Για την υπεράσπιση του τίτλου η Μπενγκαλουρού

Προγνωστικά Ινδίας

Προγνωστικά της Μπανγκαλόρ Σούπερ Ντιβίζιον πράξη Β'. Ο Nikolas Kappa ταξιδεύει σε μικρή κατηγορία της Ινδίας και επιλέγει με τις ευλογίες της Σεβίλλης.

Χαίρετε απανταχού Κουβανέζοι! Στην ίδια λίγκα θα κινηθούμε και σήμερα, της Μπανγκαλόρ Σούπερ Ντιβίζιον για τα προγνωστικά Ινδίας. Η σημερινή αναμέτρηση είναι η FC Μπενγκαλουρού Γιουνάιτεντ – Μπανγκαλόρ Ιντιπέντεντς.

Οι περσινοί πρωταθλητές είναι σήμερα οι τυπικά, γηπεδούχοι και καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την άνοδο, καθώς αποκλείστηκαν από την Ριντίχ. Έτσι, επέστρεψαν πάλι στην τοπική, πλην όμως επαγγελματική, λίγκα της Μπανγκαλόρ. Η Μπενγκαλουρού Γιουνάιτεντ  πέρυσι τερμάτισε πρώτη με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, σκοράροντας 3,1 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ δεχόταν 0,6. Τον Μάρτιο που μας πέρασε ανακοίνωσε από κοινού πενταετή συνεργασία με την Σεβίλλη, κάτι το οποίο δείχνει ότι ψάχνει τον τρόπο να αναπτυχθεί και να εμφυσήσει μια ευρωπαϊκή νοοτροπία στην προσέγγιση του συλλόγου ολιστικά. Επίσης, αυτό δείχνει πόσο θέλει να ανέβει στην κατηγορία που δικαιωματικά ανήκει.

Από την άλλη, η Μπανγκαλόρ Ιντιπέντεντς τερμάτισε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ήταν πολύ μέτρια στην απόδοσή της. Το ισοζύγιο κατέγραψε 1,25 γκολ ανά παιχνίδι υπέρ και 1,8 γκολ ανά παιχνίδι κατά. Πέρυσι ήταν κάπως σφιχτή αλλά είδαμε και αρκετά παιχνίδια να ανοίγεται πολύ στα μετόπισθεν.

Θεωρώ ότι οι title defenders θα μπουν δυνατά να δικαιολογήσουν το όνομά τους και να δείξουν την δίψα τους για την επάνοδο στην ISL. Μια εμφατική νίκη είναι αυτή που σήμερα προμηνύεται, αναλογιζόμενοι και τον σχετικό «ντόρο» που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά τα δεδομένα, θα επιλέξω να τοποθετήσω το ποντάρισμά μου για τα προγνωστικά Ινδίας στην νίκη με χάντικαπ για την Μπενγκαλουρού Γιουνάιτεντ. Ακόμη, με όσα έχουμε δει από την φετινή διοργάνωση, θα τοποθετηθώ στην αγορά με χαμηλό stake για μια combo επιλογή.

Υ.Γ.: Αν βρει κάποιος τον κύριο Γκόπι να σκοράρει, ξέρει…

Μονό
12:30
Μπενγκαλουρού Γιουνάιτεντ - Μπανγκαλόρ Ιντιπέντεντς
1 (-1,5 AH)
1.90
BET: 28 units
Combo
12:30
Μπενγκαλουρού Γιουνάιτεντ - Μπανγκαλόρ Ιντιπέντεντς
1 & over 3,5
2.60
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις