Αήττητη σε EuroCup και Αδριατική Λίγκα η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς

Αήττητη σε EuroCup και Αδριατική Λίγκα η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς

Ευρωπαϊκό μπάσκετ: Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλη την Ευρώπη! Πόσο πληρώνει να κατακτήσει το EuroCup;

Η παρουσία του Ζοτς στον πάγκο της Παρτιζάν αυξάνει τις απαιτήσεις την σερβική ομάδας για τη φετινή σεζόν, με τα πρώτα δείγματα ωστόσο να είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Το αήττητο σερί

Μετά από οκτώ συνολικά αγώνες σε Αδριατική Λίγκα και EuroCup, η Παρτιζάν έχει σημειώσει το απόλυτο νικών, παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό μπάσκετ. Αποτελεί τη μοναδική από τις 38 ομάδες των διοργανώσεων της EuroLeague Basketball (18 στην EuroLeague, 20 στο EuroCup) που δεν έχει ηττηθεί, είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, στην Αδριατική Λίγκα το ρεκόρ των «ασπρόμαυρων» είναι στο 6-0, ενώ στο EuroCup 2-0, αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 21:00 την Μπανταλόνα για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Λογικό και επόμενο η νίκη των Σέρβων να πληρώνει χαμηλά (1.30), έναντι του 3.80 της νίκης των Ισπανών, με το line στο χάντικαπ να βρίσκεται στο -7,5 σε απόδοση 1.90.

Αναλυτικά το σερί:
EuroCup (2-0)
Χάμπουργκ Τάουερς – Παρτιζάν 97-106
Παρτιζάν – Τουρκ Τέλεκομ 85-69

Αδριατική Λίγκα (6-0)
Ζαντάρ – Παρτιζάν 73-78
ΚΚ Σπλιτ – Παρτιζάν 59-69
Παρτιζάν – SC Ντέρμπι 79-57
Τσιμπόνα – Παρτιζάν 61-79
Παρτιζάν – Κρκα 92-45
Μπόρατς Τσάτσακ – Παρτιζάν 68-86

Ο «καυτός» Κέβιν Πάντερ

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να συμβούν αν δεν υπήρχε ένα σημαντικό όπλο στη αρμάδα του Ομπράντοβιτς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος οδηγεί την Παρτιζάν στο σκοράρισμα κατέχοντας στο EuroCup ένα ποσοστό επιτυχίας 100% στα δίποντα με 13/13 στις δύο πρώτες αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, πέτυχε 8 στα 8 δίποντα στην πρεμιέρα κόντρα στους Χάμπουργκ Τάουερς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 26 πόντους ενώ σημείωσε 5/5 δίποντα και 19 πόντους στο ματς με την Τουρκ Τέλεκομ στο Βελιγράδι. Λίγο πάνω από τριπλασιασμό (3.10) πληρώνει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή των σκόρερς απόψε κόντρα στην Μπανταλόνα.

EuroCup: Φαβορί για κατάκτηση

Η πρόσφατη φόρμα και η παρουσία του Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτιζάν, την καθιστούν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup. Από 3.00 έως και 4.00 μπορεί να βρει κανείς την απόδοση για να σηκώσουν την ευρωπαϊκή κούπα οι Σέρβοι. Από κοντά η Βίρτους Μπολόνια, με τις πιθανότητες της να εκτιμώνται από 4.50 ως 6.00, ενώ τρίτο φαβορί είναι η Βαλένθια με μέσο όρο αποδόσεων στο 6.00.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις