!). Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο διεθνής Ρούντι Μπουκέ έχει σφυρίξει άλλες πέντε φορές το συγκεκριμένο ζευγάρι από το ’13 έως σήμερα (ανεξάρτητα από έδρες), με τη Λιόν να παραμένει αήττητη (3-2-0).

Ισορροπημένο το ντέρμπι, εκτιμώ ότι θα περάσει από το 1-1, επιλογή που ξεπερνά τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά στοιχήματος Formula 1: Φουντώνει η μάχη…

Στο Κατάρ θα πραγματοποιηθεί ο 20ος γύρους του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον με τη νίκη του στη Βραζιλία μείωσε τη διαφορά από τον Μαξ Φερστάπεν στους 14 πόντους και με την χθεσινή πολ φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα και στο σημερινό Γκραν Πρι.

Πολύ καλή επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές για τον Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος έκανε τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο. Λόγω τον ποινών σε Μπόττας και Φερστάπεν όμως θα εκκινήσει τον αγώνα από την 3η θέση. Όπως όλοι οι μονοί αριθμοί, έτσι και ο Ισπανός θα εκκινήσει από την καθαρή μεριά της ευθείας (3η θέση) επομένως έχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα απέναντι στον Γκασλί που εκκινεί δεύτερος. Ούτως ή άλλως ο Αλόνσο είναι αποδεδειγμένα καλός στις εκκινήσεις. Στο 2,75 να χάσει τουλάχιστον μία θέση στην εκκίνηση ο Γάλλος, θα το τιμήσουμε. Επίσης θα ποντάρουμε και στην εμφάνιση του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας (Virtual Safey Car), το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στη Βραζιλία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
14:00
Μπρεστ - Λανς
Goal/goal & οver 1,5 κάρτες
1.93
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.03
16:00
Μετς - Μπορντό
Goal/goal
1.78
16:00
Τρουά - Σεντ Ετιέν
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
Σκόρερ
16:00
Μετς - Μπορντό
Γκολ Νιάνγκ
4.00
BET: 5 units
Κόρνερ
16:00
Ανζέ - Λοριάν
Over 9,5 κόρνερ
2.10
BET: 10 units
Γκραν Πρι Κατάρ
16:00
Πιέρ Γκασλί θέση στο τέλος του 1ου γύρου
3ος ή χειρότερα
2.75
BET: 5 units
Γκραν Πρι Κατάρ
16:00
Περίοδος εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας
Ναι
2.50
BET: 5 units
Ειδικό
21:45
Λιόν - Μαρσέιγ
Anytime score 1-1
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις