Πληρώνει …δια της πλαγίας οδού η Πορτογαλία του Ρονάλντο!

προγνωστικά

Προγνωστικά: Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για το σύνολο του Φερνάντο Σάντος προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Προγνωστικά: Η νίκη είναι μονόδρομος

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας ,καθώς βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο του ομίλου Σερβία (έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς έναντι 17 των Σέρβων) με ένα παιχνίδι λιγότερο. Τους υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική και θέλει πάση θυσία τη νίκη σήμερα ώστε να έχει εκείνη το πάνω χέρι.  Αήττητη έως τώρα στον όμιλο, με 5 νίκες και μια ισοπαλία σε 6 αγώνες. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα (16-4 γκολ ). Έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Ζότα, ο Μπρούνο Φερνάντεζ και ο Ζοάο Φέλιξ που πλαισιώνουν επιτυχώς τον αειθαλή σούπερ σταρ Ρονάλντο.

Για το γόητρο αγωνίζεται η αποκλεισμένη Ιρλανδία, που αποτελεί έναν αξιόμαχο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα. Σφιχτοδεμένο σύνολο, το οποίο στέκεται αξιοπρεπώς ακόμη και απέναντι σε ισχυρές και ταλαντούχες ομάδες. Δεν είναι τυχαίο ότι στην έδρα της περιόρισε την πρωτοπόρο Σερβία στην ισοπαλία, κόντρα στα προγνωστικά. Θεωρώ πως το ματς δε θα είναι υγιεινός περίπατος για την παρέα του Κριστιάνο, παρότι εν τέλει θα κατακτήσει πιθανότατα το πολύτιμο τρίποντο. Οι Ιρλανδοί είναι εκ φύσεως μαχητικοί και θα προβάλουν αντίσταση .Και επιθετικά μπορούν να φανούν στοιχειωδώς απειλητικοί, παρά το αναχρονιστικό στυλ ποδοσφαίρου το οποίο πρεσβεύουν.

Η στατιστική δίνει κόρνερ 

Εκτιμώ πως οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν μετρημένοι, προσφέροντας στο κοινό τους ορισμένες καλές στιγμές .Από την άλλη πλευρά οι Ίβηρες ως πολύ πιο ανταγωνιστικό σύνολο θα κυριαρχήσουν και θα ασκήσουν ασφυκτική πίεση. Το ευφάνταστο και δημιουργικό στυλ που έχουν παρουσιάσει και η επιτακτική ανάγκη νίκης θα τους οδηγήσουν σε πληθώρα τελικών προσπαθειών. Ζυγίζοντας όλα τα παραπάνω δεδομένα καταλήγουμε σε ματς με αρκετές πιθανότητες για κόρνερ. 65 έχουν εκτελεστεί στα 6 ματς των Πορτογάλων στον όμιλο (10,83/αγώνα). Με την ομάδα του Ρονάλντο να κερδίζει 8,16/παιχνίδι. 71 φορές κουνήθηκε το σημαιάκι στα 6 ματς που έδωσαν ως τώρα οι Ιρλανδοί στον όμιλο (11,83/αγώνα). Με τους ίδιους να παράγουν 4,16. Στο πρώτο μεταξύ τους είχαμε 17 στο σύνολο.(14-3 υπέρ της Πορτογαλίας). Το combo bet με over 4,5 κόρνερ Πορτογαλίας και over 8,5 συνολικά προκρίνεται ως επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Ιρλανδία - Πορτογαλία
Πορτογαλία over 4,5 κόρνερ & over 8,5 συνολικά κόρνερ
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις