Για… τουρισμό στην Ουγγαρία το Σαν Μαρίνο

Για... τουρισμό στην Ουγγαρία το Σαν Μαρίνο

Προγνωστικά στοιχήματος: Διαδικαστικού χαρακτήρα αναμέτρηση ανάμεσα στην ποιοτική Ουγγαρία και τον περιφερόμενο θίασο του Αγίου Μαρίνου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ουσιαστικά αποκλεισμένοι οι Ούγγροι αφού ακόμη και στο καλύτερο σενάριο, θα πρέπει να καλύψουν διαφορά 17 τερμάτων συγκριτικά με τους Πολωνούς, πράγμα αδύνατο. Υποδέχονται το αδύναμο Σαν Μαρίνο, σάκο του μποξ στον όμιλο (8 ήττες σε 8 παιχνίδια με τέρματα 1-32!). Θα αγωνιστούν για την τέρψη του κοινού τους, επιδιώκοντας ένα χορταστικό παιχνίδι. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας που τη χωρίζει από τους φιλοξενούμενους.

Για τουρισμό θα ταξιδέψει  η αποστολή του Σαν Μαρίνο στην Ουγγαρία, καθώς δε μπορεί να προβάλλει αντίσταση ούτε σε μεικτή ομάδα δημοτικών σχολείων. Προέρχεται από σερί αποκαρδιωτικών εμφανίσεων χωρίς να παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο στο δημιουργικό κομμάτι. Το μόνο που προσπαθεί σε κάθε αγώνα είναι απλά να περιορίσει το εύρος τερμάτων της αντίπαλης ομάδας.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως στην εν λόγω αναμέτρηση, είναι η ευκολία με την οποία παραχωρεί κόρνερ η φιλοξενούμενη ομάδα. 106 έχουν εκτελεστεί στα παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλο (13.25/αγώνα) με 90 παραχωρημένα (11,25/αγώνα). Μόλις 8 ανά αγώνα για τους γηπεδούχους, με τα 4,5 ανά αγώνα υπέρ τους. Παρόλα αυτά στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση το κοντέρ κατέγραψε 16-1 κόρνερ υπέρ των Ούγγρων. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα μιας και η πλάστιγγα γέρνει μονόπλευρα.

Θα επιλέξω το over 10,5 κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος με σχετικά χαμηλό ποντάρισμα, επειδή πρόκειται για αναμέτρηση χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Επιπροσθέτως θα τοποθετήσω ένα fun bet με την επιλογή over 12,5 κόρνερ αγώνα, ώστε να επωφεληθώ από την τιμή τριπλασιασμού σε περίπτωση που διεξαχθεί ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Ουγγαρία - Σαν Μαρίνο
Over 10,5 κόρνερ
1.75
BET: 15 units
Fun Bet
21:45
Ουγγαρία - Σαν Μαρίνο
Over 12,5 κόρνερ
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις