Ξεκινάνε τα play-offs στο Μεξικό

Προγνωστικά Liga MX

Προγνωστικά Liga MX: Η, από τύχη στα play-offs, Ατλέτικο Σαν Λουίς θα αντιμετωπίσει τη Σάντος Λαγκούνα και η Πουέμπλα την Τσίβας.

Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάνε τα play-offs στη Liga MX με τους αγώνες επανακατάταξης. Υπενθυμίζω πως οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι, χωρίς να προβλέπεται παράταση. Πάμε να δούμε τους δύο μεταμεσονύκτιους αγώνες και τα προγνωστικά μας γι αυτούς.

Προγνωστικά Liga MX: Ανοίγουν τα playoffs

Η Σάντος Λαγκούνα (5η, 5-9-3) υποδέχτηκε την Ατλέτικο Σαν Λουίς (12η, 4-8-5) για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και τώρα θα την υποδεχτεί πάλι για τους αγώνες επανακατάταξης. Περίεργος ο προηγούμενος αγώνας μεταξύ τους. Παρά την απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων και την ευκαιρία των φιλοξενούμενων να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0. Με τον βαθμό αυτό, συνδυαστικά με τις ήττες των Μαζατλάν, Νεκάξα και Πατσούκα, η Σαν Λουίς κατάφερε να μπει στα play-offs. Λίγο τυχερή θα έλεγε κανείς!

Σαφώς καλύτερη η Σάντος Λαγκούνα, ιδίως στην άμυνα, η οποία είναι το αδύνατο σημείο της Σαν Λουίς. Ομάδες που το πλήθος των γκολ συνήθως κρατιέται χαμηλά. Με τη Σάντος Λαγκούνα να μένει σε 11 ματς στο under και τη Σαν Λουίς σε 9.

Χαμηλά δίνεται ο άσος για να παιχτεί μονάχος του και για τα προγνωστικά μας, θα πάμε συνδυαστικά με τα λίγα γκολ.

Ομάδες του under

Το άλλο αποψινό ζευγάρι είναι το Πουέμπλα – Τσίβας Γουαδαλαχάρα. Και αν για τις προηγούμενες αναφερθήκαμε στα λίγα γκολ, η Πουέμπλα έχει 15 στους 17 αγώνες under και η Τσίβας 12! Μάλιστα, και οι δύο έχουν 0 διαφορά τερμάτων, με την Πουέμπλα (7η 6-6-5) να είναι στο 16-16 και την Τσίβας (10η, 5-7-5) στο 13-13.

Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ τους η Τσίβας πήρε το διπλό αλλά πιστεύω ότι προγνωστικά πάνω στο αποτέλεσμα εμπεριέχουν τεράστιο ρίσκο. Θα πάμε με την εμφανή επιλογή που είναι τα λίγα γκολ. Λογικές οι χαμηλές αποδόσεις που βρίσκουμε για το under και θα προτιμήσουμε για τα προγνωστικά μας τα 2-3 γκολ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
03:00
Σάντος Λαγκούνα - Ατλέτικο Σαν Λουίς
1 & under 3,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
05:00
Πουέμπλα - Τσίβας Γουαδαλαχάρα
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
03:00
Σάντος Λαγκούνα - Ατλέτικο Σαν Λουίς
1
1.70
05:00
Πουέμπλα - Τσίβας Γουαδαλαχάρα
Under 2,5
1.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις