Τι είναι και πώς παίζεται η double ball roulette;

Live καζίνο

Το koubanezos.gr σας παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της κλασσικής Ευρωπαϊκής ρουλέτας με δύο μπίλιες.

Για τους λάτρης της ρουλέτας, η double ball roulette μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Αυτή η διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού περιλαμβάνει δύο μπίλιες (όπως μαρτυρά και το όνομα) και κρύβει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, αφού η απόδοση να κάτσουν στο ίδιο νούμερο αυτές είναι στο 1300. Ο τροχός δεν έχει μεγάλες αλλαγές, αφού και εδώ οι αριθμοί είναι από το 0 μέχρι και το 36, όμως τα κουτιά είναι μεγαλύτερα για να μπορούν να χωρέσουν δύο μπίλιες σε ένα αριθμό.

Πώς λειτουργεί η double ball roulette;

Οι δύο μπίλιες εκτοξεύονται από τον ίδιο σωλήνα με πανομοιότυπη κατεύθυνση (για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγκρουση). Και εδώ υπάρχει ο κρουπιέρης που τοποθετεί τις μπίλιες στο σωλήνα για να εκτοξευτούν μετέπειτα με τη βοήθεια συμπιεσμένου αέρα. Ως εδώ, οι διαφορές είναι ελάχιστες. Εκεί που το παιχνίδι αλλάζει, είναι στις πληρωμές.

Πώς πληρώνει αυτή η παραλλαγή της ρουλέτας;

Εδώ υπάρχει ένας διαχωρισμός ανάμεσα σε εξωτερικά και εσωτερικά στοιχήματα. Στα εξωτερικά, ποντάρουμε στο να κάτσουν στον ίδιο αριθμό οι δύο μπίλιες, το οποίο φέρνει μεγαλύτερο κέρδος, με μεγαλύτερο όμως ρίσκο.

Ο πίνακας των αποδόσεων:

Να κάτσουν στον αριθμό που επιλέξαμε1300
Να κάτσουν σε οποιοδήποτε αριθμό35
Να κάτσουν στην ίδια στήλη8
Να κάτσουν στην ίδια δωδεκάδα8
Να κάτσουν στα μονά3
Να κάτσουν στα ζυγά3
Να κάτσουν στο κόκκινο3
Να κάτσουν στο μαύρο3
Να κάτσουν στα μικρά (1-18)3
Να κάτσουν στα μεγάλα (19-36)3

Ανάλογα, έχουμε τα εσωτερικά στοιχήματα, τα οποία για να κερδίσουμε δεν θέλουμε αναγκαστικά να προσγειωθούν οι μπίλιες στον ίδιο αριθμό, το οποίο μειώνει το ρίσκο, μαζί όμως και το κέρδος.

Ο πίνακας των αποδόσεων (αποδόσεις πρώτα με δύο μπάλες και μετά με μία):

Αριθμός1735
Δυάδα817
Street Bet511
Γωνιακά38
Sixline Bet25

Στρατηγικές στη δίμπαλη ρουλέτα.

Και εδώ υπάρχουν διαφορές, καθώς για να κυνηγήσουμε όσο μεγαλύτερο κέρδος γίνεται, πρέπει να ακολουθήσουμε διαφορετικές τακτικές από τη κλασσική Ευρωπαϊκή ρουλέτα.

Για να κερδίσουμε με τη μεγαλύτερη απόδοση του 1300, πρέπει να παρακολουθήσουμε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό, το οποίο μπορεί να συμβαίνει περίπου κάθε 30 στροφές. Όπως όλα τα παιχνίδια τζόγου, πρέπει να διαθέτουμε καλό απόθεμα και κυρίως τύχη. Αν πέσει γρήγορα το τυχερό νούμερο, τότε θα βγούμε σίγουρα με κέρδος.

Πιο προσεγμένο στοίχημα είναι το εσωτερικό, αφού παίζουμε με δύο μπίλιες, που μπορεί όμως να μας αποφέρει καλή επιστροφή με αποδόσεις στο 17 και στο 35.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις