Αύρα Τσάβι, άσος και γκολ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές από Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς το κουπόνι είναι και πάλι γεμάτο ευκαιρίες κέρδους.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τσάβι, άσος και γκολ

Τα προγνωστικά στοιχήματος που θα αναλύσουμε αυτό το καυτό Σαββατοκύριακο, στηρίχτηκαν στην αλλαγή προπονητή που έκανε η Μπαρτσελόνα, στη δυνατή έδρα της Γιουβέντους και στα αρκετά γκολ στο Μαλίν-Σεντ Τρούιντεν, πριν το διάλλειμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Με «άρωμα» Τσάβι η Μπαρτσελόνα

Με τον αέρα του νέου αλλά και πολύ φιλόδοξου προπονητή, ήρθε ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Η αγαπημένη ομάδα του Καταλανού, όπου την υπηρέτησε με δόξα και τιμές ως παίκτης, τον χρειάστηκε σε μία δύσκολη στιγμή της ιστορίας της και πλέον αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τη Θέλτα, στον πάγκο θα καθίσει ο προπονητής της Β ομάδα των Μπλαουγκράνα, Σέρτζι Μπαρχουάν, όπου και ανέλαβε προσωρινά μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν. Στα αγωνιστικά, η Μπαρτσελόνα έχει ένα σερί 4-4-3 ευρισκόμενη στην 9η θέση. Με τα τελευταία της αποτελέσματα να είναι η νίκη στο Κίεβο με 0-1 έναντι της Ντινάμο για το Champions League, ενώ στην Primera Division ήρθε ισόπαλη με την Αλαβές 1-1.

Στην αναμέτρηση με τη Θέλτα, θα ταλανίζεται από πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Μεταξύ άλλων απόντες θα είναι οι Πικέ, Αγκουέρο, Πέδρι, Σέρτζι Ρομπέρτο και Ντεμπελέ. Στον αντίποδα, η ομάδα από τη Γαλικία, έχει ένα 3-2-7, ούσα στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο μόλις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα, προφανώς και βρίσκεται σε κρίση και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης προς στοιχηματισμό. Ωστόσο, η αλλαγή προπονητή και δη η έλευση του Τσάβι, θα δώσει άλλον αέρα στους παίκτες αλλά και σε όλο το σύλλογο, παρότι ο 41χρονος προπονητής δεν έχει μεταδώσει τη φιλοσοφία του στον αγωνιστικό τομέα. Και μόνο με την παρουσία του στις εξέδρες του «Μπαλαϊδος», θα δώσει φτερά στα πόδια των παικτών του, όπου θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για τη νίκη. Διπλό λοιπόν σε απόδοση 2.10, ευελπιστώντας πως οι φιλοξενούμενοι δε θα επηρεαστούν από τις απουσίες που έχουν, αλλά από τον ερχομό του Τσάβι.

Κρύο-ζέστη η Γιούβε αλλά έχει έδρα

Σε πρωτόγνωρες συνθήκες βρίσκεται η Γιουβέντους την εφετινή σεζόν. Στο αποψινό ντέρμπι  με τη Φιορεντίνα, κατεβαίνει ούσα πιο κάτω στη βαθμολογία από την αντίπαλο της. Με την πορεία που διαγράφει προς το παρόν στη Seria A να διακατέχεται από σκαμπανεβάσματα. Μπορεί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις να είναι «Κυρία», αλλά εντός συνόρων τα αποτελέσματα της θυμίζουν «σκωτσέζικο ντουζ». Ενώ πάει να κάνει ένα καλό σερί, δέχεται ήττες σοκ. Όπως αυτή από τη Σασσουόλο εντός έδρας  με 1-2, και από τη Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1. Οι «μπιανκονέρο», αν θέλουν να επανέλθουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, όπως έκαναν και στο Champions League. Στο Τορίνο μάλιστα, έχουν επικρατήσει εναντίον μεγάλων ομάδων, όπως για παράδειγμα απέναντι στην Τσέλσι, στη Ρόμα και στη Ζενίτ. Από άποψη φόρμας έχουν ένα 4-3-4 και είναι στην 9η θέση.

Στην αντίπερα όχθη, οι «βιόλα», διανύουν μία πολλή καλή σεζόν, καθώς στις πρώτες 11 αγωνιστικές είναι στις θέσεις που βγάζουν εισιτήριο για την Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισαν τη Σπέτσια με το άνετο 3-0. Το αξιοσημείωτο της φετινής Φιορεντίνα, είναι η απουσία ισοπαλίας, καθώς έχουν 6 νίκες και 5 ήττες.

Εκτίμηση: Η Γιουβέντους, μετά την περσινή σεζόν, φαίνεται πως και τη φετινή θα απογοητεύσει. Όμως, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να μαζέψει όσους βαθμούς μπορεί. Ενώ θέλει και με καλές εμφανίσεις να ανταμείψει τους φιλάθλους, που γεμίζουν το «Juventus Stadium». Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν, άσος σε συνδυασμό με Over 1,5 ώστε να ανέβει η απόδοση στο 1.90.

«Ματώνουν» τα δίχτυα στην Αμβέρσα

Τα πολλά γκολ θα επιλέξουμε στον αγώνα της Μαλίν με τη Σεντ Τρούιντεν. Οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν την καλή πορεία στο βελγικό πρωτάθλημα. Βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε μόλις βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν-ζιλουάζ. Σε 13 παιχνίδια έχει 8 over, με το μέσο όρο γκολ που πετυχαίνει να είναι 3,7, έχοντας 25 υπέρ της τέρματα. Αμυντικά, τα προβλήματα είναι εμφανέστατα με την ομάδα του Βούτερ Βράνκεν να έχει δεχτεί 23 γκολ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία της ήταν στις 17/10 στον αγώνα με τελευταία Μπέερσχοτ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σεντ Τρούιντεν παλεύει να αναρριχηθεί στον πίνακα, καθώς η αποφυγή του υποβιβασμού προδιαγράφεται δεδομένη. Καθώς οι Σέρκλ Μπριζ και  Μπέερσχοτ είναι τα φαβορί για πτώση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 14 τέρματα ενώ έχουν δεχθεί 20, πράγμα που φανερώνει το λόγο που δεν μπορεί να κοιτάξει προς τα πάνω. Εξίσου και η ομάδα του Μπερντ Χόλερμπαχ έχει 8 Over στα παιχνίδια της με μ.ο. τερμάτων να είναι 2.6

Εκτίμηση: Μαλίν και Σεντ Τρούιντεν είναι ομάδες που σκοράρουν και δέχονται τέρματα με τον ίδιο ρυθμό. Το Over 2,5 σε απόδοση 1.75 είναι μία καλή ευκαιρία, ενώ οι και το γκολ-γκολ και Over 2,5 είναι μία καλή επιλογή με περισσότερο ρίσκο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:15
Θέλτα - Μπαρτσελόνα
2
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
19:00
Γιουβέντους - Φιορεντίνα
1 & over 1,5
1.90
19:30
Μαλίν - Σεντ Τρούιντεν
Over 2,5
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις