Επιλογές για όλα τα γούστα… μέχρι 3.49

προγνωστικά Euroleague

Ποικιλία επιλογών από τον Στυλιαρά για την τελευταία μέρα της «διαβολοβδομάδας».

Καλημέρα σε όλη την κουβανεζοπαρέα. Πράξη τέταρτη και τελευταία σήμερα, για την 2η «διαβολοβδομάδα» στην φετινή Euroleague. Πέντε παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Euroleague: Χαμηλό το line στους πόντους στην Ρωσία

Ζενίτ και Μπασκόνια θα βρεθούν αντιμέτωπες στην Αγία Πετρούπολη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 3-3, μέχρι στιγμής. Αμφότερες προέρχονται από ήττες και θέλουν σίγουρα να βγάλουν αντίδραση. Οι Ρώσοι διαθέτουν εξαιρετικούς σκόρερς (Λόιντ, Μίκι, Φράνκαμπ) και θα προσπαθήσουν να βρουν ένα καλό, επιθετικά, παιχνίδι. Από την μεριά τους, οι Βάσκοι έπαιξαν πολύ άσχημα στο Καζάν. Το μοναδικό θετικό του ματς ήταν η εμφάνιση του Μπόλντγουιν που έδειξε πως αρχίζει να παίρνει τα πάνω του επιθετικά. Ο Φοντέκιο ήταν αρνητικός και τον περιμένω σαφώς καλύτερο σήμερα, ειδικά με την απουσία του Γκιεντράιτις. Θα κατεβάσω το line στους 143,5 και θα πάω με το over. Πρέπει να τα «σπάσουν» αμφότερες για να μην επαληθευτεί.

Άλλος Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε προχθές την Εφές στο ΟΑΚΑ με 95-69, με τον Μέικον να πραγματοποιεί οργιώδη εμφάνιση, σταματώντας στους 34 πόντους. Η δύναμη που παίρνουν οι «πράσινοι» από την έδρα τους είναι απίστευτη. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι και οι 2 νίκες τους έχουν γίνει εντός έδρας. Η Βιλερμπάν έρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το σύνολο του Πάρκερ παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, με την μεγάλη αποκάλυψη των Γάλλων να μην είναι άλλος από τον Έλι Οκόμπο.

Εκτίμηση: Η ομάδα του Πρίφτη παίζει με την ψυχολογία στα ύψη στο ΟΑΚΑ και την περιμένω να έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι επιθετικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Πάμε με το over 79,5 πόντων του Παναθηναϊκού.

Από το ίδιο παιχνίδι θα κρατήσω σαν επιλογή και το over 17,5 πόντων και ριμπάουντ του Παπαγιάννη. Ο ψηλός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και φέτος έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο bet σε 4/6 παιχνίδια. Επιπλέον, από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Φλόιντ, το αναπληρωματικό «5αρι» του «τριφυλλιού» κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας σέντερ θα μείνει πολύ ώρα στο παρκέ.

Γέμισε η περιφέρεια της Ούνιξ

Στο πρώτο, χρονικά, ματς της ημέρας, η Ούνιξ υποδέχεται την Ρεάλ στο Καζάν. Ο Περάσοβιτς έχει αρχίσει να δίνει χρόνο στον -επί πολλά χρόνια- NBAer Ο’ Τζέι Μέιο, με αποτέλεσμα η περιφέρεια της ομάδας του να είναι γεμάτη πλέον. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στον Κάνααν, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται λιγότερο. Ακόμα, η περιφερειακή άμυνα της Ρεάλ φέτος είναι πολύ καλή και πιστεύω πως ο Λάσο δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια στον Αμερικάνο της Ούνικς. Επιλογή μου στα προγνωστικά Euroleague το under 13,5 πόντων του Κάνααν.

Ο Τζαρέλ Μπράντλεϊ αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της Ούνιξ για την φετινή χρονιά. Ο 25χρονος Αμερικανός χρειάστηκε τον πρώτο καιρό τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής, μιας και ήρθε από την Αμερική, όμως τώρα φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στα πλάνα του Περάσοβιτς. Στα 3 τελευταία ματς των Ρώσων στην Euroleague, ο ύψους 2.01 φόργουορντ, μένει στο παρκέ για περισσότερα από 20 λεπτά, παίρνοντας αρκετές προσπάθειες. Κόντρα στην Μπασκόνια, προχτές, σκόραρε 11 πόντους. Το line του είναι στους 4,5 πόντους. Θα πάω με το over ευελπιστώντας πως θα είναι εύστοχος κόντρα στους Μαδριλένους.

Προγνωστικά Euroleague: Μοιράζει την μπάλα στους συμπαίκτες του ο Σβεντ

Μονακό και ΤΣΣΚΑ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Γαλλία, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Μάικ Τζέιμς θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, από την οποία δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα δώσει το δεύτερο της παιχνίδι επί γαλλικού εδάφους μέσα σε 2 μέρες μετά την ήττα της στο Αστρομπάλ από την Βιλερμπάν. Ο Αλεξέι Σβεντ έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο στην ΤΣΣΚΑ από αυτόν που είχε τα περασμένα χρόνια στη Χίμκι, έχοντας την οργάνωση του παιχνιδιού υψηλά σαν ιεραρχία στο παιχνίδι του. Εξάλλου, είναι πολύ καλός πασέρ.

Εκτίμηση: Η «ρώσικη αρκούδα» θα θελήσει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Σβεντ μπορεί να δώσει 4 τελικές πάσες και για αυτό θα πάω με το over 3,5 ασίστ του σε συνδυασμό με το over 72,5 πόντων της ΤΣΣΚΑ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Ούνιξ Καζάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Μπράντλεϊ over 4,5 πόντοι
2.15
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.49
19:00
Ούνιξ Καζάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Κάνααν under 13,5 πόντοι
1.87
21:00
Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν
Παπαγιάννης over 17,5 PR
1.87
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.63
20:00
Ζενίτ - Μπασκόνια
Οver 143,5
1.55
21:00
Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν
Παναθηναϊκός over 79,5
1.70
BET: 12 units
Combo
21:00
Μονακό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Σβεντ over 3,5 ασίστ & ΤΣΣΚΑ over 72,5 πόντοι
2.02
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις