Αγγλική πανδαισία με ευκαιρίες!

Αγγλική πανδαισία με ευκαιρίες!

Προγνωστικά στοιχήματος, μακριά από τα ευρωπαϊκά φώτα με ποντάρισμα σε ευκαιρίες από την αγγλική Championship.

Χαιρετώ. Σήμερα, όπως όλοι ξέρουμε, η μέρα είναι αφιερωμένη στην αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όμως, η δράση δεν σταματάει ποτέ στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στη 2η τη τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την Championship. Σήμερα, θα αναλύσουμε προγνωστικά στοιχήματος από τρία παιχνίδια, προτείνοντας, ωστόσο, τέσσερις επιλογές.

Προγνωστικά στοιχήματος: Έδρα vs παράδοση

Ας ξεκινήσουμε με το παιχνίδι της Κόβεντρι απέναντι Σουόνσι. Από νικηφόρες εμφανίσεις προέρχονται και οι δύο ομάδες χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ, κόντρα σε Χαλ και Πιτέρμπορο, αντίστοιχα. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, είναι αήττητοι στην έδρα τους, έχοντας μόλις μία ισοπαλία σε 7 παιχνίδια. Ενώ πέρυσι κέρδισαν με κόπο την παραμονή, φέτος κόντρα στις προβλέψεις οι παίκτες του Μαρκ Ρόμπιν θα ψάξουν την υπέρβαση. Αρνητική παράδοση κόντρα στους «κύκνους» που έχουν να τους κερδίσουν από το 1981. Η απόλυτη ισορροπία επικρατεί στα αποτελέσματα της Σουόνσι (5-5-5), με τους περσινούς φιναλίστ τον πλέι-οφ να παρουσιάζουν αστάθεια μέχρι στιγμής αλλά με εμφανέστατα σημάδια βελτίωσης στα πρόσφατα παιχνίδια. Μεγάλο αγκάθι οι εκτός έδρας αδύναμες εμφανίσεις της.

Πλήρεις και οι δύο αντίπαλοι. Η παράδοση λέει Σουόνσι, αλλά με εξαίρεση τα περσινά παιχνίδια για να βρούμε το αμέσως προηγούμενο πρέπει να πάμε 10 χρόνια πίσω στο 2011. Δεν θα λάβω υπόψη μου στα προγνωστικά στοιχήματος τόσο πολύ την παράδοση και γι’ αυτόν τον λόγο θα ποντάρω σε δύο μονές επιλογές. Και οι δύο βασίζονται στην έδρα της Κόβεντρι την φετινή σεζόν. Η πρώτη είναι ο άσος της Κόβεντρι στο 2.18 και η δεύτερη, η κάλυψη του άσου μαζί με το under 3,5 στο 1.80.

Ανανεωμένη η Νότιγχαμ

Δεύτερη στάση για σήμερα στο «City Ground», όπου η ανανεωμένη στα τελευταία 5 παιχνίδια Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, τα τελευταία τρία γκολ της Φόρεστ σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις, κάτι που θα σταματήσει να συμβαίνει προφανώς. Πριν την διακοπή των εθνικών, η ομάδα του Κόλμπακ δίνει δύο παιχνίδια στην έδρα της. Το αποψινό και με την Πρέστον. Δύο παιχνίδια τα οποία είναι στα μέτρα της και αν τα πάρει θα μπει δυνατά στο κυνήγι της ανόδου, εντελώς ανέλπιστα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά αλλά οι 4 ήττες στα τελευταία 6, τους έριξαν στην βαθμολογία. Η προϊστορία δείχνει γηπεδούχους με τα τελευταία τέσσερα ματς να είναι υπέρ της Νότιγχαμ.

Αμφότερες θέλουν την νίκη και αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Θεωρητικά, η μπίλια μπορεί να πέσει και στα τρία αποτελέσματα αλλά εγώ θα εμπιστευτώ την πρόοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ και θα την στηρίξω με την απαιτούμενη κάλυψη.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η παράδοση μας οδηγεί

Τέλος, μένουμε εννοείται Championship και θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος από το παιχνίδι της Μίλγουολ με την Ρέντινγκ. Η Μίλγουολ βρίσκεται στην 12η θέση, ένα σκαλί κάτω από την περσινή της τελική βαθμολογία. Τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι μετράνε τα «λιοντάρια» και με δύο σερί παιχνίδια στο «The Den» και έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία.

Η Ρέντινγκ από την άλλη, μετράει τρεις σερί ήττες κάτι το οποίο έχει ξανασυμβεί μέσα στην σεζόν, με το σερί να τερματίζει με περιπετειώδη ισοπαλία κόντρα στην ΚΠΡ (που είναι και η μόνη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα). Ή θα κερδίσει ή θα… χάσει μέχρι στιγμής, γι’ αυτό βρίσκεται και στην 16η θέση, έχοντας ίδιες νίκες με την 7η Μπλάκμπερν. Η Ρέντινγκ αρκετά πιο παραγωγική αλλά με την 3η χειρότερη άμυνα, με την Μίλγουολ πιο μαζεμένη και στις δύο κατηγορίες. Τα 7 από τα 9 έληξαν στο εύρος του 2-3 γκολ. Οι «βασιλικοί» θα παρουσιαστούν το ίδιο λειψοί όπως και με την Μπόρνμουθ έχοντας δύσκολο έργο.

Ποιοτικές και οι δύο ομάδες, με προβάδισμα στην Μίλγουολ εξαιτίας των απουσιών των φιλοξενούμενων. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ. Λόγω έδρας το παιχνίδι θα ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και θα ποντάρω σύμφωνα με την παράδοση στο 2-3 γκολ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 
Μονό
21:45
Κόβεντρι - Σουόνσι
1
2.20
BET: 8 units
Combo
21:45
Κόβεντρι - Σουόνσι
1Χ & under 3,5
1.80
BET: 20 units
Combo
21:45
Νότιγχαμ Φόρεστ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1Χ & under 3,5
2.10
BET: 30 units
Μονό
21:45
Μίλγουολ - Ρέντινγκ
2-3 γκολ
1.95
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις