Οι σκόρερ και το ειδικό 15άρι

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Συνέχεια στη Euroleague με ειδικά και σκόρερ έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Euroleague Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια με Εuroleague στα προγνωστικά Euroleague με τα ειδικά παικτών να μονοπωλούν.

Ούνιξ Καζάν – Μπασκόνια

Στο Καζάν η Ούνιξ (1-4) θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια (3-2). Την αγωνιστική που μας πέρασε η Ούνιξ πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στην έδρα της Εφές με 68-71. Οι Λορέντζο Μπράουν και Αϊζάια Κάναν ήταν οι πρώτοι σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους.

Από την άλλη, η Μπασκόνια κέρδισε σχετικά εύκολα τη Μονακό με 78-66. Ο Φοντέκιο, για άλλη μία φορά, ήταν καθοριστικός με 20 πόντους. Τραυματίστηκε ο Γκιεντράιτις και θα χάσει και τα δύο ματς της εβδομάδας.

Εκτίμηση: Η Μπασκόνια θα δυσκολευτεί στο Καζάν καθώς έχει μικρό ροτέισον και η απουσία του Λιθουανού ηγέτη της θα φανεί. Με σημείο δεν θα μπλέξω. Μου αρέσει πολύ και θα το βάλω στα προγνωστικά μου το over 2,5 πόντοι του Βάνια Μαρίνκοβιτς καθώς τα 30+ λεπτά που παίζει ο Γκιεντράιτις θα τα καλύψει αυτός και ο Τάντας Σεντεκέρσκις. Ακόμη σαν επιλογή θα πάρω και το να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Μάριο Χεζόνια σε απόδοση 5,25 καθώς παίρνει πάρα πολλές επιθέσεις.

Ζενίτ – Ρεάλ Μαδρίτης

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Ζενίτ (3-2) με την Ρεάλ (4-1). Η Ζενίτ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Μπαρτσελόνα με 84-58. Ενδεικτικό της κάκιστης εικόνας των Ρώσων είναι το ότι τέλειωσε την αναμέτρηση χωρίς κανέναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την άλλη, η Ρεάλ κέρδισε στην εκπνοή τη Φενέρ με 70-69 χάρη σε δύο βολές του Βίνσεντ Πουαριέ. Ο Κοζέρ ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους. Η ACB ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια με 70-75.

Εκτίμηση: Η Ζενίτ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, η Ρεάλ θέλει να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις. Εμείς θα πάρουμε την καθαρή νίκη των Μαδριλένων.

Παναθηναϊκός – Εφές

Τέλος, θα βάλουμε στα προγνωστικά της Euroleague και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού (1-4) με την Εφές (1-4). Ο Παναθηναϊκός, όπως λέω πολλάκις στον over FM 104.09, είναι κάκιστος φέτος. Ηττήθηκε και από τη Μακάμπι με 77-73. Τον κολακεύει το τελικό σκορ καθώς έχανε ακόμη και με 20 πόντους. Εξαιρετικά αμφίβολος ο ηγέτης του, Παπαπέτρου.

Από την άλλη, η Εφές έσπασε το ρόδι και κέρδισε την Ούνιξ με 71-68. Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Ελάιζα Μπράιαντ με 14 πόντους.

Εκτίμηση: Η Εφές, ειδικά αν λείψει ο Παπαπέτρου, έχει ευκαιρία να χτίσει σερί. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, βρίσκει μπροστά του την χειρότερη εκδοχή της Εφές. Θα απέχουμε από σημείο και θα πάμε στο under 84,5 πόντων της Εφές. Ο Παναθηναϊκός για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση θα πρέπει να κατεβάσει τους πόντους των Τούρκων.

ΥΓ: Δύο σερί αγωνιστικές έχουμε χάσει αποδόσεις του 20,00 και 14,00 για ένα challenge! Σήμερα θα επιμείνουμε και θα πάρουμε να μην υπάρχει challenge στα ματς της ημέρας σε απόδοση 15,50. Με εξαίρεση τον Πρίφτη, δεν έχει πάρει άλλος ακόμη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Ειδικό
19:00
Ουνιξ - Μπασκόνια
Μαρίνκοβιτς over2,5 πόντοι
1.95
BET: 30 units
Fun bet
19:00
Ουνιξ - Μπασκόνια
Πρώτος σκόρερ αγώνα: Χεζόνια
5.25
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2,64
20:00
Ζενίτ - Ρεάλ
2
1.67
21:00
Παναθηναϊκός - Εφές
Εφές under 84,5 πόντοι
1.60
BET: 15 units
EuroLeague's Fun bet
Eιδικό δεύτερης μέρας της 6ης αγωνιστικής
Να μην σημειωθεί κανένα challenge
15.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις