ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι αποδείξεων, με αποδόσεις μέχρι και 3.40

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ντέρμπι αποδείξεων, με αποδόσεις μέχρι και 3.40

ΑΕΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται με φόντο την κορυφή της Super League και το Bet of the Day δίνει τα προγνωστικά του.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει στο κυριακάτικο πρόγραμμα και το Bet of the Day έχει τα προγνωστικά.

  • «ΟΑΚΑ», Αθήνα (69.618). Μέχρι 40.000 θεατές, δεν αποκλείεται sold out με ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια.
  • Χωρίς νίκη η ΑΕΚ στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Στο 22-23-18 η παράδοση στο πρωτάθλημα, στο 31-25-26 αν συμπεριλάβουμε το Κύπελλο.
  • Διαιτητής ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο. Σφύριξε πέρυσι ματς του Ολυμπιακού στον Βόλο. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 για τους Πειραιώτες.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Η πρώτη γκέλα του Γιαννίκη στον πάγκο της, ήρθε στο 2-2 με τον Απόλλωνα. Προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες να το καθαρίσει, όμως η κακή αμυντική λειτουργία την πρόδωσε και βρέθηκε να χάνει με 2-1. Έσωσε τον βαθμό ο Αραούχο. Η διακοπή ήταν προς όφελος του Ελληνογερμανού τεχνικού, αφού είχε τον χρόνο να δουλέψει.

Stat attack: Πέντε σερί over 2,5, τα τέσσερα μάλιστα ήταν στο goal/goal και over 3,5!

Απουσίες: Μπήκαν στην αποστολή Τσούμπερ και Αραούχο. Δεν πρόλαβε τελικά ο Τζαβέλλας, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Τάνκοβιτς, έμεινε εκτός. Επιστρέφει ο Γέβτιτς. Πάγια εκτός ο Γαλανόπουλος.

Ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Βράνιες, Μοχαμαντί – Σιμόες, Σιμάνσκι, Μάνταλος – Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να κερδίζει και στην κακή του μέρα. Αυτό έκανε και στο 1-0 κόντρα στον Ιωνικό. Εκμεταλλευόμενος την γκέλα της ΑΕΚ, πήγε στην διακοπή αυξάνοντας την διαφορά του απ’ την δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς. Ακολουθεί την Πέμπτη η φιλοξενία της Φενέρμπαχτσε για τους ομίλους του Europa League.

Stat attack: Στα 6 ματς που έχει δώσει μακριά από τον Πειραιά, για πρωτάθλημα και Ευρώπη, εμφάνισε 5 φορές σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ.

Απουσίες: Βοήθησε η διακοπή στην έγκαιρη αποθεραπεία των Μ. Καμαρά, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλου, Ρέαμπτσιουκ και Ονιεκούρου. Νοκ άουτ ο Κουντέ. Απόντες οι Φορτούνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σεμέδο.

Ενδεκάδα (4-3-3): Βάτσλικ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης – Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

προγνωστικά

Τεράστιας σημασίας ντέρμπι, κυρίως για την ΑΕΚ. Θέλει να αποτινάξει από πάνω της τον μανδύα του looser στα ντέρμπι και η παρουσία 40.000 κόσμου ίσως την αγχώσει περισσότερο. Έχουν γίνει άλματα βέβαια, προς την σωστή κατεύθυνση, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, όμως ακόμη δεν έχουμε πειστεί για την συνέπειά της. Μακριά από σημεία σε ένα δίκαιο κατά τα άλλα σετ. Θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά το αμφίτερμα στο 1.89 από την Novibet, καθώς περιμένουμε πλούσιο ματς.

  • Ο πιο σταθερός παίκτης της ΑΕΚ στο σκοράρισμα, είναι ο Στέφεν Τσούμπερ. Όμως, αν ένας παίκτης έχει αποδείξει την αξία του στα ντέρμπι στο πέρασμα των χρόνων, αυτός είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Έχει πετύχει τρία γκολ φέτος, στο 3.40 να βρει το τέταρτο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
Σκόρερ
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Γκολ Αραούχο
3.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις