Super League: Previews και σημεία για την 8η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 8ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 8ης αγωνιστικής 

Μετά τις υποχρεώσεις αρκετών ομάδων για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, επιστρέφει η αγωνιστική δράση στην Super League, με την 8η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το παιχνίδι στην Αθήνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη. Πάμε στο ψητό…

30/10 (19:30) Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Παναιτωλικός: Νίκη – πρόκριση στους «16» του κυπέλλου για τον Παναιτωλικό μετά το 2-1 κόντρα στη Παναχαϊκή. «Γλύκανε» λίγο το κλίμα μετά τη πεντάρα από τον Άρη στη Super League. Απουσιάζουν οι Βαρόνε (μέσος), Ζεστέντ (επιθετικός). Αμφίβολοι οι Ντίας (μέσος), Μεντόσα, Μπαρμπόσα (εξτρέμ), Χουχούμης (αμυντικός).

Ολυμπιακός: Σοβαρός, πειθαρχημένος, αποτελεσματικός απέναντι σε έναν μέτριο ΠΑΟΚ, πήρε σχετικά εύκολα το τρίποντο και είναι μόνος πρώτος στη κορυφή. Πάντα εκτός οι Σεμέδο (αμυντικός), Φορτούνης (μέσος), αμφίβολος ο Μπουχαλάκης (μέσος).

Εκτίμηση: Καλός, χρυσός ο Παναιτωλικός, παίζει μπαλίτσα με τον Αναστασίου, αλλά στην άμυνα είναι κωμωδία. Για τον Ολυμπιακό που έδειξε σε καλή κατάσταση ακολουθεί ματς για το Europa League την Πέμπτη. Να καθαρίσουν γρήγορα θα ψάξουν οι «ερυθρόλευκοι» και θα πάρουν το ποντάρισμα μου σε νίκη από ημίχρονο (2.20).

30/10 (19:30) ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 

ΠΑΟΚ: Η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλήγωσε τους Θεσσαλονικείς, όχι μόνο σε θέμα βαθμών, αλλά και σαν εικόνα. Ακολουθεί και για αυτούς παιχνίδι για το Conference League την Πέμπτη. Απουσιάζουν οι Σίντγκλεϊ (αμυντικός), Μίτριτσα (εξτρέμ), Ολιβέιρα (επιθετικός). Επιστρέφει ο Κούρτιτς (μέσος), στο 50/50 ο Ίγκνασον (αμυντικός).

Απόλλων Σμύρνης: Συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά ο Απόλλων, αυτή τη φορά η λογική του μισό-μηδέν ευδοκίμησε. Χρειάστηκε να χάσει πέναλτι ο ΠΑΣ, αλλά οι βαθμοί μπήκαν στο σακούλι. Αμφίβολοι οι Βέρχουλστ (τερματοφύλακας), Άλβες (αμυντικός), Σλίβκα, Παμλίδης (μέσοι).

Εκτίμηση: Φουριόζος αναμένεται ο ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που θα θέλει να δώσει απαντήσεις. Ο Απόλλων εάν κατέβει για να μην φάει πολλά, λογικά δεν θα τα καταφέρει απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Το να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει αδρά (2.42) και μπαίνει στις επιλογές μου.

31/10 (15:00) Λαμία – Ατρόμητος 

Λαμία: Πέρασε άνετα το εμπόδιο της Ηλιούπολης στο κύπελλο (3-0) και στρέφει τη προσοχή της στη Super League. Συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο η ομάδα της Θεσσαλίας. Απών ο Νούνιες (μέσος), επιστρέφουν οι Τζανετόπουλος (αμυντικός), Ελευθεριάδης (μέσος).

Ατρόμητος: Αν και βελτιωμένος δεν τα κατάφερε ούτε στο κύπελλο απέναντι στο Παναθηναϊκό. Έτσι έδωσε συνέχεια στα κακά αποτελέσματα και πλέον η νίκη αποκτά τεράστια σημασία ενόψει της συνέχειας. Αμφίβολοι οι Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς (εξτρέμ), Μουνίθ (μέσος).

Εκτίμηση: Πραγματικά είναι αξιοσημείωτο αυτό που συμβαίνει στο φετινό Ατρόμητο. Βάσει ρόστερ είναι αδύνατον να μείνει χωρίς νίκη για καιρό ακόμα, αλλά η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Η Λαμία δεν δείχνει να χάνει σε δυναμική, πραγματικά no bet το παιχνίδι, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να κρίνεται ικανοποιητική (1.90). 

31/10 (17:15) Παναθηναίκός – ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Νίκη-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο μεσοβδόμαδα, παίρνοντας ψυχολογία μετά το στραπάτσο με τον Αστέρα. Επιστρέφει στην αγαπημένη του έδρα απέναντι στον ΟΦΗ θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί του. Απών ο Χουάνκαρ (αμυντικός), στο 50/50 οι Σένγκεφελντ (αμυντικός), Λούνκβιστ (μέσος), Μακέντα (επιθετικός).

ΟΦΗ: Μετά τη πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στον Αχέρωντα Καναλακίου επιστρέφει στη Super League ο ΟΦΗ. Δύσκολη έξοδος για τους Κρητικούς μετά την «άνευρη» ισοπαλία με τη Λαμία εντός ´έδρας. Απόντες οι Πασαλίδης, Ουές (αμυντικοί), Ντε Γκούζμαν (μέσος). Επιστρέφουν οι Διαμαντής, Μαρινάκης (αμυντικοί), Γκαγιέγος (μέσος), Βάτερμαν (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Καμία σχέση ο εντός έδρας Παναθηναϊκός με ότι είδαμε τη τελευταία εβδομάδα. Τουλάχιστον προκλητικό το 1.70 στον άσο, όσο φιλότιμος και να εμφανίζεται ο ΟΦΗ. Σε combo με over 1,5 γκολ γίνεται λουκούμι (2.15). 

31/10 (19:30) ΑΕΚ – Άρης 

ΑΕΚ: Γλύτωσε τα χειρότερα νωρίς στο Βόλο και αφού προηγήθηκε, πήρε πολύτιμο τρίποντο, αλλά και ψυχολογία με το τελικό 1-3. Έτσι παραμένει κοντά στη κορυφή μόλις στον ένα βαθμό. Απόντες οι Γκαρσία, Αμραμπάτ (εξτρέμ), Γαλανόπουλος (μέσος). Στο 50/50 ο Γέβτιτς (μέσος).

Άρης: Σε κατάλληλο σημείο δείχνει να φορμαρίζεται η ομάδα του Μάντζιου. Τρομερή εμφάνιση και «φτωχό», βάσει εξέλιξης του παιχνιδιού 5-1, απέναντι στο Παναιτωλικό. Πρακτικά πλήρης για τον σημαντικό ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Εκτίμηση: Σε καμία περίπτωση δεν με ικανοποιεί το 1.90 του άσου, ειδικά με τις απουσίες που έχει η Ένωση μεσοεπιθετικά. Δείχνει να βρίσκει μομέντουμ ο Άρης, υπερβολικό βάσει τελευταίων εμφανίσεων το 2.25 στο over και μπαίνει στην εξίσωση.

31/10  (19:30) ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 

ΠΑΣ Γιάννινα: Σε ένα ματς παρωδία διαιτητικά, αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη ψυχωμένη ΑΕΛ, για το κύπελλο. Έτσι έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, φτάνοντας αισίως τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Απών ο Κόντε (επιθετικός), επιστρέφει ο Λώλης (μέσος).

Αστέρας Τρίπολης: Πραγματοποιώντας εκτεταμένο ροτέισον αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου, από τον Λεβαδειακό. Δεν έδωσε έτσι συνέχεια στο θετικό μομέντουμ που είχε χτίσει στην Super League. Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι στην Ήπειρο ο Καπίγια (μέσος).

Εκτίμηση: Ισορροπημένο το σετ και απόλυτα δικαιολογημένα. Ανεβαίνει σταδιακά ο Αστέρας, σε σταθερή φάση ο ΠΑΣ, που περισσότερο δείχνει να ξεμένει από τύχη. Και οι δύο ψάχνουν νίκη δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να επιβεβαιωθεί το ιδιαίτερα υψηλό αμφίτερμα (2.15). 

31/10 (19:30) Ιωνικός – Βόλος

Ιωνικός: Έκανε… παρέλαση στο Περιστέρι παίρνοντας ανέλπιστα εύκολη νίκη. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με ανατροπή κόντρα στην Ξάνθη κλείνοντας εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου. Απών ο Τσιγκρίνσκι (αμυντικός), στο 50/50 οι Κάνιας (μέσος), Λένις (εξτρέμ), επιστρέφουν οι Σάντσες (αμυντικός), Ματσούκας (εξτρέμ).

Βόλος: Σε ακόμη ένα παιχνίδι χαρά του φιλάθλου, υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΑΕΚ, αν και είχε ευκαιρίες να κάνει την ζημιά. Μεσοβδόμαδα πέρασε εύκολα στους «16» του κυπέλλου μετά τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Εκτίμηση: Έχει καταντήσει γραφικό να προσφέρεται το over σε παιχνίδι του Βόλου, πάνω από το διπλασιασμό (2.15). Φυσικά ο Ιωνικός μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό το σενάριο, οπότε το επιλέγουμε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό (30/10)
19:30
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.20
BET: 20 units
Μονό (31/10)
19:30
ΑΕΚ - Άρης
Over 2,5
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις