Μάχη επιβίωσης στην ουρά του Campeonato Brasileiro!

Προγνωστικά

Καυτό ματς στην Αρένα Περναμπούκο ανάμεσα στη Σπόρτ Ρεσίφε και τη Μπαΐα και ο Luca Toni είναι εδώ με προγνωστικά κόρνερ.

Προγνωστικά κόρνερ στη βραζιλιάνικη μάχη 

Καυτό ματς στην Αρένα Περναμπούκο ανάμεσα στη Σπόρτ Ρεσίφε και τη Μπαϊα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Προγνωστικά με κόρνερ λοιπό σήμερα και πάμε στην ανάλυση.

Η 18η του βαθμολογικού πίνακα Σπόρτ Ρεσίφε (30 βαθμοί σε 33 αγώνες), υποδέχεται τη Μπαΐα, η οποία είναι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, έχοντας συγκεντρώσει 36 βαθμούς σε 31 ματς.

Δεύτερη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου για τη Σπόρτ Ρεσίφε μετά την επάνοδό της. Συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα ίδια ζητήματα με πέρσι, με κυριότερο την αδυναμία στο σκοράρισμα. Αρνητικό ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στο Brasileirao τα 31 περσινά γκολ της Λεάο. Παρόμοια κατάσταση και φέτος με μόλις 20 γκολ ενεργητικό σε 33 παιχνίδια. Μόνο φωτεινό σημείο στον ορίζοντα για το συγκρότημα του Γκουστάβο Φλορεντίν είναι ότι έχει περιορίσει αρκετά τις τελικές προσπάθειες που δέχεται ανά αγώνα και ότι έχει σκοράρει σε δύο διαδοχικά ματς παρά τις ήττες. Εκτός λόγω τραυματισμού οι Νέιλτον, Ζοάο Ιγκόρ, Τιάγκο Λόπεζ και Λεάντρο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ράφαελ.

Από σειρά καλών εμφανίσεων προέρχεται η Μπαϊα. Ένα ομοιογενές σύνολο με συνοχή και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Πριν την αναμενόμενη ήττα από τη Φλαμένγκο έτρεχε σερί επτά αγώνων με πέντε φορές ανέπαφη εστία. Παρόλα αυτά εμφανίζει αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι και δυστοκία στο σκοράρισμα. Ο Γκούτο Φερέιρα πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες του 22χρονου αριστερού μπακ Ματέους Μπαϊα λόγω καρτών και του ταλαντούχου 28χρονου επιθετικού Ρόσσι (πρώτος της ομάδας σε ασίστ με 5), ο οποίος δέχτηκε απευθείας κόκκινη στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Φλαμένγκο. Βασίζει πολλά στην εκρηκτικότητα και τις μαγικές ενέργειες του επιθετικού Ζιλμπέρτο.

Σε πρώτο πλάνο στη μάχη της επιβίωσης δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από τα κόρνερ. Καμία από τις δύο ομάδες δε θα θέλει να μείνει πίσω στο σκορ, γιατί ένα γκολ πιθανόν να αποδειχτεί μοιραίο, δεδομένης της επιθετικής ανεπάρκειας αμφοτέρων. Προβλέπονται σκληρές προσωπικές μονομαχίες και απομάκρυνση της μπάλας με αυτοθυσία όποτε αυτή φτάνει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και προσεγγίζει εστία. Εν ολίγοις αναμένουμε ένα γνώριμο για τις αποψινές αντιπάλους σενάριο με πολλά κόρνερ.

Σύμμαχός μας στη συγκεκριμένη πρόβλεψη τόσο η στατιστική όσο και η παράδοση. Τα συνολικά κόρνερ κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της γηπεδούχου «Λεάο» είναι 10,6 (4,2 υπέρ και 6,4 κατά). Ο συνολικός μέσος όρος της Μπαϊα στο 11 (5,4 υπέρ και 5,6 κατά). Οι τέσσερις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας εμφάνισαν κατά χρονολογική σειρά διεξαγωγής 12,11,11 και 13 κόρνερ.

Θα ποντάρω δυνατά το over 10,5 συνολικά κόρνερ μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές και αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί μας!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
02:00
Σπόρτ Ρεσίφε - Μπαΐα
Οver 10,5 κόρνερ
1.97
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις