Με τον MVP για την αντεπίθεση

Προγνωστικά Euroleague

Η 8η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δυνατά παιχνίδια. Υπάρχουν φαβορί, αλλά και παγίδες στα σημερινά προγνωστικά Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague με φαβορί και over

Από πού να ξεκινήσω. Η τύχη μας, μας κοροϊδεύει. Ο Σβέντ έβαλε 9 πόντους και φυσικά θέλαμε 10. Ο Παναθηναϊκός έφαγε 81 από τον Ερυθρό. Δε θα σχολιάσω τη ντροπή της εικόνας του. Σήμερα στα προγνωστικά Euroleague θα πάω με τα φαβορί και ένα σημείο στο Φάληρο.

Αρχίζει η αντεπίθεση

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Εφές υποδέχεται τη Ζενίτ. Ο Μίσιτς επέστρεψε και θα πάρει από το χέρι τους πρωταθλητές για να αρχίσουν την αντεπίθεση μιας και έχουν μόλις 2 νίκες. Η Ζενίτ άλλωστε εκτός έδρας δεν τρομάζει με δύο νίκες (οριακές) και δυο ήττες. Όσο παραμένει εκτός ο Ναπίερ δε θα φτάσει τα στάνταρ της.

Εκτίμηση: Βλέπω πως η Εφές θα αρχίσει να χτίζει σερί. Πρέπει και μπορεί να πάρει το σημερινό ματς. Θα ποντάρω στον άσσο της λοιπόν.

Παγίδα στο ΣΕΦ

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό στο ΣΕΦ. Αμφότεροι προέρχονται από δύο νίκες στη διαβολοβδομάδα και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Έισι. Ωστόσο η εικόνα τους δεν είναι τόσο ενθαρρυντική όσο τις πρώτες αγωνιστικές. Η Μονακό είναι μια ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι, διαθέτει ταλέντο στην επίθεση, ακόμα και χωρίς φορμαρισμένο Τζέιμς και μην ξεχνάτε πόσο δυσκόλεψε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, αλλά και την ανατροπή της με την ΤΣΣΚΑ.

Εκτίμηση: Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός θα κάνει το 6/6 στην έδρα του. Πιθανότατα ναι. Ωστόσο προτιμώ να στηρίξω τους φιλοξενούμενους με αβάντζο σε ένα ματς που θα έχει ψηλό σκορ.

Επιστροφή στις νίκες

Κλείνω με την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρεάλ. Οι Γερμανοί δεν είναι η περσινή ομάδα, παρόλο που έκαναν το 2/2 στη διαβολοβδομάδα απέναντι σε Αρμάνι και Άλμπα. Αντίθετα η Ρεάλ δεν τα πήγε τέλεια στη Ρωσία με μία νίκη επί της Ζενίτ και μία ήττα από την Ούνιξ. Η απουσία του Γκος έχει δημιουργήσει προβλήματα στα γκαρντ, αλλά υπάρχουν ακόμα λύσεις.

Εκτίμηση: Υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες. Άλλωστε ακόμα και πέρυσι, η πολύ καλή Μπάγερν ηττήθηκε μέσα-έξω από τη «Βασίλισσα». Διπλό λοιπόν.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.38
19:30
Εφές – Ζενίτ
1
1.44
21:45
Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.65
BET: 40 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός – Μονακό
2 (+13,5) & over 149,5
2.02
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις