Πανδαισία από 1.75 μέχρι 3.25

Στοίχημα προγνωστικά

Ξανά στα βάσανα ο Fidel, με δυάδα, μονό, fun bet και... στήριγμα σε draw no bet την Κυριακή.

Η αλήθεια, παιχταράδες μου, να λέγεται. Με είχε πονέσει πολύ εκείνη η νυχτιά η τσαμπιονσλιγκάτη πριν τις εθνικές, που η Σπόρτινγκ έπαιζε τις κουμπάρες για ένα μισάωρο και μετά είπε να παίξει μπάλα, πετυχαίνοντας τρία τεμάχια μέχρι το ημιχρόνιο! Τέσπα, καθάρισε το μυαλό, πάμε με στοίχημα προγνωστικά να επανέλθουμε σιγά σιγά. Διημέρου η στήλη, λόγω εκτάκτων συνθηκών.

Στοίχημα προγνωστικά: Με γκολ και… σπάσιμο του κακού σερί

Ωραίο ντερμπάκι έχομεν στην Αγγλία, όπου η Λίβερπουλ φιλοξενά την Άρσεναλ. Ντάξει, προφανώς και μπορούν να ρίξουν άνετη τεσσάρα αν βρεθούν στην βραδιά τους οι κόκκινοι του λιμανιού, όμως ο Αρτέτας έχει φτιάξει συμπαθητική ομαδούλα και πριν τη διακοπή πάγαινε τρένο.

Είναι χαμηλά το ασάκι, θα πήγαινα για κόντρα αλλά θέλω να τη δω λιγάκι ακόμα την Αρσεναλάρα. Έχει πάντως την αξία του το τρίμπαλο για να δούμε να ανοίγουνε το σκορ οι κανονιεραίοι, καλή φανμπετιά θα έλεγα.

Εις την Αγγλία, νωρίτερα, είδα και μερικές αμφίρροπες αναμετρήσεις που πολύ μου αρέσουνε. Πρώτα Λέστερ-Τσέλσι, το μεσημεράκι, εν συνεχεία, το απόγεμα, Γουλβς-Γουέστ Χαμ. Εις αμφότερες, φαβόρες είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά εγώ με σημεία δεν ψήνομαι να ασχοληθώ. Μου καθίσανε καλά στο μάτι για σκοράκι ένα-ένα ή κάτι τέτοιο. Με ξέρετε, ρίσκα δεν παίρνω, γι’ αυτό και θε να αρκεστώ στα τίμια αμφιτέρματα.

Και μια σαββατιάτικη τζούρα από Εσπάνια και το Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα. Ιδανική αυτόχειρ στη Βαλένθια η ροχιμπλάνκα, άρπαξε δύο στα χασομέρια και τελικά έμεινε με τον βαθμό. Οι Παμπλοναίοι είναι επικίνδυνη εχτός έδρας αλλά στο Γουάντα το Μετροπολιτάνο προβλέπεται να έχει και γλυκό…

Πάμε τώρα και στο ντερμπάκι το ελληνάδικο, τση Κυριακής. Καλούλα εφέτο η ΑΕΚ, άμα ήτανε και λιγάκι πιο προσεκτική εις την άμυνα θα ήτο καλύτερα τα πράματα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός ρε παιδί μου σου βγάζει ότι κάπου το ζορίζει το θέμα. Καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι, ούτε καν παραπρόπερσι, που είχε μείνει και άτιτλος.

Τελευταία φορά που είχανε νικήσει οι κιτρινομαυραίοι τους Πειραιώτες το ημερολόγιο έδειχνε είκοσι και δεκαοχτώ και στον πάγκο ήτανε Χιμένεθ και… Όσκαρ Γκαρθία. Σαν να ήρθε η ώρα της Ένωσης, αγοράζεται ο άσος με ντρονομπέτ στο δίφραγκο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:30
Λίβερπουλ - Αρσεναλ
Anytime score: 0-1
3.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.25
14:30
Λέστερ - Τσέλσι
Goal/goal
1.85
17:00
Γουλβς - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.76
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα
Ατλέτικο over 1,5
1.75
BET: 10 units
Μονό, Κυριακής
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1 dnb
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις