Κατηφορικό το «Σαν Μαμές» για την Κάντιθ!

Προγνωστικά La Liga

Προγνωστικά La Liga, γράφει ο Luca Toni. Μονή επιλογή σε combo bet με συνολικά κόρνερ και κόρνερ ομάδας, από το παιχνίδι Μπιλμπάο - Κάντιθ.

Προγνωστικά La Liga: Κατηφορικό το «Σαν Μαμές» για την Κάντιθ

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ασχολούμαστε σήμερα στα προγνωστικά  La Liga. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ανοίγει η αυλαία απόψε στο Σαν Μαμές με τη Μπιλμπάο να υποδέχεται την Κάντιθ.

Αρνείται να χάσει η φετινή Μπιλμπάο και το απέδειξε για άλλη μια φορά το βράδυ της Κυριακής. Στο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, απέσπασε την ισοπαλία απέναντι στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Σοσιεδάδ. Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ είχε προηγηθεί αποβολή παίκτη της λίγα λεπτά νωρίτερα, δείχνοντας το μέταλλο που έχει ως σύνολο. Απέχει δύο μόλις πόντους από τις ευρωπαϊκές θέσεις και θα τα δώσει όλα για τη νίκη στην υποδοχή της Κάντιθ.

Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας βρίσκεται η Κάντιθ και συγκεκριμένα εντός διακεκαυμένης ζώνης. Κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μια φορά σε δώδεκα αγώνες. Δεν προκαλεί τέρψη του φιλοθεάμων κοινού με το ποδόσφαιρο της. Παρόλα αυτά κατόρθωσε να αποσπάσει ισοπαλίες στο 50% των φετινών της αναμετρήσεων(6/12).Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει στο Σαν Μαμές όπου θα δεχτεί ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους. Άσχημες οι αναμνήσεις στη συγκεκριμένη έδρα με πέντε ήττες στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί.

 Αναμένω ένα παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο μοτίβο, με την Κάντιθ οχυρωμένη αμυντικά σε σταθερά παθητικό ρόλο και τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυναμικά, εξαπολύοντας επιθέσεις κατά κύματα. Δεδομένη η υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ ως φυσικό επακόλουθο του τρόπου που προσεγγίζουν την αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι. Δέος προκαλούν οι επιδόσεις της Μπιλμπάο στο συγκεκριμένο τομέα με ομαδικό μέσο όρο 7,7/αγώνα ενώ 11,9 εκτελούνται σε κάθε παιχνίδι της. Εξίσου υψηλά νούμερα καταγράφονται και για την Κάντιθ με 4,4 κερδισμένα ανά αγώνα, ενώ παραχωρεί 5,8.(10,2 ο μέσος όρος σε παιχνίδια που εμπλέκεται η Κάντιθ.

Με μια γρήγορη ματιά στα φετινά ματς του ισπανικού πρωταθλήματος των δύο αντιπάλων θα εντοπίσει κανείς αγώνες με τα εξής σκορ σε κόρνερ:

*Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 13-2(21.08.21)

*Μπιλμπάο-Αλαβές 13-9(01.10.21)

*Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 9-2(23.10.21)

*Εσπανιόλ-Μπιλμπάο 8-12(26.10.21)

*Κάντιθ-Αλαβές 14-3(23.10.21)

*Εσπανιόλ-Κάντιθ 7-9(18.10.21)

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω δεδομένα, όπως και τους παράγοντες έδρα, φόρμα, κίνητρο και τρόπος ανάπτυξης επιλέγω με σχετικά συντηρητική προσέγγιση το συνδυαστικό στοίχημα με over 8,5 κόρνερ αγώνα & Μπιλμπάο over 5,5 σε απόδοση 1.83.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Κάντιθ
Over 8,5 κόρνερ & Μπιλμπάο over 5,5 κόρνερ
1.83
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις