Ο «κόφτης» του Βεζένκοβ και η στόχευση της Μακάμπι στον Νέμπο

Ο «κόφτης» του Βεζένκοβ και η στόχευση της Μακάμπι στον Νέμπο

Δεύτερη «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague και ο Guibert καταθέτει τα προγνωστικά του στο koubanezos.gr

Δεύτερη διπλή αγωνιστική μέσα σε λίγες εβδομάδες για την Euroleague, η χαρά των φαν και των παικτών του στοιχήματος. Πάμε όμως κατευθείαν στο «ψητό», δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ξεκίνημα από το ΣΕΦ όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα δίχως τον Χασάν Μάρτιν και με αμφίβολο τον Παπανικολάου. Κάτι που σημαίνει διπλοβάρδια για τον Βεζένκοβ που θα χρησιμοποιηθεί πολύ. Ο «Βεζέ» όμως λόγω απουσίας Μάρτιν θα κινηθεί περισσότερο στη ρακέτα και λιγότερο στην περιφέρεια άρα δεν περιμένω να πάρει πολλές προσπάθειες για τρίποντο. Άλλωστε με εξαίρεση ένα ματς από τα 5 έως τώρα στα υπόλοιπα σούταρε μαξ τρία, άρα εκεί είναι ο «κόφτης» του. Οπότε το 2.08 στο under 3,5 είναι μία χαρά επιλογή.

Δεύτερη επιλογή από το Τελ Αβίβ και το «Γιαντ Ελιάου» ή όπως αλλιώς το λένε το γήπεδο της Μακάμπι. Η «ομάδα του λαού» υποδέχεται την δίχως τον βασικό της σέντερ, τον Γάλλο Λοβέρν, Ζαλγκίρις. Άρα η στόχευσή της θα είναι πάνω στον ταλαντούχο πλην όμως άπειρο Τζος Νέμπο ο οποίος στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια χρεώθηκε τουλάχιστον με 3 φάουλ. Ο Σφαιρόπουλος θα προσπαθήσει να τον φθείρει με τους δικούς του ψηλούς και κάτι η εμπειρία του Ρέινολντς και του Ζίζιτς, κάτι η έδρα και τα υπέρ αυτής σφυρίγματα θα φέρουν το over 2,5 καταλογισμένα φάουλ στον Νέμπο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου
Βεζένκοβ under 3,5 προσπάθειες για τρίποντο
2.08
BET: 25 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζαλγκίρις
Νέμπο over 2,5 εις βάρος φάουλ
1.65
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις