Στήριγμα από το Campionato

Στήριγμα από το Campionato

Καλημέρα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.  Ξεκινάμε από το Campionato, όπου γίνεται μεγάλη μάχη για την αποφυγή της τρίτης θέσης που στέλνει στη Serie B.

Η Τζένοα δεν πήρε καμία βοήθεια από τη Νάπολι και μπήκε στη διακεκαυμένη ζώνη, έναν βαθμό κάτω από τη Λέτσε που πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο. Ως εκ τούτου, το σημερινό ματς είναι κομβικής σημασίας για τους Γενοβέζους. Απέναντι τους η Σπαλ, μια ομάδα με λιγοστές ελπίδες παραμονής, που τον τελευταίο καιρό παραπαίει. Μοιάζει να είναι η ευκαιρία για τους ανώτερους γηπεδούχους για μια νίκη –οξυγόνο. Θα μπορούσε να δίνει και λιγότερο ο άσος, στο 1.75 είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Συνέχεια με το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη μάχη για τη δεύτερη θέση, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αδιαφορήσει.  Ίσα ίσα που θα ήθελε πολύ να κόψει τον δρόμο της ομάδας του Φερέιρα. Ούτως ή άλλως,  οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον «Δικέφαλο» που παίζει με απουσίες και γενικά δε βρίσκεται στα φόρτε του.  Ο άσος στο 1.66 θα είναι η επιλογή μου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις