Μέχρι και 2.37 στο Λονδίνο, βόμβα του 4.50 στη Σόφια!

Μέχρι και 2.37 στο Λονδίνο, βόμβα του 4.50 στη Σόφια!

Καλημέρα σε όλους! Άσχημη η χθεσινή ημέρα καθώς πέρασε μόλις μία από τις τέσσερις προτάσεις μας. Κακό διάβασμα και ατυχία δε μας επέτρεψαν να πάρουμε πίσω τουλάχιστον τη μίζα. Συμβαίνουν όμως αυτά στο στοίχημα, ειδικά μετά από μία αρκετά καλή περίοδο που είχαμε τελευταία. Πάμε στα σημερινά με χαλαρή διάθεση ώστε να κλείσει θετικά μια πολύ καλή, συνολικά, εβδομάδα. 

Μουρίνιο εναντίον Άρσεναλ σε έπαθλο το γόητρο 

Σκυλομαχία” αναμένεται απόψε στο Λονδίνο! Τότεναμ του Μουρίνιο από τη μία, Άρσεναλ την οποία λατρεύει να μισεί ο Πορτογάλος από την άλλη, μιλάμε για εκρηκτικό μίγμα. Το οποίο έγινε περισσότερο εύφλεκτο την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ο Ζοζέ, με αφορμή ένα περιπαικτικό για την ομάδα του tweet από τον επίσημο λογαριασμό των “κανονιέρηδων”, σήκωσε το γάντι και απάντησε. Στο… ρεζουμέ, οι “κανονιέρηδες” ειρωνεύτηκαν κατά κάποιον τρόπο τους “πετεινούς” για την ήττα τους από τη Σέφιλντ με 3-1, ο Μουρίνιο άλλο που δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά πριν από το σημερινό ντέρμπι και φυσικά σχολίασε ότι τα προβλήματα της Άρσεναλ την κάνουν ουσιαστικά να ασχολείται με τα προβλήματα και άλλων ομάδων. Σε αυτόν τον αγώνα θα ποντάρουμε κιόλας, οπότε πάρτε… ποπ κορν και απολαύστε τον! 

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μουρίνιο, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως -όπως και κάθε ομάδα που έχει αναλάβει ο Πορτογάλος- είναι δυσκολοκατάβλητη και σκληρή. Μόνο μία ήττα έχει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην έδρα της καθαρίζει τα περισσότερα ματς έστω και με μισό μηδέν. Είναι το αφεντικό όταν αγωνίζεται στο “Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ”, καθώς μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική η εμφάνισή της στο γήπεδο της Μπόρνμουθ ήταν επιεικώς μέτρια, με το 0-0 να είναι το αναμενόμενο και δίκαιο αποτέλεσμα. Αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα του ο πρώτος σκόρερ Κέιν, ίσως τον βοηθήσει το σημερινό ματς να σκοράρει ξανά. 

Η ομάδα του Αρτέτα από την άλλη, αρχίζει κάπως να βρίσκει τα πατήματά της στα τελευταία παιχνίδια, έχει βελτιώσει σαφώς την ανάπτυξη του παιχνιδιού της, αλλά και την αμυντική λειτουργία. Έχει να ηττηθεί εδώ και τέσσερις αγώνες, πράγμα που επιβεβαιώνει την ανοδική της πορεία. Βέβαια, στο ματς με τη Λέστερ μέσα στην εβδομάδα θα μπορούσε να είχε ηττηθεί, μιας και στο τέλος του αγώνα οι “αλεπούδες” είχαν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο πριν παραμείνει τελικά το 1-1. Η Άρσεναλ κατεβαίνει στο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, λοιπόν, με τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ να βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση και να απειλούν τη συντοπίτισσα Τότεναμ με ήττα στο γήπεδό της μετά από πολύ πολύ καιρό. 

Περιμένω μεγάλη μάχη στο σημερινό ντέρμπι, το οποίο βέβαια από βαθμολογική άποψη είναι αδιάφορο. Η Άρσεναλ είναι σε φόρμα και ευνοεί στο να παίρνουν καλό ρυθμό τα παιχνίδια της, η Τότεναμ σκοράρει διαρκώς στην έδρα της, οπότε περιμένω γκολ εκατέρωθεν. 

Όλα… για όλα η Κρίλια στη Μόσχα

Να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει εδώ και τρεις αγωνιστικές θέλει η Κρίλια Σοβέτοφ, που ταξιδεύει στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ντινάμο. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή, αλλά σε δεινή θέση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι καθώς παραμένουν στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, έναν βαθμό πίσω από τη θέση που χαρίζει την παραμονή. Η Ντινάμο από την άλλη, ουσιαστικά χρειάζεται έναν βαθμό για να σιγουρέψει και του χρόνου τη συμμετοχή της στην πρώτη κατηγορία. 

Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις δύο ισοπαλίες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας, ενώ παράλληλα σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Η ομάδα της Μόσχας κατάφερε στην τελική ευθεία της σεζόν να κοιτάζει προς τα κάτω στη βαθμολογία και να κάνει υπολογισμούς για την οριστική αποφυγή του υποβιβασμού. Πάντως, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί καθώς απέχει πέντε βαθμούς από τη ζώνη, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας στα εντός οι γηπεδούχοι, έχουν μαζέψει μόλις 13 βαθμούς σε ισάριθμα ματς στη Μόσχα, στα οποία συνήθως λείπει ο ρυθμός και τα πολλά τέρματα. Πρώτος σκόρερ και αιχμή του δόρατος ο Γερμανός φορ Μαξιμίλιαν Φίλιπ με 7 τέρματα σε 18 αγώνες. 

Η Κρίλια θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε να πιάσει στη βαθμολογία την Ταμπόφ που αυτή τη στιγμή σώζεται. Είναι το τελευταίο παιχνίδι που δίνει εκτός έδρας, καθώς στους επόμενους δύο και τελευταίους για τη σεζόν που διανύουμε, υποδέχεται Κράσνονταρ και Σότσι. Ματς που χαρακτηρίζονται ύπουλα. Γι’ αυτό σήμερα θα κατεβεί με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν μεγάλη ανάσα και ένα μεγάλο μαξιλαράκι για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Μακριά από την έδρα της εμφανίζεται καλύτερη, πιο αξιόπιστη, έχοντας πετύχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε σύνολο 14 αγώνων. Θέλει να εξαργυρώσει την τεράστια εκτός έδρας νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική με 4-2 επί της Άρσεναλ Τούλα. Μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι ο επιθετικός Σομπόλεφ, με 10 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Στις τελευταίες έξι συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας, τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα, από δύο νίκες για την καθεμία και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, σε όλους τους αγώνες επιτεύχθηκε το πολύ 1 γκολ! Θα ποντάρω στο να σπάσει αυτό το σερί, η Κρίλια τελευταία στα εκτός έδρας παιχνίδια σκοράρει αρκετά εύκολα και ίσως ο αγώνας, με ένα γκολ νωρίς, ανοίξει για τα καλά. Επίσης, η απόδοση του over μου δείχνει ότι οι μπουκ φοβούνται αυτό το ενδεχόμενο και θα το αγοράσω λίγο πάνω από τον διπλασιασμό της μίζας.  

Τελευταία αγωνιστική με γκολ και θέαμα στη Σόφια… 

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας σήμερα και στη Σόφια η τοπική ΤΣΣΚΑ που με ισοπαλία εξασφαλίζει την παρουσία της στο ερχόμενο Europa League, υποδέχεται την ομάδα της Μπερόε που τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ΤΣΣΚΑ στο γήπεδό της είναι απόλυτη κυρίαρχος, έχοντας μόλις μία ήττα σε 15 αγώνες και σκοράροντας σχεδόν 2 γκολ κατά μέσο όρο. Θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο, παίρνοντας τη νίκη και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου.  

Η φιλοξενούμενη Μπερόε, είναι ο ορισμός της ομάδας που προσφέρει γκολ και θέαμα στις επισκέψεις της στην έδρα των αντιπάλων. Δεν έχει καμμία ισοπαλία στα εκτός έδρας ματς, σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία χωρίς να κλείνεται στα μετόπισθεν. Απολογισμός; 6 νίκες, 9 ήττες και σύνολο 50 τερμάτων σε 15 εκτός έδρας αναμετρήσεις.  

Fun bet ετοίμασα για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς… χρυσοπληρώνει! Με επίτευξη πολλών τερμάτων φυσικά… 

Μονό 

18:30 ΤότεναμΆρσεναλ: Goal/goal & over 2,5 (2.10) 

Μονό 

18:30 ΤότεναμΆρσεναλ: Γκολ Χάρι Κέιν (2.37) 

Μονό 

18:30 Ντινάμο Μόσχας – Κρίλια Σοβέτοφ: Over 2,5 (2.15) 

Fun bet 

21:00 ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μπερόε: Goal/goal & over 3,5 (4.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις