Σουηδική… ανάσταση και αγγλικά γκολ

Σουηδική... ανάσταση και αγγλικά γκολ

Χαιρετώ όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Επιβεβαιώθηκε η στήλη της Τρίτης, με τη δυάδα να περνά εύκολα, σε απόδοση τριπλασιασμού. Χάθηκε το fun bet, αλλά δε μας πειράζει. Πάμε σήμερα με δύο επιλογές που έχω ξεχωρίσει.

Αρχή χρονικά από Σουηδία και το παιχνίδι Κάλμαρ – Χάμαρμπι. Στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες, με τη Κάλμαρ να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και την Χάμαρμπι δύο βαθμούς παραπάνω στη 12η θέση. Λίγο πολύ αναμενόμενη η πορεία για τους γηπεδούχους, αλλά σε καμία περίπτωση για τους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαν με βλέψεις για τίτλο. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, έχουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και έχουν χάσει πολύ έδαφος. Ψυχολογικό είναι το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις και χρειάζεται μια – δύο καλές εμφανίσεις για να λυθούν τα πόδια και να πάρεις μπροστά. Θεωρώ πως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Χάμαρμπι για να κάνει το restart που θέλει, απέναντι σε μια ομάδα που δε πείθει γενικότερα..

Συνέχεια με Αγγλία και το παιχνίδι Σαουθάμπτον – Μπράιτον. Σε τρομερή κατάσταση η Σαουθάμπτον σταμάτησε και το τρένο της Γιουνάιτεντ, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2.. Από την άλλη μεριά η Μπράιτον διασύρθηκε από τη Σίτι με το βαρύ 5-0. Δεν είναι σίγουρη για τη παραμονή της και θα πρέπει να τη κλειδώσει στις αγωνιστικές που απομένουν. Φαβορί δίνεται η Σαουθάμπτον, αφού η αγωνιστική της κατάσταση δύσκολα κοντράρεται. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχουν βγάλει πρόγραμμα με τους πρώτους της βαθμολογίας και σε αυτό οφείλεται το κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Θεωρώ πως η Μπράιτον μπορεί να βάλει δύσκολα στη Σαουθάμπτον, μη ξεχνάμε πως οι γηπεδούχοι έχουν από τις χειρότερες συγκομιδές εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1 και βλέπουμε. Θα ρισκάρω λίγο και θα πάω και στα γκολ, αφού το κίνητρο των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων, μπορούν να μας επιβεβαιώσουν.

Μονό

20:00 Κάλμαρ – Χάμαρμπι: 2 (2.15)

Μονό

22:15 Σαουθάμπτον – Μπράιτον: Goal/goal & over 2,5 (2.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις