Σνούκερ: Ρεφάρουμε με Ρόμπερτσον

Σνούκερ: Ρεφάρουμε με Ρόμπερτσον

Το Champion of Champions δεν άρχισε καλά από στοιχηματικής πλευράς, όμως η δεύτερη ημέρα μας δίνει ευκαιρία να πάρουμε... το αίμα μας πίσω.

Ο Τζαντ Τραμπ προκρίθηκε, όπως αναμενόταν, από τον 1ο Όμιλο που διεξήχθη τη Δευτέρα. Με δύο άνετες νίκες επί του Ντέιβιντ Λίλι (4-1) και του Ράιαν Ντέι (6-0), ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 έκλεισε θέση για τον ημιτελικό της Παρασκευής.

Ο αντίπαλός του θα γίνει γνωστός απόψε. Ο 4ος Όμιλος προμηνύεται σαφώς πιο ενδιαφέρων, μια και περιλαμβάνει τρία δυνατά ονόματα, αλλά ξεκάθαρο φαβορί. Τον νικητή του English Open, Νιλ Ρόμπερτσον.

Ο Αυστραλός έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα του με τον Μαρκ Γουίλιαμς, που ανοίγει την αυλαία του σημερινού προγράμματος. Ο Ουαλός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επανέρχεται στη δράση μετά την περιπέτειά του με τον Covid-19, αλλά αμφιβάλλουμε κατά πόσο θα εμφανιστεί… δριμύτερος.

Όπως έχει δηλώσει ο Γουίλιαμς, έμεινε επί έξι ημέρες κλινήρης με πυρετό και ρίγος και μέχρι και πριν λίγες μέρες αισθανόταν αδύναμος. Εκτός αν… μας κοροϊδεύει (διόλου απίθανο με δαύτον). Σκέφτεσαι, από την άλλη, ότι και στο Northern Ireland Open έπαιζε με πρησμένο πόδι και λίγο έλειψε να φτάσει στους «8».

Τώρα, βέβαια, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Είναι και ο Ρόμπερτσον πολύ φορμαρισμένος κι έχει πολύ καλή παράδοση εναντίον του (17-6). Οπότε…

Εύκολο έργο φαίνεται ότι θα έχει και ο Κάιρεν Γουίλσον απέναντι στον Τζόρνταν Μπράουν. Ο τελευταίος κινείται σε ρηχά νερά μετά το θαύμα του Welsh Open, αλλά αυτό ακριβώς τον καθιστά απρόβλεπτο. Αν ξυπνήσει σήμερα; Θέλει πολύ να γίνει το μπαμ σε ένα best of 7 ματς; Έχουμε δει κι άλλες φορές πρωτάρηδες να διακρίνονται στο Champion of Champions.

Εντύπωση προκαλεί και η απότομη αύξηση στις αποδόσεις των χάντικαπ του Γουίλσον. Από το 1.57 του -1,5 εκτοξεύεται στο 2.30 για το -2,5. Θα επιλέξουμε το δεύτερο, παρά το χθεσινό πάθημα με τον Τραμπ. Ο Γουίλσον είναι συνήθως σοβαρός σ’ αυτά τα ματς.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
Ρόμπερτσον - Γουίλιαμς
1 (-1,5)
1.95
BET: 15 units
Μονό
17:00
Γουίλσον - Μπράουν
1 (-2,5)
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις