Μπάγερν είναι, όλα τα μπορεί

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος για ζέσταμα ενόψει του Σαββατοκύριακου προσφέρει σήμερα Παρασκευή ο Scorakias με μονό ποντάρισμα.

Ελκυστικό το 1.91 για τους Βαυαρούς

Η τελευταία ζαριά μου έφερε ταμείο και μάλιστα εύκολα, καθώς στο 7′ προηγήθηκε η Αργεντινή της Ουρουγουάης. Έλειψε η στήλη για αρκετές ημέρες, αλλά με τις Εθνικές δεν είχαμε και πολλές επιλογές. Οι υποχρεώσεις των συλλόγων επανέρχονται, οπότε θα αυξηθούν και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Επιστροφή λοιπόν για τη στήλη με ταξιδάκι στη Γερμανία, εκεί όπου η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Όποιος… νιώθει απλώς και κατανοεί τη στρογγυλή θεά, καταλαβαίνει το φαβορί, εύκολα προβλέπει και το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το 1.18 του διπλού της Μπάγερν, αλλά με ένα ενδιαφέρον combo του 1.91 από τη Novibet.

Δεν εκκίνησαν καλά στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συγκομιδή εννέα βαθμών μετά το πέρας των πρώτων έντεκα αγωνιστικών. Μόνο στο 4-1 επί της Στουτγκάρδης πέτυχε παραπάνω από ένα τέρμα, η οποία ήταν η μοναδική περίπτωση που έθελξε με την εικόνα της εφέτος.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν Μονάχου έχει «καθαρίσει» στο Champions League, προκρίθηκε ήδη στους «16», ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο +4 από τη Ντόρτμουντ. Θεωρείται απίθανο να χάσει τον τίτλο, αλλά έως τον Φλεβάρη θα θελήσει να αποκτήσει διαφορά, ώστε να επικεντρωθεί τότε στις υποχρεώσεις του εξωτερικού.

Ξεκούραστος ο «Λέβα», δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ουγγαρία. Του αρέσει η Αουγκσμπουργκ ως αντίπαλος, έχει σκοράρει 21 φορές σε 17 περιπτώσεις που τη συνάντησε. Πιθανό να βρει δίχτυα και σήμερα, καθώς αναλαμβάνει και τα πέναλτι.

Σε δαιμονιώδη φόρμα οι Βαυαροί και ο Πολωνός, κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Εκτιμώ πως δεν θα δυσκολευτεί η ομάδα του Νάγκελσμαν, πιθανότατα θα βρει αρκετά γκολ σε ακόμη μία συνάντησή της. Κρατάω το διπλό από ημίχρονο και περιμένω να βρει δίχτυα τουλάχιστον τρεις φορές. Combo του 1.91 από τη Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:30
Αουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
2 ημίχ. / 2 τελ. & Μπάγερν over 2,5
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις