Quantum Blackjack – Πώς Παίζεται

Quantum blackjack: Πώς παίζεται; Αξίζει ποντάρισμα;

παιχνίδι δεν έχει κάποια επιπλέον δυσκολία, κάτι που το καθιστά το ίδιο ελκυστικό και για τους νέους παίκτες αλλά και για τους γνώστες

Quantum Blackjack: Αξίζει ως επιλογή;

Το Quantum Blackjack βασίζεται στο γνωστό σε όλους Blackjack, εμπεριέχοντας κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την συνολική εμπειρία. Βέβαια, για αυτούς που παίζουν Blackjack δεν μπορεί εύκολα να παραλείψει, πως όταν ο Dealer καεί με 3 φύλλα το παιχνίδι λήγει ως ισοπαλία. Το παιχνίδι δεν έχει κάποια επιπλέον δυσκολία, κάτι που το καθιστά το ίδιο ελκυστικό και για τους νέους παίκτες αλλά και για τους γνώστες.

1ο Βήμα: Τοποθέτηση στοιχήματος

Μέσα σε ένα διάστημα 20 δευτερολέπτων, ο παίκτης μπορεί να τοποθετήσει το στοίχημά του. Για έγκυρη συμμετοχή, πρέπει να τοποθετηθεί έστω και το ελάχιστο ποντάρισμα τους 1€ στο κλασικό παιχνίδι και στην συνέχεια ο παίκτης έχει την δυνατότητα να στοιχηματίσει και στα 2 εξωτερικά στοιχήματα (21+3 και Perfect Players Pars).

2ο βήμα: Κλήρωση πολλαπλασιαστών σε φύλλα

Μόλις τελειώσει ο χρόνος των στοιχημάτων στις δύο οθόνες από πίσω, παρουσιάζονται σε ποια φύλλα έχουν τοποθετηθεί οι πολλαπλασιαστές. Σε κάθε γύρο θα υπάρχει τουλάχιστον ένα φύλλο ενώ ο μέγιστος αριθμός φύλλων που μπορούν να επωφεληθούν με πολλαπλασιαστές είναι τρία. Το εύρος των πολλαπλασιαστών του κάθε φύλου είναι (3x – 5x – 10x), με μέγιστο κέρδος 10x10x10=1.000x.

3ο Βήμα: Τα φύλλα μοιράζονται

Ο κρουπιέρης μοιράζει δύο φίλα στον παίκτη και δύο σε αυτόν. Το ένα δικό του παραμένει κρυφό και τότε ο παίκτης πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές

  • Να ζητήσει φύλλο
  • Να διπλασιάσει
  • Να σταματήσει
  • Να κάνει split τα όμοια φύλλα και να συνεχίσει με δύο χέρια.

Τα φύλλα μπορεί να είναι κοινά για όλους τους παίκτες, η επιλογή του παίκτη έχει βαρύτητα καθώς μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει, ανεξάρτητα από τους άλλους παίκτες. Κάθε κίνηση έχει χρονικό όριο τα 10 δευτερόλεπτα. Αν ξεπεραστεί, τότε η κίνηση επιλέγεται αυτόματα και είναι το να σταματήσει.

4ο Βήμα: Τα κέρδη μοιράζονται

Μόλις η παρτίδα ολοκληρωθεί τα κέρδη μοιράζονται. Για να έχει όφελος ο παίκτης από τα κέρδη θα πρέπει αρχικά να κερδίσει την παρτίδα και στην συνέχεια στα φύλλα που έχει να ανήκουν τα φύλλα με τους πολλαπλασιαστές.

Quantum Blackjack – Εξωτερικά στοιχήματα

Εκτός από το κύριο παιχνίδι υπάρχουν δύο διαθέσιμα εξωτερικά στοιχήματα και ο παίκτης μπορεί να ποντάρει σε αυτά αν συμμετέχει στο κεντρικό στοίχημα.

21+3

Αυτό το εξωτερικό στοίχημα εστιάζει στα πρώτα 3 φύλλα, στα δύο δικά σας και στο ένα του κρουπιέρη. Υπάρχουν στοιχεία πόκερ μέσα, αφού οι πληρωμές προκύπτουν από τους διάσημος συνδυασμούς του πόκερ. Πέντε συνδυασμοί μπορούν να αποφέρουν κέρδη:

  • Χρώμα/Φλος : Τα πρώτα 3 φύλλα να έχουν το ίδιο σύμβολο. Πληρώνει 5:1
  • Κέντα: Τα πρώτα 3 φύλλα να έχουν μια συνέχεια (πχ 5 – 6 – 7) Πληρώνει 10:1
  • 3 Όμοια φύλλα: Θα πρέπει τα 3 φύλλα να είναι ίδιας αξίας. Πληρώνει 30:1
  • Κέντα χρώμα/φλος: Τα 3 φύλλα να έχουν το ίδιο σύμβολο και να έχουν συνέχεια. Πληρώνει 40:1
  • 3 Όμοια με ίδιο σύμβολο: Να είναι ακριβώς 3 ίδια φύλλα σε σύμβολο και αξία. Πληρώνει 100:1

Το RTP του 21+3 είναι 96,30% χαρακτηρίζοντας το ως αρκετά καλό αν και δεν μπορεί να συγκριθεί με το RTP του κλασικού Blackjack που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 99,47%.

Perfect Player Pair

Για να συμμετέχει σε αυτό το εξωτερικό στοίχημα ο παίκτης χρειάζεται να συμμετέχει στο βασικό παιχνίδι, έστω και με το ελάχιστο ποντάρισμα. Για να κερδηθεί αυτό το στοίχημα πρέπει ο παίκτης να δημιουργήσει ζευγάρι. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να συμβεί αυτό.

  • Ανάμεικτο ζευγάρι: Το ζευγάρι που έχει σχηματιστεί είναι διαφορετικού χρώματος αλλά και διαφορετικού συμβόλου. Πληρώνει 6:1
  • Ζευγάρι χρώματος: Το ζευγάρι που έχει στο χέρι του ο παίκτης πρέπει να είναι ίδιου χρώματος αλλά διαφορετικού συμβόλου (πχ 2 κόκκινα 7) Πληρώνει 12:1
  • Τέλειο ζευγάρι: Το τέλειο ζευγάρι απαιτεί τα 2 φύλλα να είναι ίδιας αξίας και ίδιου συμβόλου. Πληρώνει 25:1

Το RTP του Perfect Player Pair είναι μόλις 95,90%. Είναι το χαμηλότερο στο παιχνίδι και δεν προτιμάται.

Τα εξωτερικά στοιχήματα δεν επηρεάζονται από τους πολλαπλασιαστές με αποτέλεσμα να μην προτιμώνται για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπάρχουν και πολλές άλλες παραλλαγές του Blackjack που διαθέτουν περισσότερα εξωτερικά στοιχήματα κάνοντας τα πιο συναρπαστικά για τον παίκτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS

Quantum Blackjack – Πως πληρώνει

Όλη η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται στους πολλαπλασιαστές που υπό προϋποθέσεις μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερα κέρδη από το παραδοσιακό παιχνίδι.  Οι πολλαπλασιαστές επηρεάζουν τα μέγιστα κέρδη κάνοντας τη κάθε επιλογή ξεχωριστή. Πιο αναλυτικά:

Blackjack: 3-298: 2

Απλή νίκη: 1-999:1

Ο κρουπιέρης να καεί με 3 φύλλα: Ισοπαλία

Το μεγάλο εύρος του πονταρίσματος κάνει το παιχνίδι πολύ ελκυστικό, με εξαίρεση το μεγάλο αρνητικό του παιχνιδιού που βρίσκεται στην ισοπαλία. Αυτό συμβαίνει όταν ο dealer καεί με τρία μόνο φύλλα. Το βασικό παιχνίδι έχει RTP 99,47%, αν παιχτεί ιδανικά. Όταν ο παίκτης έχει μια κάρτα στο χέρι του με ένα πολλαπλασιαστή «κινείται» διαφορετικά καθώς ένα φύλλο με πολλαπλασιαστή 10 ίσως σε κάνει να παίξεις πιο προσεκτικά από ότι τις περισσότερες φορές.

Συμπερασματικά, οι πολλαπλασιαστές αποτελούν το μοναδικό σημείο που κάνουν  το παιχνίδι ενδιαφέρον. Όμως η Ισοπαλία όταν ο Dealer καεί με 3 φύλλα αλλάζει αρκετά τις πιθανότητες του παίκτη καθώς ο Dealer τις περισσότερες φορές καίγεται με 3 φύλλα. Η τελική απόφαση είναι στο χέρι του κάθε παίκτη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις