Σοσιεδάδ για… φίλημα

Προγνωστικά Πέμπτης

Στην Ισπανία και στην έξοδο της Σοσιεδάδ στην έδρα της Θέλτα ποντάρει ο Blackbird με combo.

Προγνωστικά Πέμπτης: Εντυπωσιάζει και βγάζει 2.10

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Χρόνια πολλά σε όλο τον Ελληνισμό. Δεν μας πήγε καλά την Δευτέρα, επανερχόμαστε σήμερα με προγνωστικά Πέμπτης από Ισπανία με στόχο την επιστροφή στα ταμεία.

Αρχή στα προγνωστικά Πέμπτης με την αναμέτρηση της Θέλτα απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σημαντική νίκη πήρε η Θέλτα την Δευτέρα το βράδυ στην έδρα της Χετάφε, επικρατώντας δίκαια με 0-3. Αυτό το αποτέλεσμα την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες. Ψάχνει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του ο Κοουδέτ, περιμένοντας κάποια στιγμή την άνοδο του Ιάγο Άσπας, ο οποίος φέτος απογοητεύει.

Η φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, προέρχεται από ακόμα μια καλή εμφάνιση και παραλίγο μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Ατλέτικο, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ακόμα ένας βαθμός στην άκρη για την Σοσιεδάδ, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας αήττητο σερί δώδεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά το διπλό κόντρα στην Χετάφε, η Θέλτα κατεβαίνει στην σημερινή αναμέτρηση με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Βέβαια, το μεγάλο της θέμα είναι η σταθερότητα της. Από την άλλη πλευρά, η Σοσιεδάδ, είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο. Αξίζει το Χ2 συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 2.10.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
20:00
Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Χ2 & over 1,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις