Ράγιο στο 2.52, Κούμαν στην έξοδο

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο εναντίον της Μπαρτσελόνα που συνεχίζει να προβληματίζει με τον Κούμαν στον πάγκο.

«Εγγύηση» ο Κούμαν

Επιστρέψαμε στα ταμείο το Σάββατο, καθώς η Μπιλμάο άνοιξε το σκορ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και δικαίωσε την πρόταση της στήλης. Επιστροφή σήμερα Τετάρτη για τα προγνωστικά στοιχήματός μου, στα οποία θα παραμείνω στην Ισπανία, η οποία μου έδειξε την αγάπη της τις προάλλες.

Τι έχουμε στη σημερινή στήλη; Ποντάρισμα στην αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με τη Μπαρτσελόνα, καθώς η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων μας διευκολύνει να κοντράρουμε την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μακάρι να μπορούσαμε να εκφραστούμε πιο ελεύθερα για τον Ολλανδό προπονητή της Μπαρτσελόνα. Απλά δείχνει εφτάψυχος προς το παρόν. Δεν μας χαλάει εξάλλου, καθώς έχει βυθίσει την «Μπάρτσα» στη μετριότητα και τους κοντράρουμε ελεύθερα. Χωρίς τον στόπερ Αραούχο, τους μέσους Πέδρι και Ντε Γιονγκ, τους επιθετικούς Μπρέιθγουειτ και Ντεμπελέ και με αμφίβολο τον Φάτι οι φιλοξενούμενοι.

Εξαιρετική φέτος η εικόνα της Ράγιο. Εντός έδρας μάλιστα μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα με επιμέρους σκορ 12-2! Δείχνει άτρωτη στο «σπίτι» της, αλλά κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν θα είναι εύκολο το έργο της.

Που καταλήγω; Το μομέντουμ δείχνει έδρα, όπως και η εικόνα των δύο ομάδων. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει η Μπαρτσελόνα, έχοντας το αίσθημα της επιβίωσης. Προς ώρας όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Κρατάω το anytime score 1-0 στην αναμέτρηση, μπας και φύγει ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι και χαιρετήσει ο Κούμαν.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
20:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 1-0
2.52
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις