Μονόπλευρο κίνητρο

Μονόπλευρο κίνητρο

Ως το απόλυτο must win παιχνίδι χαρακτηρίζεται απ’ όλους στην Τζένοα αυτό απέναντι στη ΣΠΑΛ. Χωρίς ουσιαστικές ελπίδες παραμονής οι φιλοξενούμενοι καθώς βρίσκονται στο -9 από τη σωτηρία, μοναδικό τους θετικό αποτέλεσμα από τη διακοπή κόντρα στη Μίλαν. Έχασαν στα κρίσιμα «εξάποντα» που ακολούθησαν με Σαμπντόρια και Ουντινέζε και ήδη κάνουν σχέδια για τη Serie B καθώς η διαφορά είναι πρακτικά αδύνατο να καλυφθεί.

Απ’ την πλευρά τους, οι «ροσομπλού», επίσης δεν πατάνε ιδιαίτερα καλά, ωστόσο είναι ζωντανοί στη μάχη της παραμονής. Στην Γένοβα φέτος δεν είναι καθόλου αποτελεσματικοί, έχοντας υποστεί δέκα ήττες σε δεκαπέντε ματς! Τώρα όμως, το «πρέπει» θα επιβληθεί των στατιστικών, όπως άλλωστε βλέπουμε να συμβαίνει κάθε χρόνο στο ιταλικό πρωτάθλημα…

Ο άσος έχει πάρει την κατηφόρα, βρίσκεται στο πενιχρό 1.65, χάνοντας κάθε αξία από τα αρχικά 1.90. Έχοντας κατά νου το γεγονός πως η Τζένοα σκοράρει σχετικά εύκολα και η ΣΠΑΛ δέχεται πολύ εύκολα, θα πάρω το 1 & over 1,5 που συναντάται στο 2.15.

Ρέμπιτς… λαμπρός την οδηγεί

Έχουμε ξαναπεί για τη Νάπολι, πως στο πρωτάθλημα δεν κυνηγά τίποτα (έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League μέσω του κυπέλλου) παρά μόνο να διατηρήσει το ρυθμό της ενόψει του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα για το Champions League. Είναι λογικό οι παίκτες της να μη βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά αφού δεν διακυβεύεται τίποτα.

Η Μίλαν βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση. Πέρασε σα σίφουνας από τη Λάτσιο, ενώ είχε προηγηθεί η καθαρή επίσης νίκη με αντίπαλο την άλλη πρωτευουσιάνα, τη Ρόμα. Μεσοβδόμαδα, κόντρα στη Γιουβέντους ανέτρεψε μέσα σε πέντε λεπτά το 0-2 του 53’ φτάνοντας στο θρίαμβο του 4-2. Έχουν γυρίσει πολύ καλά μετά την επανέναρξη οι «ροσονέρι», είναι αήττητοι με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία (με τη ΣΠΑΛ), με τον Ρέμπιτς σε τρομερή κατάσταση παίρνοντας την ομάδα από το χέρι.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τη στάση του Γκατούζο. Θρύλος της Μίλαν, πέρασε σχεδόν όλη την ποδοσφαιρική του ζωή με τα χρώματά της, διετέλεσε προπονητής για 1,5 χρόνο, αλλά έφυγε άσχημα. Θα θελήσει να πάρει εκδίκηση ή θα κάνει τα στραβά μάτια για τη μεγάλη του αγάπη;

Ξεκάθαρα λοιπόν η σκέψη προς τα δεξιά, το 3.60 του διπλού θα το χαρακτήριζα νορμάλ. Θα ποντάρω στη φορμαρισμένη επιθετική γραμμή των «ροσονέρι» για το over 1,5 των συνολικών τους γκολ στο αξιόλογο 2.62 αποφεύγοντας έτσι την ενασχόληση με τα… συναισθήματα του Τζενάρο…

Από κοντά κι ο Ρέμπιτς, σκοράρει συνεχώς, στο 3.00 για ένα ακόμη τέρμα του.

Το πάθος για το Champions League

Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να έχει σφίξει πολύ την άμυνα του καθώς δε δέχεται γκολ για τέσσερα συναπτά ματς. Χωρίς πρακτικούς στόχους οι «πράσινοι», ωστόσο δεν αφήνουν κανένα αγώνα στην τύχη του, σκυλιάζοντας κάθε φορά για το αποτέλεσμα και τον προπονητή τους.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, είδαν αίφνης την Παρασκευή, το +4 από τον ΠΑΟΚ να γίνεται -3 μετά την απόφαση του CAS. Ο στόχος του Καρέρα και των παικτών του, ούτως ή άλλως, ήταν νίκες μέχρι το τέλος προκειμένου να καλύψουν το χάντικαπ των 7 βαθμών της διαφοράς και να μην τους νοιάζει το δικαστικό σκέλος.

Αγωνιστικά, η «Ένωση», βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και υπερέχει ποιοτικά του Παναθηναϊκού. Όλες οι γραμμές της δουλεύουν άψογα γιατί ο Καρέρα παίρνει το μάξιμουμ από κάθε παίκτη του. Μονόπλευρο το κίνητρο, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν όσο τίποτα άλλο τη δεύτερη θέση και το Champions League.

Στην προϊστορία, η τελευταία νίκη της ΑΕΚ με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό χρονολογείται στο 2006! Έκτοτε, σε σύνολο δεκαεπτά αγώνων (μαζί με τα play offs), οι «πράσινοι» μετρούν εννιά νίκες ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.90.

Δυάδα (απόδοσης 4.08)

18:15 Τζένοα – ΣΠΑΛ: 1 & over 1,5 (2.15)

20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 2 (1.90)

Μονό

22:45 Νάπολι – Μίλαν: Μίλαν over 1,5 (2.62)

Fun bet

22:45 Νάπολι – Μίλαν: Anytime σκόρερ Ρέμπιτς (3.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις